DermaRoller kullananlar yardım lütfen

eysan10

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
82
1
Merhaba kızlar.. dermaroller alcam ama bı türlü nerden alcağıma karar veremedim :44: sitelere bakıyorum 60liradan aşağı yok ama Ebay a baktm 25 liraya falan var.. Ordan alan veya bilen varmı ? Bana bi yardımcı olunn lütfeeennn :KK4:şimdiden teşekkürler

Sevgili arkadaşım çok ucuzsa dikkat et çünkü çin malı oluyor coğu ve kırılabılıyomuş o yüzden bence bıraz daha paraya kıyıp iyisini al bence. Bende aldım gıttıgıdıyor netten. 60 tl almıştım

Teşekkür ederimm bakalım bazı arkadaşlar almış memnun kalmıs ya bende de bişüphe oldu acaba cok para vermesemmı diye :)) ama haklısın galiba paraya kıymak lazımm :-)

Ben emin olamamıştım ilk başta memnun kalır mıyım diye o yüzden pahalısından sipariş etmemiştim,60 tl olandan aldım gayet memnunum öneririm :)

Yanlış hatırlamıyorsam buradan;
xxxxx :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar.. dermaroller alcam ama bı türlü nerden alcağıma karar veremedim :44: sitelere bakıyorum 60liradan aşağı yok ama Ebay a baktm 25 liraya falan var.. Ordan alan veya bilen varmı ? Bana bi yardımcı olunn lütfeeennn :KK4:şimdiden teşekkürler

cnm bende çok araştırdım yurt dışında dr roller ın sitesi var ordan alacaktım ancak uzun zaman alır die gitti gidiyordan aldım 49 tl ye ii yani idare eder bence deneme amaçlı gitti gigiyordan al bunlar 12 seans kullanıma uygunmuş zaten sonra daha kalitelisini sipariş edersin

bu konuda tam benim aradıgım konu yarın bi uzmanla görüşüp bende kullanmaya başlıcam ne alacagımı bende bilmiyorum, uzmanın kliniğinde satılıyomuş 50 euroya ama çok geldi bana, ebayda 5 dolara vardı :KK53:

almadıysan sakın 0.5 alma diyorum arkadaşım diğer sayfada izahını yaptım ama yine yapayım faydam olsun kesinlikle küçüklerden alma çünkü cildi çiziyor yıpratıyor ilk anlamıyorsun dolgunluk veriyor bi kaç kez uyguladıktan sonra çizgi olmayan yüzümde çizgiler doldu bu gün doktora danıştım kullandığım rollerin kaçlık olduğnu sordu ewt dedi o iğneleri küçük olduğu için dönemeyip yırtıyormuş cildi 1.5 daha küçüğünü alma tavsiye etmem he ben 0.5 den büyüğünü kullandımmı hayır ama mantık olarak büyük olması daha iyi çünkü doktorda biz 1.5 kullanıoz dedi

X