Lekeler, Çiller Dermaroller Kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.404
6.189
Benim sivilce izlerim var o yüzden internetten 0,75 mm titanyum aldım. Dezenfektende aldım ilk defa kullanacağım kullananlar var mı evde nasıl memnun musunuz? Açıkçası hafif sorunum olduğu için evde yapmak istedim

İlk olarak 2014 yılında yaşadığım şehirin iyi özel hastanerinden birinde yaptırdım ve 3.uygulamadan sonra scar adı verdikleri sivilce lekelerim gözle görülür şekilde azaldı ama tamamen gitmedi, ek olarak hiç sivilce olmayan çene bölgemde sivilceler başladı. Hastane maceramdan memnun kalmayınca internette buldugum markadan 0.75-1mmlik dermaroller ve scar iz tedavisinde kullanılar serum setini aldım. Hala yılda 3 ya da 4 kere yapıyorum. Lekelerimin rengi artık çok ya açıldı bazıları da kayboldu ama yine de tamamen kaybolmayan inatçı çukur lekelerim var. Onlar da geçene kadar devam etmeyi düşünüyoryum. Evde yapmak benim için daha hijyenik, hem de daha ucuz fakat temizliğe dikkat etmek şart. Benim aldıgım sette hangi serum kaç gün arayla kaç dakika boyunca ve ne sertlikte uygulanmalı yönlendirmesi var. Uygulama öncesi cildimi temizliyorum. Mümkünse 1 gün önce siyah noktalardan arındırıyorum(hastanede böyle yapıyorlardı). Uugulama öncesi cildimi rutin sabunumla yıkayıp alkol içeren bir tonikle siliyorum ki dezenfekte olsun. Sonrasında serumu yönlendirmeye göre uyguluyorum. Uygulama sonrası cildim kızarıyor, 24 saat su değdirmiyorum (hastaneden bir tüyo yine) . Gece yatmadan fucidin krem sürüyorum(cilt doktorum sivilcelerim için verdi, antibiyotik içeren bir krem) sonraki günlerde normal temizlik rutinine dönüyorum ve bu esnada cildim pul pul dökülüyor, yerine temiz, dolgun ve ışıltılı bir cilt geliyor. Sadece serumlarla değil bazen yüzüme sürdüğüm soguk sıkım yağlardan sonra da emilim hızlansın diye bastırmadan üstünden kısaca geçiyorum dermaroller ile. Umarım memnun kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…