merhaba arkadaşlar 4 seansım lekelerde bariz bir açılma var 3 en fazla 4 seanstan sonra gideceğine inanıyorum yalnız yazın gelmesi beni çok endişelendiriyor .15 gün aralıklarla yaptırıyorum .ışık sistemi google yazarsan ıpl melasma diye videolar ve resimler çıkıyor.keşke Hüseyin beye daha önce gitseydim diğer tedavilerle boşa vakit ve para harcamışım.
Yillardir lekeli yuzunden yakinan bir arkadasima 1 ay once cosmelen tedavisi uygundi.sonuc simdiden harika!!tedavi sureci 6 ay suruyor sonrasindada cildini koruyacak.doktor bu konuda uzman olmali bence herkese guvenilecek bir tedavi deil cunku cok ciddi islemlerden geciyorsunuz biz dr nezih karaca dan cok memnun kaldik...
arkadaşlar ben leke tedavisiyle ilgili tüm gelişmeleri takip ediyorum.yaptırdığım tedavileri de burdan paylaşıyorum birilerine faydası olur diye .lekelerden kurtulmak çok zor kesin bir tedavisi de yok her tedavi her hastada farklı sonuçlar veriyor.ben en son ıpl ve 1 seans da picosure lazer tedavileri yaptırdım .Türkiye de bu lazeri ilk deneyen insanlardan biriyim .cildimde herhangi bir reaksiyon olması hafif kırmızılık oldu o da 1 saat sonra gitti.cilde bir zarar vermedi ne yazık ki mevsimden dolayı tedaviye ara verdik.ama İstanbul da yaşıyorsanız Hüseyin Tırman ı tavsiye ederim.gidip görüşüp bir fikir alabilirsiniz alanın en iyi doktoru diğer doktorlar gibi gereksiz ve riskli işlemler yapmıyor.
Son durumunuz nedir acaba. Picosure cok merak ettigim bir lazerben gelişmeleri burdan paylaşıcam inşallah size faydası olur. sevgiler.
Son durumunuz nedir acaba. Picosure cok merak ettigim bir lazer
cosmelan dermemelan farketmedimi lekelerinde şimdi nasılsın bana bilgi verirmisin bende cosmelan yaptım dün bügün yüzüm kıpkırmızıbenim cildiye doktorum bana herzaman kozmetikten uzak dur diyo belki de haklı bu kremlerin içeriği çok fazla parfüm ve paraben var en iyi çinko oksit pomad yeşil beyaz ona göre bu krem herşeye çare bi zararını görmedim 120 tl göz kremi aldım sanki onu 2 haftadır kullanıyom sanki kırışıklar daha da arttı.bende yine çinko oksit sürmeye başladım o ondan daha iyi nebileyim kafam iyice karıştı
Selamm inşalah lekelerin gecer bende 1 bucuk ay once falan yaptırdım fakat hiç bir işe yaramadı bende param bosuna gıttı ınsallah senın lekelerin derin degildir ve istediğin sonucu alırsın. Bizimkisi hüsranla sonuclandı. O kırmızılık 15 gitmiyor yüzünden bilgin olsun artı gunse faktorunu eksik etme yanındancosmelan dermemelan farketmedimi lekelerinde şimdi nasılsın bana bilgi verirmisin bende cosmelan yaptım dün bügün yüzüm kıpkırmızı
devam kremini kullanıyomusunSelamm inşalah lekelerin gecer bende 1 bucuk ay once falan yaptırdım fakat hiç bir işe yaramadı bende param bosuna gıttı ınsallah senın lekelerin derin degildir ve istediğin sonucu alırsın. Bizimkisi hüsranla sonuclandı. O kırmızılık 15 gitmiyor yüzünden bilgin olsun artı gunse faktorunu eksik etme yanından