Canım geçmiş olsun.sayfaya yazmışsınız.ben de size yazdım bakarsınız.sizi yormayalım ben size sayfayı yazayım bakarsınız.Sayfa 177 de var.V -violet teşekkür ederim öneriniz için alıcam kremi büyük ihtimalle aloe vera jel de var zaten :) Bahsettiğiniz başlığa da mesaj göndericem birazdan. Fotoğrafınızı arıycam ama büyük bir başlıkmış bulabilir miyim emin değilim. Sizinkiler de fotoğraftakine benzer miydi? Benimkiler kırmızı ve kabarık, dokunduğumda çok rahat hissedilebiliyor.
Canım geçmiş olsun.sayfaya yazmışsınız.ben de size yazdım bakarsınız.sizi yormayalım ben size sayfayı yazayım bakarsınız.Sayfa 177 de var.
@-violet in dediği gibi onun uyguladıklarını yapın.
resimlere de bakın.Size de iyi olur inşALLAH.şifalar olsun...
Benimki kırmızı ve kabarık bir iz. Hani sanki yanık izi gibi. İçi dolu gibi. Şimdi biraz daha indi ama. Eskiden elimi attığım an hissederdim şimdi bulamıyorum kolayca. Fotoğraf ekliycem eve gidince.Sizinki sadece kızarık mı acaba. Benim yüzüm için soyulacak dendi ama soyulmadı. Sonrasında peeling yap dediler yaptım ama hala soyulma olmadı. İğnenin bütün izleri hala yüzümde!! Ve oralar kırış kırış duruyor delirmek üzereyim cildimde çok hafif güneş lekesi vardı hiç bi sorunum yoktu üstelik