Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
arkadaşlar ben leke tedavisiyle ilgili tüm gelişmeleri takip ediyorum.yaptırdığım tedavileri de burdan paylaşıyorum birilerine faydası olur diye .lekelerden kurtulmak çok zor kesin bir tedavisi de yok her tedavi her hastada farklı sonuçlar veriyor.ben en son ıpl ve 1 seans da picosure lazer tedavileri yaptırdım .Türkiye de bu lazeri ilk deneyen insanlardan biriyim .cildimde herhangi bir reaksiyon olması hafif kırmızılık oldu o da 1 saat sonra gitti.cilde bir zarar vermedi ne yazık ki mevsimden dolayı tedaviye ara verdik.ama İstanbul da yaşıyorsanız Hüseyin Tırman ı tavsiye ederim.gidip görüşüp bir fikir alabilirsiniz alanın en iyi doktoru diğer doktorlar gibi gereksiz ve riskli işlemler yapmıyor.

IPL.obagi nur derm, bluee peel, meyva asidi peeling, fraksiyonel lazer ,cesit cesit kremler, expigment vs vs maalesef elimde var 0 lekeler gidiyor yeniden geliyor kremleri surdugum surece lekeler azaliyor,azalirken daima yuzum kirmiz oluyor soyuluyor biktim bu lekelerden anladim ki en iyisi bb kremi surmek oturmak, cepten giden paralara mi yanayim? umutlarimin tukenmesine mi? kojic sabun mandelic asid akliniza gelen cok seyi denedim deniyorum care bulamiyorum

canım sen dermelan yada cosmelan varsı ondanda yaptırmıştın dimi tam hatırlayamadım senmisin ?
canım bu kadar kendiniLe uğraşmanızda doğru diilki bendede var leke ohhoo ya güneş zaten genetik yatkınlığım var yada kozmetik yaptı hep iyi ürün kullanırım ama tarihini geçirdim heralde ama şimdi aklım başımda koruma kremaiz adım atmıyorum bide yoğurt karbonat maskesi yapıyorum artık olsuğu kadar :))

ya canım cildi zaten 6 ay korusaydı lekeden eser kalmazdı zamanında hor kuşlanmış güneşe çok çıkmıştır ondan öyle olmuştur..
annemde bana sürekli hatırlatıyodu sür falan diye amann diodum uğraşamam ama şimdi çantamda yedek koruyucu var o derece :))) lekem varmı var anlıöda oldu benimde ama cildimle oynamayada korkuyorum en hassas en çok dış şarylara maruz kalan bölge bide doktora cildi incelttiriyoruz ohooo way haline bu tenin napalım artık elde olanla idare etçezzz en iyisi güneş koruma kremi ki doktorla dermamelan yaptıranlara ev içinde bile sürmelerini öneriyomuş düşün cilt ne kadar hassas konuma geliyo yazık bu hanımlara ya ben beyaz tenliyim güneşide sevmem ama genetik var bende :)) artık bizi seven böyle sevsin napalım ben kendimi seviyorumm sonuçta ne münasebet başkası bişi söyliycek ne haddine dimi ama :))

Merhaba,
Leke tedavisiyle ilgili çok yazı okudum ve kafayı yemek üzereyim,moralim cok bozuk lekelerim yüzünden.
Dr. Hüseyin Tırman ile olan tedavi nasıl gidiyor merak ediyorum,paylasımların cok aydınlatıcı olmuş devamını bekliyorum,tesekkurler :)

merhaba uzun zaman oldu yazmayalı yaz gelince ara verdik bu arada benim sivilcelerim artınca sivilce tedavisi için ışık falan kullandık biraz ara verdik neyseki düzeldi.en son 1 hafta önce picosure lazer yaptık şuan bir değişiklik yok sonuçlar 3.seans dan sonra belli oluyormuş.pahalı bir sizden inşallah değer.

