Dermatografizm ürtikerden kurtulan varmı

yinuse

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
259
23
mrh hanımlar ben 3 ay önce doğum yaptım doğumdan sonra kaşıntı başladı doktor dermatografizm ürtiker teşhisi koydu ama verdikleri ilaçlar günlük geçiriyo tamamen bitmiyo internette yaptığım araştırmalarım sonucu tedavisi yok deniyo yıllarca çeken varmış bu durumda oluptamamen kurtulan varmı varsa nasıl kurtulduklarını paylaşabilirlermi bebeğimi emzirdiğim için sürekli ilaç kullanmam olanaksız ama kurtulamıyorumda çok zor durumda kaldım yol gösterici olup yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

canım bu illet oyle pis bir illet ki ALLAH kimseye yaşatmasın. çok yakınım yaşadı stresli bir zamanında çıktı 1 sene yediği kortizonlardan 20 kilo aldı. kortizon iğnesi olmadan duramıyordu. yüzü gözü şişiyordu kaşıntıdan. hastanede yattı sebebi bulunmadı yasaklı yiyecekler vardı yememesi gereken. şimdi bikaç aydır hiç olmuyormuş çok şükür. diceksin ki nasıl geçmiş. inan oda bilmiyor. yasaklı olan kolayıda içiyorum ama takmıyorum galiba artık aklıma getirmemeye çalışıyorum oda çıkmıyor diyor. Ürtiker hastalığı çok pis bir hastalık Rabbim herkese şifasını versin

sağolasın canım dedğin gibi tam bir illet ilk defa başıma geliyo yakınının kendiiliğinden geçtiyse bir umut var yani ama insanı çileden çıkarttıktan sonra umarım benimde kendiliğinden geçer hiç samıyorum ama tekrar teşekkürler..yardımcı olmaya çalıştığın için...

canım bendede 1 yıl öncesi kaşıntılar başladı ben yiğenimden tecrübeliydim o acillik oluyodu ve hastanede yatırdılar kortizon iğneleri ve serumlarla atlattı ama çok çekti sonra annemde ameliyat olmak için hastaneye 2 kez yattı ikisindede ürtikerle karşılaştık ilaçlara seruma karşı oluyodu sonrada bende işte kaşıntılarla başladı nedeni yok biraz psikolojik bi durum gözüm dudaklarım davul gibi şişiyodu ilaçları kullanmak önemli halaen hergün olmasada 4-5 günde bi yarım doz ilaç alıyorum ama şişmelerim geçti şükür kaşıntım oluyo ama yiyecekleri abartırsam biliyorum artık hamburger çikolata kola vs. ama sana tavsiyem ben yaptırdım alerji testi nelere alerjin çıkarsa onları yemeyince azalıyo ben böyle yaptım ve artık şişmiyorum bana çilek karabiber kakao fıstık vs yasak bunları yedimmi kaşıntı başlıyo sende yediklerine dikkat et ne yiyince başlıyo kaşıntı ve alerji testi yaptır uzun oldu ama 1 seneden fazladır uğraştığım için dertlendim biraz :KK43:kusura bakma

X