Çatlaklar Dermaroller kullanıp sonuç alanlar buraya :)

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ben yüzdeki akne lekeleri için 0.5 mm lik aldım .. yapınca yorum yazarım... merak ettim 1.5 mm lik akne izi için mi kullandın ve fayda görmedin anlamadım ???

1,5 mm nin hepsi deri içine girmiyor sonuçta. fazla bastırmıyorum yüzüme yaparken. 1mm falan ancak giriyordur. 0,5mm ile daha zor sonuç alırsınız çünkü sonuçta yüzdeki lekeler kaç kat derinde bunu düşünün. iğnelerin uyarımıyla yüzde kan dolaşımında bi hızlanma olmalı ki oksijen hücrelere taşınsın ve yaralar da iyileşsin. amacımız bunu sağlamak. ve yüzde kılcal damarların bile derinde olduğunu düşünürsek 1,5 mm nin daha iyi sonuç vereceğini düşünebiliriz.

çatlaklarda da böyle. mucize beklmesin kimse. hele kısa sürede hiç beklemesin. kaç yıllık çatlaklar estetik operasyon bile yapılamayan bişiden bahsediyoruz. ne kadar azalırsa kardır. yenileri çıkmasın ayrıca bu bile yeterli bence.

bende 0.5 mm likle 3seans yapcam .. sonrada 1.5 mm likle 4-5 seans yapcam yüzee .. inşallah fayda ederr

ben de yaklasik 2 aydir dermaroller kullaniyorum. 1 mm lik olanini aldim, dermaroller i yuzume uyguladiktan sonra evigen ampul suruyorum, icinde e vitamini oldugu icin bir doktor tanidigim tavsiye etmisti. ben yuzumdeki ufak tefek lekeler ve gelecege yatirim olarak kullaniyorum, yuzumde net bir canlanma var, lekelerin yok olmasi icin su an erken tabi ama azalmaya basladiklarini farkediyorum. ise yarayacagindan yana umutluyum, kullanmaya devam edecegim, ilerleyen zamanlarda etkilerini tekrar paylasacagim. hoscakalin...

canım 1mm lik dermaroller yüzde kanama acıma çook yapıyor mu ?? bide kaç günde 1 uyguluyorsun ..?? bende 0.5 likten 1.5 geçeceğim merak ettim ??

yüzümdeki delikler aynen duruo defalarca yaptım işe yaramadı ama kullanmaya devam etcem aldım sonuçta .çukurlar içinde umudm kalmadı

ben haftada 3 kez kullaniyorum. aslinda mumkun olsa her gun kullanacagim

haftada 3 kez mi?? be 0.5 mm liği bile 10 günde 1 yapıyorum.. yapmadan önce uyarmışlardı.. 1 mm likte 3-4 haftada 1 defa yapılacakmışş... cilt kendini anca toparlıyıp fayda gösteriyooo bu zaman içinde.. sık yapınca cilt daha çook yıpranır bence

ciltte yeni bir hücrenin oluşumu 21 gün alıyor sanırım. 3hafta ideal bence. 0,5 ile haftada bir de olabilir. ama 1mm ile haftada 3 çok fazla. zararı olmasın sarkma falan.

ben haftada 3 kez kullanıyorum ve cıldımde cıddı anlamda farkettı. sımdılık bır sorun yok. bır de ben dermaroller sıtesınde bır acıklama gordum, 6 haftalık kullanımda yarattıgı sonucları fotografla gozterıyordu, vıtamın destegı ıle kullanımda gercekten farketmıs. ben de buna baglıyorum, ev kullanımında vıtamın destegı ıle bır zararı olacagını dusunmuyorum. yıne de kımseye bunu tevsıye edıp kullanın demıyorum, eger zararı olacagını dusunuyorsanız yapmayın. ılerleyen zamanlarda tekrar paylasırım.. hoscakalın

Merhaba, nereden sipariş ettiğini ve fiyatını öğrenebilir miyim?

canım ben 0.5 mm lik dr roller marka siparişimi att medikal den aldım 117 tl idi . 3seans kullandım...
şimdi 1 mm lik mt roller sipariş ettim tvshoptan 54 tl ye yarına gelir onu kullancam şimdide...kapıda ödeme yapıcam hemde... ben akne lekeleri için kullanıyorum daha çatlak için kullanmaya başlamadım..

sana katılıyorum dermaroller sonrası vitamin desteği gerekiyor... bende bio-oil aldım onunla birlikte kullancam... bio-oilde a vitamini e vitamini ve bir sürü bitkisel yağ varmış... 3-4 güne bio-oil siparişim gelir yine yorum yazarımmm

Cevabın için teşekkür ederim canım

Kızlar ya ben birşey sorcam. şimdi bu aletler birkaç kullanımlıkmı? yani seans dediğiniz ne oluyor? araştırdım ama net bi cevap bulamadım nette. iğnelerin uçlarımı köreliyor? cevaplarsanız sevinirim.

evettt ben sonuçları paylaşayımmm.... 4 seans kullandım ... alırken 6 seans yeterli dedilerrr.... 4 seans yaptım ama bi fayda görmedim azıcıktaa olsaaa.... o yüzden bıraktım artık... yüzümdeki lekelere faydası olmadı sadeceee akne çıkınca üzerine uygulaa akneyi geçiriyoo ... başka bi faydasını görmedimm.... sivilce için faydalı bi tekk diyee düşünüyorumm ........:82: bacağımdaki leke için yaptım onada fayda etmedi... kurallara uygun düzgün bi şekilde yaptım ama nafilee.... benim sonuçlarr olumsuzzz

merhaba..
uzun zamandir giremiyordum ama sizlerle gelismeleri paylasmak istedim. ben haftada 3 kez e vitamini ampulu ile uyguladigimi paylasmistim. ve cok hos sonuclar aldim.. leklerde ve minik gozenek bozukluklarinda ciddi azalma oldu. zaten cok akneli bir cildim yok ama onceden kalma izlerim vardi, onlarda farkedilir bir azalma oldu, cevremdekiler bunu farkedip bana soylediklerinde cok sevindim bu arada cildimi her gun mutlaka temizliyorum, asla makyajla uyumuyorum ve gunes koruyucusu kullaniyorum. yuzum yagliya yakin karma oldugu icin yagsiz nemlendirici ve gunes kremi kullaniyorum, bu arada haftada bir kez kil maskesi, (lekelerin gitmesinde kullandigim kil maskesinin de etkisi oldu) haftada bir kez kayisi yagi suruyorum. kayisi yagini cok az parmak uclarimla ve haftada yalnizca bir kez suruyorum yoksa yaglandiracagini biliyorum. yani cok ozen gosteriyorum ama duzeliyor ve degiyor..

tv lerde doktorlar satış sitelerinden alınan dermarollerin iyi olmadığını .orjinal olanların merkezlerde kullanıldığını söylüyorlar...
ne biliym ,siz iyi cesaret edip satın aldığınız aletleri kullanıyorsunuz.ben cesaret edemezdim...

bende cesaret edip aldım.. herşeyi merkezde yaptırmak için sabancı olmak lazım:)
her seansa nerdeyse 200 civarı para istiyorlar... ben saç mezoterapisi yaptırıyorum şu an.. derma rolelr la da evde kendim yüzüme yapacağım.... bakalım inşallah etkili olur....... 125 liraya aldım titanyum 540 iğneli.. 0.5 mm... haydi sevgiyle kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…