Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dermaroller ve sarımsak

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

strawberry84

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
27
0
16
A.B.D.
Arkadaslar Oncelikle Herkese Merhaba:)

Dermaroller ve sarimsak ikilisi baska bir baslik altinda daha once tartisildi.Ancak konu o kadar baska yerlere gitti ki Sac sorunu disinda hersey konusulur oldu.

Ben bu baslik altinda Daha once bin tane yol denemis ancak hala seyrek saclarina bir cozum bulamamis insanlarla sorunumuza care aramak istiyorum.

Sac dokulme hikayemi anlatamiycam aklima geldikce sinirlerim bozuluyor ancak sunu belirtiym binlerce sey denedim.Hala istedigim gur saclara kavusabilmis degilim.

En son mantigina gercekten inandigim dermaroller ve sarimsak uygulmasini yapiyorum ve sanirim artik sabrim tukendi.

Uygulamalarimi anlatayim

oncelikle 1.00 mm lik dermarolleri sacli derimde gezdiriyorum ileri geri yukari asagi nasil istersek,daha sonra sarimsak suyu ,bal,e vitamini yagi karisimimi ustune suruyorum.1 saat bu sekilde bekliyorum ve sacimi yikiyorum .ana hatlariyla yaptigim bunlar.ayrintilara gelince sampuanimin icinde 7 tane kesilmis sarimsak var ve kesfettigim en guzel sey bu.saclarim sagligina kavustu bi nebze.

karisimi herkes istedigi gibi yapabilir ama sarimsak suyu ana madde cunku sarimsak disinda bence sac cikartan bisey yok.

Ben iki hafta oldu baslayali 3 gun ara vermek zorunda kaldim .her gun yapmaya calisiyorum.

Benimle eraber roller gunlugu tutmak isteyen arkadas olursa seve seve paylasim yapabilirizz

hepimizeee gurr guzell saglikli saclii gunler dilerimm...

Arkadaslar Oncelikle Herkese Merhaba:)

Dermaroller ve sarimsak ikilisi baska bir baslik altinda daha once tartisildi.Ancak konu o kadar baska yerlere gitti ki Sac sorunu disinda hersey konusulur oldu.

Ben bu baslik altinda Daha once bin tane yol denemis ancak hala seyrek saclarina bir cozum bulamamis insanlarla sorunumuza care aramak istiyorum.

Sac dokulme hikayemi anlatamiycam aklima geldikce sinirlerim bozuluyor ancak sunu belirtiym binlerce sey denedim.Hala istedigim gur saclara kavusabilmis degilim.

En son mantigina gercekten inandigim dermaroller ve sarimsak uygulmasini yapiyorum ve sanirim artik sabrim tukendi.

Uygulamalarimi anlatayim

oncelikle 1.00 mm lik dermarolleri sacli derimde gezdiriyorum ileri geri yukari asagi nasil istersek,daha sonra sarimsak suyu ,bal,e vitamini yagi karisimimi ustune suruyorum.1 saat bu sekilde bekliyorum ve sacimi yikiyorum .ana hatlariyla yaptigim bunlar.ayrintilara gelince sampuanimin icinde 7 tane kesilmis sarimsak var ve kesfettigim en guzel sey bu.saclarim sagligina kavustu bi nebze.

karisimi herkes istedigi gibi yapabilir ama sarimsak suyu ana madde cunku sarimsak disinda bence sac cikartan bisey yok.

Ben iki hafta oldu baslayali 3 gun ara vermek zorunda kaldim .her gun yapmaya calisiyorum.

Benimle eraber roller gunlugu tutmak isteyen arkadas olursa seve seve paylasim yapabilirizz

hepimizeee gurr guzell saglikli saclii gunler dilerimm...

Merhaba strawberry,

rollerı ne kadar sıklıkta uyguluyorsun? sarımsak tarifin nasıl? malum ortada bir sürü kür tarifi var, seninkinin hazırlanışı nasıl?

Merhaba strawberry,

rollerı ne kadar sıklıkta uyguluyorsun? sarımsak tarifin nasıl? malum ortada bir sürü kür tarifi var, seninkinin hazırlanışı nasıl?

