Canim ne guzeel senin sacin cikmaya baslamis.ne kadar surede cikmaya basladi onuda soylersen cok svinirim benim icinde referans olur en azindan .minoksidili biraktigin iyi olmus yalniz dikkat et biraktiktan sonra minoksidil cikardigi sactan fazlasini dokuyor.insallah sende hic dokulme olmadan atlatirsin bu donemi.minoksidil gercekten uzak durulmasi gereken bi ilac bence.yan etkileri bir yana.
Dermarolerr a gelince be 20 gun sarimsak suyu yaptim ama sanirim artik dayanamyiycam cok aciyo ayrica sarimsagin bu sekilde kullaniminin sac koklerine zarar verdigi soyleniyor.Bence soyle yapabiliriz:
Her gun cok fazla bastirmadan dermaroller (benimki 1.00 mm)
arkasindan zeyinyagli sarimsak olabilir saclari beslemek icin .e vitamini kapsulu olabilir.sarimsak bal karisimi olabilir,,isirgan tenturu olabilir.neyin iyi gelecegini dusunuyorsak .
ben Turkiyeye gecen sene 1 ayligina geldigimde bir guzellik merkezinde yaptirmistim .ayda 4 kere yaptilar icinde b vitamini selenyum biotn e vitamini tableti falan soylediler ama ignelerle enjekte ettiler tam bir dermaroller degildi bence.
zeytinyagli sarimsak tarifine gelince en iyi kalite zewytinyaginin icine 5 6 dis sarimsak ,,isirgan tenturu,,ve isirgan otu koydum 3 gundur bekliyor.onu kullanmayi dusunuyorum
sac urunleri konusunda muthis bir kalabalik sozkonusu piyasada.Ben sahsen turkiyede adi gecen markalara sampuanlara zerre kadar guvenmiyorum..
senelerce insanlarin kafasini bulasik deterjaniyla yikadilar saclarini doktuler,,simdi onlarmi cikaricak doktukleri saclari..bugun iyi denilen yarin piyasadan topaltiliyor sessizce.
ben yurtdisinda yasiyorum milyon tane urun var burdada insanlarin kullandiigi ama kimsede guven sorunu yok,cunku denetimde aslka sikinti olmaz burda.
bence sacini seven herkes sarimsakli sampuan kullanmalii kendi yaptigi ve bebk sampuanini icine.
pahali bin tane sampuana degismem rabbimin gucu iste elimizde neler var aslinda ama haberimiz yok