merhaba..
uzun zamandir giremiyordum ama sizlerle gelismeleri paylasmak istedim. ben haftada 3 kez e vitamini ampulu ile uyguladigimi paylasmistim. ve cok hos sonuclar aldim.. leklerde ve minik gozenek bozukluklarinda ciddi azalma oldu. zaten cok akneli bir cildim yok ama onceden kalma izlerim vardi, onlarda farkedilir bir azalma oldu, cevremdekiler bunu farkedip bana soylediklerinde cok sevindim bu arada cildimi her gun mutlaka temizliyorum, asla makyajla uyumuyorum ve gunes koruyucusu kullaniyorum. yuzum yagliya yakin karma oldugu icin yagsiz nemlendirici ve gunes kremi kullaniyorum, bu arada haftada bir kez kil maskesi, (lekelerin gitmesinde kullandigim kil maskesinin de etkisi oldu) haftada bir kez kayisi yagi suruyorum. kayisi yagini cok az parmak uclarimla ve haftada yalnizca bir kez suruyorum yoksa yaglandiracagini biliyorum. yani cok ozen gosteriyorum ama duzeliyor ve degiyor..
lekelerin gitmesinde kullandiginız kil maskesinin markası falan ne acaba? nerden aldınız? :/ dermo rolleri nerden aldınız? bende alıcamda nerde satılıyoki, internetten güvenli olmaz diye dışardan almak istiyorum :26: