Dermapen yaptırmayı düşünüyorum.

mervesunn66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2018
26
6
25
17 yaşındayım. Kışın sivilce lekelerim ve biraz çukurlar için dermapen yaptırmayı düşünüyorum. Önereceğiniz doktor var mıdır, sizler memnun musunuz Dermapen'den?

Ankarada isen ben altin igneyi arastir derim Mehmet Akgune gidebilirsin.Dermapen degil ama altn iğne yaptirdim cokta iyi geldi muayene olursub yardimci oluyor zaten Mehmet Bey.

ist da iseniz .gamze akmanı öneririrm .işinin ehli ..instagrama girip bakabilirsiniz.çok hastasının izniyle foto ve video paylaşım yapiyordur.linemed_beauty diye girebilirsiniz..pişman olmazsınız..çok memnunum ben

Arkadaslar nedir bu dermapen tam olarak? Günes lekeleri ve ciller icinde etkilimi? Fiyatlar nasil? Ne kadar aralikla kac seans gitmek lazim? Istanbula kimi önerirsiniz?

Arkadaslar nedir bu dermapen tam olarak? Günes lekeleri ve ciller icinde etkilimi? Fiyatlar nasil? Ne kadar aralikla kac seans gitmek lazim? Istanbula kimi önerirsiniz?

Doktor önerileri yukarıda.
Dermapen olayı ise.. Yüzde küçücük delikler açarak(tamamen güvenli), vücudun savunma mekanizmasını devreye sokup kendi kendine yenileme yapmasını sağlıyor.. Çukurlar için bile çok iyi sonuç alan insanlar gördüm bu platformda..
İyi bir araştırın..
İyi günler..

Sanırım 6 ay yaptırmak gerekiyormus faydası olması icin

Istanbul icin sadece gamze hanimin ismini gördüm? Fiyatlar nasil peki?

ist da iseniz .gamze akmanı öneririrm .işinin ehli ..instagrama girip bakabilirsiniz.çok hastasının izniyle foto ve video paylaşım yapiyordur.linemed_beauty diye girebilirsiniz..pişman olmazsınız..çok memnunum ben

Teşekkür ederim.. Biraz daha ayrıntıya girer misiniz.. Ne tür izleriniz vardı, kaç seans uygulandı(ve seans aralığı nedir..) ve kaç paraya yaptırdınız..
Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Geri dönüşünüzü bekliyorum.

Her seans için ayrı para veriyorsunuz değil mi paket halinde değil

O size bağlı. İster paket halinde verin ister seans halinde. Ama paket daha uygun olur. Ben eylül-aralık gibi gidiyorum inşallah. Eylül'ün 2. Haftasında açılıyormuş randevular.
Hayırlısı..

O size bağlı. İster paket halinde verin ister seans halinde. Ama paket daha uygun olur. Ben eylül-aralık gibi gidiyorum inşallah. Eylül'ün 2. Haftasında açılıyormuş randevular.
Hayırlısı..
Kime yaptırcaksınız ? Sadece dermapen mi yapılcak? Bende bir dönem düşünüyorum Mehmet Akgüne gidicem gözeneklerim küçülsün diye istiyorum.Prp de düşünüyorum kendimi ayarladığımda kış ayları başlarım sanırım.

Gamze Akman. Instagram hesabı var, gidenler de çok memnun. Güvenilir. Cem Yılmaz falan da oraya gitti.
instagramı linemed_beauty
inşallah sonuçları yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…