Canim ben kati meyve sikicaginin icine yaklasik 20 adet sarimsagi koyup suyunu cikariyorum.daha sonra fisfisli bi siseye koyuyorum uzerne sana kalmis ne istiyorsan y da neyin sac cikaracagina inaniyorsan bu e vitamini olabilir has zeytinyagi olabilir yada sacin beslenmesi amaciyla bal olabilir.Ama yagin oranini fazla kacirmamaya calisiyorum ki gozeneklerim tikanmasin.en son suyuna sirke ilave edebilirsin .Benim amacim sac cikartmak oldugu icin ve kanitlanmis tek sac cikaran dogal yan etklisi olmayan sey sarimsak oldugu icin kullaniyorum.Arkadaslar cin melek otu,saw palmetto.fo ti falan bahsediyorlar ancak ben senelerdir ugrasiyorum bu is icin bu hormonal destekli tedaviler kas yapayim derken goz cikarir.en dogali saw palmetto bile goguste killanma ve ureme yollarinda problem olarak geri donuyor.minoksidilse birakildigi an cikarttigi sactan fazlasini doken bi ilactir.madem tek sac cikaran minoksidil neden hala milyon tane insan onu kullanmak yerine hala baska seyler ariyor.yabanci forumlari biraz aratirsaniz goruceksiniz.

seyrek sac dunyanin en sinir bozucu seyi bence,inanin ben dermarollari her gun yapiyorum hergun sarimsak suyumu yapiyorum.sacli derimde kanlanma oldugunu da goruyorum.piyasada mevcut olan baska hicbir tedavi bana inandirici gelmiyoo su an.hepsini deneyip sonuc alamamis biri olarak sunu soyliyim cogu zaman ve para kaybi..

peki hergün sarımsak yapıyorsun ve kokmuyor mu? rollerın kaç ml? ve ne zamandır uyguluyorsun, çıkan saçların var mı?

Ben de yaşınızı ve ne kadar süredir kullandığınızı çok merak ettim .
Sakıncası yoksa bunları bizimle paylaşabilir misiniz ?
Çünkü 18'li yaşındaki birisinin saç çıkma süresi ile ,40'li yaşlarınındaki birisinin yeni saçlarının çıkma süresi aynı değildir diye düşünüyorum .

Bir de mağlum kadın-erkek bir çoğumuz aynı dertten muzdaripiz .O yüzden forumu erkeklerinde kullandığını düşünüyorum bazen .Sizin cinsiyetiniz nedir ?

:))))onceki forumda yasananlar herkesi tedirgin etmis sanirim :))) Ben 28 yasindayim.Allahima sukur bayanim. 1.78 boy 65 kilo ..1 cocuk annesiyim. Yarismaya yurtdisindan katiliyorum. Onceki forumda 1.5 mm kullanmamiz onerilmisti ancak sacim cok dolandi bi de 540 igneliydi katil bicak gibi birsey. Cope attim. Simdi 192 igne ve 1. Mm olanini aldim gayet iyi arada yuzumede yapiyorum.

2 haftaya girdim dermaroller sarimsakta cim olsan yesermez. Tabiki daha sacim cikmadi.ama gercekten kuvvetlendi o sonuk cansiz saclarim yok artik . Allaha sukur.

Bu arada ben dermaroller yapanlarla beraber gunluk gibi tutalim diye acmistim ama herkes bakip bakip yapmiyo galiba. Roller saciniza ne surerseniz inmesi gereken tabakaya ulastiriyo niye herkes uzak bakiyo anlayamadim. Kullanan tek kobay benim sanirim :))

Roller mantığınında hemfikiriz zaten :) hiçbirimiz çöpe atacak değiliz rollerimizi .

Ama bu saatten sonra kimsenin birşey yazacağını düşünmüyorum aslında .
Herkes kendi kafasına yatan tedavi şekli neyse ,öyle devam edecek gibi .

Bu arada ben dermaroller yapanlarla beraber gunluk gibi tutalim diye acmistim ama herkes bakip bakip yapmiyo galiba. Roller saciniza ne surerseniz inmesi gereken tabakaya ulastiriyo niye herkes uzak bakiyo anlayamadim. Kullanan tek kobay benim sanirim :))

valla bu yazdığıma ben bile inanamıyorum ve etik olmayacak biliyorum ama gerçek bu:34: rol yeteneğim kısıtlı :34: ben günlüğe iştirakten ziyade, sizin sürecinizi günlük olarak okumayı ve elde ettiğiniz sonuçları görmeyi yeğliyorum. Malum diğer topikte, 5 farklı üyelik alıp, kişilik bölünmesi yaşayan bir psikopatın kobayı olduk hepimiz. Kimsenin kimseye güvenmemesi bu noktada normal. Değil mi?

Ne yazık ki ben de daha fazla rol yapamayacağım .
Gene kendini bu kadar kısa sürede defişre ettiğin için ,teşekkür ederiz :1:

7. üyeliğinle sana güle güle diyoruz .:ssz: Umarım 8. üyeliğinle giriş yapmazsın ve son olur.

