Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mucize gibi geldi doktorun becerisi önemli arkadaşlar tesadüfen buldum sizinle paylaşayım dedim
dermamelan ve cosmelandan sonra lekeler 2 katı dönüyor.mucize gibi geldi doktorun becerisi önemli arkadaşlar tesadüfen buldum sizinle paylaşayım dedim
cidden mi güneş kremi sürünce dönüyor mudermamelan ve cosmelandan sonra lekeler 2 katı dönüyor.
Satıldı mıkızlar bu ürünü cildime uymadığı için satmak istiyorum ,nternetten satış sitelerine de gönderdim ama hala haber yok ilgilenirseniz fiyatın çok altında satıcam.şuan türkiye de satış fiyatı 300 demişlerdi.ben 150 satıyorum iki kez kullandım
arkadaşlar uzun zamandır yazamadım tedavim devam ediyor lekelerimde baya açılma oldu.herşey iyi gidiyor.ıpl leke tedavisi yaptırıyorum doktor hüseyin tırman a keşke daha önce gitseymiş kesinlikle tavsiye ediyorum .çok iyi bir doktor inşallah lekelerim tamamen geçince buraya yazıcam sevgiler.
ıpl lazer mi biraz açıklar mısınız ?arkadaşlar uzun zamandır yazamadım tedavim devam ediyor lekelerimde baya açılma oldu.herşey iyi gidiyor.ıpl leke tedavisi yaptırıyorum doktor hüseyin tırman a keşke daha önce gitseymiş kesinlikle tavsiye ediyorum .çok iyi bir doktor inşallah lekelerim tamamen geçince buraya yazıcam sevgiler.