Merhabalar ben ilk başta yüzüm için almıştım sonra çatlaklarıma denedm sonuçtan çok memnunum epey inceldiler ve silikleştiler ilk olarak 1,5 mm ile başladım sonradan 2,5 mm aldım ve onunla devam ediyorum yeni olan çatlaklar kayboldu eskiler için kullanıma devam
0,5 mm kullanıyorum ben canım memnunum sende başla bence etkili olur çünkü yüze dikkat etmek lazım derim ben soradan 1 mm alablrsn yetersz gelrse ama sanmam olmazsa 0,75 mm al en ii çözüm :)))
bencede cnm 0,5 mm olur :) benimde akne izlerm falan vardı cnm ergenlkten kalma bide alnmda haff kırışklkar için önlem olarak kullanıorum çok aşama kaydettim açıkçası
canım ben 3 haftada 1 yapıyorum bazen ayda bir oluyo ama senin çoksa 2 haftada bir yap onu bi uzmana sormak lazım ama çok memnunum bence başla biran önce :) oh valla çatlağın falan yok bi derdn akne olsun şekercim
selam kızlar bunu kendınız mı yapıyorsunuz ben anlamıs deılım...
acıklayabılır mısını?:44:
kendimiz yapıyoruz... dermaroller yaz nette nasıl kullanıldığı yazıyooo.....
ben çatlaklarım ve yüzüm için 1,5mm kullandım. 1 ay aralıklarla yapıyordum. 5 seans yaptım. yüzümde çok büyük bi fark olmadı ama çatlaklarım da fak gördüm biraz. önemli olan ne kadar periyotlarda yapılacağı ve sonrasında kullanılan kremler yağlar vs. destek ürünler. ben çatlaklarıma kakao yağı kremi ve krem sera sürdüm. krem sera eczanede satılıyor. yüzüme ise b vitamini ampul k vitamini ampul ve hodan yağını karıştırıp sürdüm.
sonuç alan herkes kaç mm ile kaç seans yaptığını, ne kadar aralıkla yaptığını ve sonrasında neler kullandığını düzenlice tek mesajda yazarsa sanırım birbirimizden bilgi almamız daha kolay olur.
ev kullanımı için 0,2 mm'i satışa sunmuşlar, diğerlerinin estetisyen ve hekim tarafından uygulanabileceği söylenmiş, sivilce izlerim ve çatlaklarım için kullanmak istiyorum biran önce fakat korkuyorum biraz.
merak etme ben 0.5 mm lik aldım akne izi için fayda görürsem yazarım ..ona göre sende başlarsın
1.5mmlikten kullanıyorum ben.
ilk başta iyi gelir gibi gelmişti ama şimdi pek farketmedi gibi geliyor bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?