7. üyeliğinle sana güle güle diyoruz .:ssz: Umarım 8. üyeliğinle giriş yapmazsın ve son olur.

maritsacım ,hiç foruma giresim yoktu ama yazını beğeni yapmak için girdim ve çooooook beğendim:34:

Ah be maritsam, bu arkadaş değil 8, 18. üyeliğini bile alsa biz onu yine gönderiririz:21:

strawberry84'üm, tek çocuklu, 1,78 boylu manken ve roller+sarımsakla saç fışkırtabilen arkadaşım, yahu sen ne psikopatsın ya, sülük gibi yapıştın saç topiklerine. İşin gücün, en önemlisi de insafın, insanlığın yok mu? Umut tacirliğinden mi tatmin oluyosun? bir gün bu insanların ahı tutar da, en sevdiklerime bişi olur diye de mi korkmuyorsun?

Banlanmadan önce söylesin amacını biz de artık bilelim .Gerçekten hepimiz çok sıkıldık .

De ki bize ,ya benim saçlarım %90 'nı döküldü psikolojim bozuk ondan yaptım ya da başka işim gücüm yok tek eğlencem bu de :/ ne bileyim de artık birşeyler !

Sakın ben o değilim diye de ağlama topikte !

Son düzenleme:
Cok degerlı kadınlar kulubu uyelerının dıkkatıne

bılıyorum kı bu forum ve bu konu bır cok ınsan tarafından okunuyor ve degerlendırılıyor.

Yukarıda hakkım adına yoneltılen cırkın ıftıralar ve ıthamlar gereken mercılere ıletılmıstır.boyle bos kafalı ınsanlrı kaale bıle almam ancak okuyanların kafasında soru ısaretı kalmaması sebebıyle forum yonetııcsınden rıcam benım ıcq adresımı ınceletsın ve nerden yazdıgımı tek uyelıgımın oldugunu acıklasın

kımın kafasına ne surdugu ne yaptıgı zerre kadar umrumda degıl burda gercek anlamda destege ıhtıyacı olan ınsanlar var onlar adına bırseyler yazdım.

Yukarıda baslıgımı kırleten ınsanları sıkayet ettım.ozur dılemek ıcın dahı yazmasınlar .hakkımda haram zıkım olsun.kım derdı kı obur tarafta yuzunu bıle gormedıgım kı hıc lazım degıl ıkı ınsan benden hellalık ıstıycek attıkları ıftıra sebebıyle.

Bu saatten sonra tabıkı yazmıycam eger gercekten ıhtıyacı olan bırı varsa allah yardımcısı olsun.umarım derdıne deva bulur.

Cok degerlı kadınlar kulubu uyelerının dıkkatıne

bılıyorum kı bu forum ve bu konu bır cok ınsan tarafından okunuyor ve degerlendırılıyor.

Yukarıda hakkım adına yoneltılen cırkın ıftıralar ve ıthamlar gereken mercılere ıletılmıstır.boyle bos kafalı ınsanlrı kaale bıle almam ancak okuyanların kafasında soru ısaretı kalmaması sebebıyle forum yonetııcsınden rıcam benım ıcq adresımı ınceletsın ve nerden yazdıgımı tek uyelıgımın oldugunu acıklasın

kımın kafasına ne surdugu ne yaptıgı zerre kadar umrumda degıl burda gercek anlamda destege ıhtıyacı olan ınsanlar var onlar adına bırseyler yazdım.

Yukarıda baslıgımı kırleten ınsanları sıkayet ettım.ozur dılemek ıcın dahı yazmasınlar .hakkımda haram zıkım olsun.kım derdı kı obur tarafta yuzunu bıle gormedıgım kı hıc lazım degıl ıkı ınsan benden hellalık ıstıycek attıkları ıftıra sebebıyle.

Bu saatten sonra tabıkı yazmıycam eger gercekten ıhtıyacı olan bırı varsa allah yardımcısı olsun.umarım derdıne deva bulur.

madem o kadar kızgınsın, neden konu başlığın " :)))))))))))) "

iftiraya uğrayan birinin gülmesi de enteresan doğrusu:44:

Doğru olan ney var ki sanki.

:) yapması bile tuhafıma gitmedi .

Evet foruma girmemen isabet olur .

Merhaba
Bu tur supheye dustugunuz durumlarda lutfen kotu icerige basin yoksa bu sekilde devam ederse kimse konu acamayacak. Kullanici profilinde hicbir sorun gozukmemektedir....

Arkadas yurtdisindan mi baglaniyormus ? Gerci ip degistiren programlarda var artik
:/
Farz edelim ki o degil ama neden hergun yapiyor rolleri .
Diger topikte yeterince konusulmadi mi hergun yapmanin sacimiza verecegi hasarlar !

arkadaşlar bu iş böle olmaz yani herkes bişey söylemiş anladığım kadarıyla birine iyi gelen sey diğerine iyi gelmeyebilir ezberden iş yapmayın bence en önemlisi doktora görünmek ciddi anlamda bı sac dokulmenız oldugunu dusunuyorsanız doktora gıdın yani eğer dermo roller kullanmanız gerekıyorsa hangı cınsını ve asıl kullanacagınızı doktorunuz sıze zaten anlatır.

Back
X