Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dermaroller ve sarımsak

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
diğer konuya da yazdım kısaca buraya da yazayım...
ben burada okuyarak değil cildiyeci tavsiyesiyle güzellik salonunda yaptırmaya karar verdim ki burada okuduklarımla asla yaptırmam ama deneyebileceğim son şey...
evde kullanımı asla önermiyor uzman, sadece yüz uygulamaları için çok düşük iğne boyları ev kullanımına uygunmuş.
1,5 ve 2 mm lik iğne kullanıldı iki uygulamada (çok canım yandığı için 1,5 a düştü)
sarımsak asla kullanılmamalı irite eder enfeksiyon bile kapabilirsin dedi..
uygulama sırasında baticonla dezenfekte edip, emla ile uyuşturuyor ki asla uyuşmuyor :s
roller uygulaması bittikten sonra hemen Ducray Neoptide sıkıp masaj yapıyor
enfeksiyon riskine karşın 2 gün duş yasak..
her gün yapmak gibi bir şey söz konusu değil... randevularım 1 hafta ya da 10 gün olarak verildi..
illa denemek isteyen bence bu şekilde devam etsin.. elinde minoxil ya da tonik olarak ne varsa onu olarak kullansın, sarımsağını şampuanında vs yine kullanır..
benim henüz 2. uygulamam bitti, bir sonuç alırsam yazarım..

arkadaşlar merhaba bende dermaroller uyguluyorum yaklaşık 20 gün olmuştur yalnız ben sarmısak sürmüyorum ve haftada bir uyguluyorum 2mm kullanıyorum keşke 1.5 alsaymışım dermaroller sonrasında minox ve spirinolakton karışımını sürüyorum üstünede bepanthen b vitamini sürüyorum derma roller kullanmadığım günlerdede minox spiro karışımını günde 2 kez kullanıyorum ayrıca saçlarımı 3 numaraya vurdum uygulaması daha kolay oluyor sanki saçlarım sertleşti gibi ama bişey söylemek için daha erken

Arkadaslar Oncelikle Herkese Merhaba:)

Dermaroller ve sarimsak ikilisi baska bir baslik altinda daha once tartisildi.Ancak konu o kadar baska yerlere gitti ki Sac sorunu disinda hersey konusulur oldu.

Ben bu baslik altinda Daha once bin tane yol denemis ancak hala seyrek saclarina bir cozum bulamamis insanlarla sorunumuza care aramak istiyorum.

Sac dokulme hikayemi anlatamiycam aklima geldikce sinirlerim bozuluyor ancak sunu belirtiym binlerce sey denedim.Hala istedigim gur saclara kavusabilmis degilim.

En son mantigina gercekten inandigim dermaroller ve sarimsak uygulmasini yapiyorum ve sanirim artik sabrim tukendi.

Uygulamalarimi anlatayim

oncelikle 1.00 mm lik dermarolleri sacli derimde gezdiriyorum ileri geri yukari asagi nasil istersek,daha sonra sarimsak suyu ,bal,e vitamini yagi karisimimi ustune suruyorum.1 saat bu sekilde bekliyorum ve sacimi yikiyorum .ana hatlariyla yaptigim bunlar.ayrintilara gelince sampuanimin icinde 7 tane kesilmis sarimsak var ve kesfettigim en guzel sey bu.saclarim sagligina kavustu bi nebze.

karisimi herkes istedigi gibi yapabilir ama sarimsak suyu ana madde cunku sarimsak disinda bence sac cikartan bisey yok.

Ben iki hafta oldu baslayali 3 gun ara vermek zorunda kaldim .her gun yapmaya calisiyorum.

Benimle eraber roller gunlugu tutmak isteyen arkadas olursa seve seve paylasim yapabilirizz

hepimizeee gurr guzell saglikli saclii gunler dilerimm...
Saçlarınızın durumu nedir

Arkadaslar Oncelikle Herkese Merhaba:)

Dermaroller ve sarimsak ikilisi baska bir baslik altinda daha once tartisildi.Ancak konu o kadar baska yerlere gitti ki Sac sorunu disinda hersey konusulur oldu.

Ben bu baslik altinda Daha once bin tane yol denemis ancak hala seyrek saclarina bir cozum bulamamis insanlarla sorunumuza care aramak istiyorum.

Sac dokulme hikayemi anlatamiycam aklima geldikce sinirlerim bozuluyor ancak sunu belirtiym binlerce sey denedim.Hala istedigim gur saclara kavusabilmis degilim.

En son mantigina gercekten inandigim dermaroller ve sarimsak uygulmasini yapiyorum ve sanirim artik sabrim tukendi.

Uygulamalarimi anlatayim

oncelikle 1.00 mm lik dermarolleri sacli derimde gezdiriyorum ileri geri yukari asagi nasil istersek,daha sonra sarimsak suyu ,bal,e vitamini yagi karisimimi ustune suruyorum.1 saat bu sekilde bekliyorum ve sacimi yikiyorum .ana hatlariyla yaptigim bunlar.ayrintilara gelince sampuanimin icinde 7 tane kesilmis sarimsak var ve kesfettigim en guzel sey bu.saclarim sagligina kavustu bi nebze.

karisimi herkes istedigi gibi yapabilir ama sarimsak suyu ana madde cunku sarimsak disinda bence sac cikartan bisey yok.

Ben iki hafta oldu baslayali 3 gun ara vermek zorunda kaldim .her gun yapmaya calisiyorum.

Benimle eraber roller gunlugu tutmak isteyen arkadas olursa seve seve paylasim yapabilirizz

hepimizeee gurr guzell saglikli saclii gunler dilerimm...
Çok uzun zaman olmuş ama Saçlarınızın son durumu nedir

Back
X