Kırmızılık gecti mi acababendede oldu gerçekten kafayı yiyecem yahuu geçmioo bi ay oldu anlamiş değilim neden olduğunu leke desem leke değil kırmızılık desen kırmızılık değil madurum benikini çok uzman doktor yaptı aksine birde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırmızılık gecti mi acababendede oldu gerçekten kafayı yiyecem yahuu geçmioo bi ay oldu anlamiş değilim neden olduğunu leke desem leke değil kırmızılık desen kırmızılık değil madurum benikini çok uzman doktor yaptı aksine birde
Ben de plazma yaptirdim . Olamaz. Leke mi kaldiBen dermapen yaptirmadim ama plazma isiniyla leke tedavisi diye bir saçma yöntemle leke tedavisi varmış.sadece denemek için yuzumun iki bölgesine yaptirdim.veee tabiki leke bile olmayan yuzumde kocaman bir leke yaptirdim.psikolojim alt üst olmuştu.yuzunu sabah aksam temizle ve akşam yatmadan once madecasolu iyice masaj yaparak sur.ustunede doğal aloevera jel.ben bu şekilde oluşan lekeyi %80gecirdim.iki ay gibi bir sürede. Cildim lekeli olduğu için yuzumun heryerine sürüyorum. Geçmiş olsun. Bunla ilgili' cilt ile ilgili tüm tecrubeleriniz 'başlıklı konuyu okumani tavsiye ederim. Takibe alırsan orda fotografimda var. Herkes çok samimi ve başlığın sahibi çok yardımcı oluyor.
MerhabaMerhabalar, foruma sırf bu başlığı açmak için üye oldum.
1 Nisanda apartmanımızdaki kuaförden bozma bakım merkezinde 'DERMAPEN' diye bir şeyden bahsettiler ve beni zayıf bölgem olan sivilce derdimden vurdular. Artık sivilcelerimden ve izlerinden bıkmıştım işleyiş mekanizması mantıklı geldi denemekte fayda var diye düşündüm ama zarar varmış maalesef.
Neyse ilk seansa gittim yüzüm kıpkırmızı çıktım, birkaç yerde de kanama olmuştu ama kabuk bağlayıp geçer demişlerdi. Her dermapen süreci gibi 2-3 gün kırmızı gezdikten sonra yüzüm eski rengine döndü ama o bahsettiğim kanayan yaralar kaldı. Kabuk bağlamak yerine şişkin kırmızı izlere dönüştüler ve bugün 1 Haziran 2 aydır hiçbir şekilde geçiremedim.
Araştırmadan bulduklarıma göre 'hipertrofik skar'lara benziyorlar ve gittiğim cildiyeci Fito yazdı bir ay önce ve tabiki de hiçbir etkisi olmadı. Kendim Expigment ve Momecon denedim yine sonuç alamadım.
Uzun lafın kısası ben gittiğim için çok pişmanım yüzümün 4 yerinde bir türlü geçmeyen kırmızı yaralar var. Benim gibi dermapen sonrası bu durumu yaşayan var mıdır acaba? Belki derdimin dermanı aranızdan biridir, şimdiden teşekkür ederim
Izleriniz gectimiİzin son hali bu. Tam 9 ay oldu ancak bu kadar geçti. Hiçbir tedavi yöntemini düzenli uygulamadım kendi kendine geçiyor anladığım kadarıyla ama uzun zaman alıyor. Umarım iz kalmadan tamamen geçer.
Keçi sütlü sabun denediniz mi? İlgilenirseniz size yardımcı olmak isterim.Merhabalar, foruma sırf bu başlığı açmak için üye oldum.
1 Nisanda apartmanımızdaki kuaförden bozma bakım merkezinde 'DERMAPEN' diye bir şeyden bahsettiler ve beni zayıf bölgem olan sivilce derdimden vurdular. Artık sivilcelerimden ve izlerinden bıkmıştım işleyiş mekanizması mantıklı geldi denemekte fayda var diye düşündüm ama zarar varmış maalesef.
Neyse ilk seansa gittim yüzüm kıpkırmızı çıktım, birkaç yerde de kanama olmuştu ama kabuk bağlayıp geçer demişlerdi. Her dermapen süreci gibi 2-3 gün kırmızı gezdikten sonra yüzüm eski rengine döndü ama o bahsettiğim kanayan yaralar kaldı. Kabuk bağlamak yerine şişkin kırmızı izlere dönüştüler ve bugün 1 Haziran 2 aydır hiçbir şekilde geçiremedim.
Araştırmadan bulduklarıma göre 'hipertrofik skar'lara benziyorlar ve gittiğim cildiyeci Fito yazdı bir ay önce ve tabiki de hiçbir etkisi olmadı. Kendim Expigment ve Momecon denedim yine sonuç alamadım.
Uzun lafın kısası ben gittiğim için çok pişmanım yüzümün 4 yerinde bir türlü geçmeyen kırmızı yaralar var. Benim gibi dermapen sonrası bu durumu yaşayan var mıdır acaba? Belki derdimin dermanı aranızdan biridir, şimdiden teşekkür ederim
Ne yaptınız iyilestimi benimde yüzümün ortasında kocaman yanık gibi bir iz var ve neyapacagimi bilmiyorumKırmızılık gecti mi acaba