Merhaba kızlar, sabahtan bu yana ara ara inanın bu topiği okuyorum. 45. sayfa da pes ettim.
Ne meretse geçmemiş kimsenin lekesi. Bende burada konu açtım, araştırdım, her konuya atladım sorular sordum.
Benim sadece dudak üstümde lekem var. Bıyık gibi duruyor.
Bütün doğal yolları denedim maskeler vs.. yok yok geçmiyor.
5 defa doktora gittim. İlaç olarak expigmenti verdi, bir krem daha var unuttum adını acneys gibi birşeydi kullandım.
Oda işe yaramadı. Yarar gibi oldu ilk başlarda (ama soyuldu kızardı rezildi)
Sonrasında lekem incecikti dahada genişledi. Kendime söz verdim hiçbir ilaç kullanmamaya
Deri inceliyor. Kat kat daha fazla lekeyle bize geri dönüşü oluyor
Lazeri araştırdım, kimse memnun değil. dermamelan da içinde öyle
Her duyduğumuzu uygulamamak sürmemek lazım mış.
Benim lekem azcıktı. exp. ile büyüttüm.
HİÇ BİR YÖNTEME GÜVENMİYORUM KAÇ YILDIR ARAŞTIRIYORUM. DOKTORLAR GERÇEĞİ KONUŞMUYOR
Allah korududa ne lazer ne başka birşey yaptırmadım. Çok umutlandığım tedaviler oldu araştırdım.. fısss
Ama çok zor yaşayan biliyor. Lekeler her anlamda rahatsızlık veriyor insana.
Benim çok büyük değil. Çoğunuzun komple yüzünde olanlar var. Allah sabır ve çare versin herkese

Yazarken şu aklıma geldi. Ben yıllar önce lazerli epilasyon yaptırmıştım. (sadece vücuda) Annemde yüzüne
IPL jelli bir lazer sistemiydi. Sonuçta biz epilasyon için yaptırdık.
Annemin yüzünde kararma lekeler vardı bunlarda kıllarla birlikte yok oldu.
Ayrıca benim koltuk altım da leke vardı (hamilelikten sonra oluşmuştu) inanın bembeyaz oldu.
Birdaha asla koyulaşmadı. Bu IPL lazerlerde sanırım bi hayır var gibi. Acaba dudak üstüme epilasyonmu yaptırsam. (ama jelli olan IPL den) Ben yüzde yüz kurtuldum diyen bir babayiğit yokmu şu tc de

Valla ben tc de kurtuldum diyen yok...kurtulan varsa da yazmiyo zaten...ve fakat amerikada doktorlar IPL i cok fazla òneriyolar leke icin...ama o IPL bizim bildigimiz IPL mi bilmiyorum...

cosmelan dermemelan farketmedimi lekelerinde şimdi nasılsın bana bilgi verirmisin bende cosmelan yaptım dün bügün yüzüm kıpkırmızı

cosmelan dermemelan farketmedimi lekelerinde şimdi nasılsın bana bilgi verirmisin bende cosmelan yaptım dün bügün yüzüm kıpkırmızı
Selamm inşalah lekelerin gecer bende 1 bucuk ay once falan yaptırdım fakat hiç bir işe yaramadı bende param bosuna gıttı ınsallah senın lekelerin derin degildir ve istediğin sonucu alırsın. Bizimkisi hüsranla sonuclandı. O kırmızılık 15 gitmiyor yüzünden bilgin olsun artı gunse faktorunu eksik etme yanından

d
devam kremini kullanıyomusun

Mrb benim de çocukluktan çillerim var ve renk tonu farklılıklar yaygın değil ama ben cosmelan yaptırmayı düşünüyorum dr um önerdi ama çok kararsızım yaptırsam mı kırmızılık hep kalıyo mu cildim daha kötü olur mu bide çok pahalı zaten İstanbul'da ii ve güvenilir neresini önerirsiniz??bide her mevsim yapılabiliyor deniyo ama bana mayısa kadar dendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…