ben yüzdeki akne lekeleri için 0.5 mm lik aldım .. yapınca yorum yazarım... merak ettim 1.5 mm lik akne izi için mi kullandın ve fayda görmedin anlamadım ???
1,5 mm nin hepsi deri içine girmiyor sonuçta. fazla bastırmıyorum yüzüme yaparken. 1mm falan ancak giriyordur. 0,5mm ile daha zor sonuç alırsınız çünkü sonuçta yüzdeki lekeler kaç kat derinde bunu düşünün. iğnelerin uyarımıyla yüzde kan dolaşımında bi hızlanma olmalı ki oksijen hücrelere taşınsın ve yaralar da iyileşsin. amacımız bunu sağlamak. ve yüzde kılcal damarların bile derinde olduğunu düşünürsek 1,5 mm nin daha iyi sonuç vereceğini düşünebiliriz.
çatlaklarda da böyle. mucize beklmesin kimse. hele kısa sürede hiç beklemesin. kaç yıllık çatlaklar estetik operasyon bile yapılamayan bişiden bahsediyoruz. ne kadar azalırsa kardır. yenileri çıkmasın ayrıca bu bile yeterli bence.
ben de yaklasik 2 aydir dermaroller kullaniyorum. 1 mm lik olanini aldim, dermaroller i yuzume uyguladiktan sonra evigen ampul suruyorum, icinde e vitamini oldugu icin bir doktor tanidigim tavsiye etmisti. ben yuzumdeki ufak tefek lekeler ve gelecege yatirim olarak kullaniyorum, yuzumde net bir canlanma var, lekelerin yok olmasi icin su an erken tabi ama azalmaya basladiklarini farkediyorum. ise yarayacagindan yana umutluyum, kullanmaya devam edecegim, ilerleyen zamanlarda etkilerini tekrar paylasacagim. hoscakalin...
yüzümdeki delikler aynen duruo defalarca yaptım işe yaramadı ama kullanmaya devam etcem aldım sonuçta .çukurlar içinde umudm kalmadı
canım 1mm lik dermaroller yüzde kanama acıma çook yapıyor mu ?? bide kaç günde 1 uyguluyorsun ..?? bende 0.5 likten 1.5 geçeceğim merak ettim ??[/QUOTE
Hafif acima oluyor tabi, acimaya cozum olur belki diye dusunerek anestol pomadla yapiyorum son birkac defadir, cok az farkediyor, yani cok ise yaradi diyemem. Kanama gibi bir sorun olmuyor ama yaptiktan sonra onbes yirmi dakika kadar bir kizariklik oluyor. Sanki gunes yanigi kizarikligi gibi, tabi ben cok beyaz tenli olmadigim icin cok uzun surup sorun olmuyor.
ben haftada 3 kez kullaniyorum. aslinda mumkun olsa her gun kullanacagim
Siparişimi verdim 2-3 güne gelecek .. 0.5 mm lik .bakalım akne izlerime iyi gelecek mi ??
Merhaba, nereden sipariş ettiğini ve fiyatını öğrenebilir miyim?
sana katılıyorum dermaroller sonrası vitamin desteği gerekiyor... bende bio-oil aldım onunla birlikte kullancam... bio-oilde a vitamini e vitamini ve bir sürü bitkisel yağ varmış... 3-4 güne bio-oil siparişim gelir yine yorum yazarımmmben haftada 3 kez kullanıyorum ve cıldımde cıddı anlamda farkettı. sımdılık bır sorun yok. bır de ben dermaroller sıtesınde bır acıklama gordum, 6 haftalık kullanımda yarattıgı sonucları fotografla gozterıyordu, vıtamın destegı ıle kullanımda gercekten farketmıs. ben de buna baglıyorum, ev kullanımında vıtamın destegı ıle bır zararı olacagını dusunmuyorum. yıne de kımseye bunu tevsıye edıp kullanın demıyorum, eger zararı olacagını dusunuyorsanız yapmayın. ılerleyen zamanlarda tekrar paylasırım.. hoscakalın
canım ben 0.5 mm lik dr roller marka siparişimi att medikal den aldım 117 tl idi . 3seans kullandım...
şimdi 1 mm lik mt roller sipariş ettim tvshoptan 54 tl ye yarına gelir onu kullancam şimdide...kapıda ödeme yapıcam hemde... ben akne lekeleri için kullanıyorum daha çatlak için kullanmaya başlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?