- 16 Haziran 2018
- 26
- 6
- 25
- Konu Sahibi mervesunn66
17 yaşındayım. Kışın sivilce lekelerim ve biraz çukurlar için dermapen yaptırmayı düşünüyorum. Önereceğiniz doktor var mıdır, sizler memnun musunuz Dermapen'den?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Mehmet Akgüne yaptırdım izlerim temizlendi öneririm 4 seans uygulandı.17 yaşındayım. Kışın sivilce lekelerim ve biraz çukurlar için dermapen yaptırmayı düşünüyorum. Önereceğiniz doktor var mıdır, sizler memnun musunuz Dermapen'den?
Arkadaslar nedir bu dermapen tam olarak? Günes lekeleri ve ciller icinde etkilimi? Fiyatlar nasil? Ne kadar aralikla kac seans gitmek lazim? Istanbula kimi önerirsiniz?
Doktor önerileri yukarıda.
Dermapen olayı ise.. Yüzde küçücük delikler açarak(tamamen güvenli), vücudun savunma mekanizmasını devreye sokup kendi kendine yenileme yapmasını sağlıyor.. Çukurlar için bile çok iyi sonuç alan insanlar gördüm bu platformda..
İyi bir araştırın..
İyi günler..
Sanırım 6 ay yaptırmak gerekiyormus faydası olması icin
Istanbul icin sadece gamze hanimin ismini gördüm? Fiyatlar nasil peki?
Ben Mehmet Akgüne yaptırdım izlerim temizlendi öneririm 4 seans uygulandı.
ist da iseniz .gamze akmanı öneririrm .işinin ehli ..instagrama girip bakabilirsiniz.çok hastasının izniyle foto ve video paylaşım yapiyordur.linemed_beauty diye girebilirsiniz..pişman olmazsınız..çok memnunum ben
Her seans için ayrı para veriyorsunuz değil mi paket halinde değilHayır. 3 seansla bile çok iyi sonuçlar alanlar var. Kırışıklık için 6 ay olabilir.
Her seans için ayrı para veriyorsunuz değil mi paket halinde değil
Kime yaptırcaksınız ? Sadece dermapen mi yapılcak? Bende bir dönem düşünüyorum Mehmet Akgüne gidicem gözeneklerim küçülsün diye istiyorum.Prp de düşünüyorum kendimi ayarladığımda kış ayları başlarım sanırım.O size bağlı. İster paket halinde verin ister seans halinde. Ama paket daha uygun olur. Ben eylül-aralık gibi gidiyorum inşallah. Eylül'ün 2. Haftasında açılıyormuş randevular.
Hayırlısı..
Kime yaptırcaksınız ? Sadece dermapen mi yapılcak? Bende bir dönem düşünüyorum Mehmet Akgüne gidicem gözeneklerim küçülsün diye istiyorum.Prp de düşünüyorum kendimi ayarladığımda kış ayları başlarım sanırım.
Canm merhaba sonuç nasıl suanBen Mehmet Akgüne yaptırdım izlerim temizlendi öneririm 4 seans uygulandı.
Ben Mehmet Akgüne yaptırdım izlerim temizlendi öneririm 4 seans uygulandı.