Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
size uyguladıgı bu mu

şipariş vermek istiyorum da başka markası yok

Eklentiler

• Studio_20150131_160801.jpg
    Studio_20150131_160801.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 229
şems arslan dan hiç memnun kalmadım 10 seans 5 ay toplam 3000 tl verdim.zerre kadar bir değişiklik görmedim.tuzlu suyu tonik diye 70 tl satıyor.tam bir sahtekarlık..kimseye tavsiye etmiyorum.

hüseyin tırmana gitmeye başladım. ataşehir de 2 seans
Hyaluronik asit yaptı.düğün öncesi.
şimdi oksijen terapisi + radyofrekastı ve omnılux tedavisi yapılıyor.gelişmelei paylaşıcam. ayşenur yazıcı nın tavsiyesiyle gitmeye karar verdim.sorularınız olursa cevaplarım

Son düzenleyen: Moderatör:
o kadın bana hiç samımi gelmiyor bende gitmeyi düşünüyordum

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bu ürünü cildime uymadığı için satmak istiyorum ,nternetten satış sitelerine de gönderdim ama hala haber yok ilgilenirseniz fiyatın çok altında satıcam.şuan türkiye de satış fiyatı 300 demişlerdi.ben 150 satıyorum iki kez kullandım
Satıldı mı

arkadaşlar uzun zamandır yazamadım tedavim devam ediyor lekelerimde baya açılma oldu.herşey iyi gidiyor.ıpl leke tedavisi yaptırıyorum doktor hüseyin tırman a keşke daha önce gitseymiş kesinlikle tavsiye ediyorum .çok iyi bir doktor inşallah lekelerim tamamen geçince buraya yazıcam sevgiler.

arkadaşlar uzun zamandır yazamadım tedavim devam ediyor lekelerimde baya açılma oldu.herşey iyi gidiyor.ıpl leke tedavisi yaptırıyorum doktor hüseyin tırman a keşke daha önce gitseymiş kesinlikle tavsiye ediyorum .çok iyi bir doktor inşallah lekelerim tamamen geçince buraya yazıcam sevgiler.

Çok ama çook sevindim senin adına. Şansın bol olsun..

ıpl lazer mi biraz açıklar mısınız ?

merhaba arkadaşlar 4 seansım lekelerde bariz bir açılma var 3 en fazla 4 seanstan sonra gideceğine inanıyorum yalnız yazın gelmesi beni çok endişelendiriyor .15 gün aralıklarla yaptırıyorum .ışık sistemi google yazarsan ıpl melasma diye videolar ve resimler çıkıyor.keşke Hüseyin beye daha önce gitseydim diğer tedavilerle boşa vakit ve para harcamışım.

selam kızlar bende yıllardır çekiyorum bu dudak üstü leke derdimi şubat ayından beri lazerle leke tedavisi bana fayda etmedi arar ara nokta şeklinde beyazlamalar oldu ama geçiremedim, bugün fraksiyonel lazer yapılıp sonrasında gazlı bezle resmen derimi soydular şuan hiçbirşey yok ama çok çookkkk dikakkatli olup korumam lazım mümkün olduğunca maskeyle dolaşıp 58 faktör güneş kremini 2 saatte bir kullanıcam bakalım sonuç ne olucak.
bu işlemi yaptıran arkadaşlar varmı aramızda tecrübelerini paylaşsalar..

fraksiyonel lazer çok riskli leke iyi yapılmazsa leke yapabilir.bi de bol bol nemlendirici sür.lekelerin gittimi

merhaba arkadaşlar
tedavim devam ediyor bu kez doktorum Türkiye de sadece kendi kliniğinde kullanılan Dünyanın en iyi dövme silme mak.adı picosure cihazını kullandı lekelerim için sonuçları yazarım

arkadaslar lekelere cozum bulabilen var mi aranizda? lazer denedim, lekelerime leke katti, cok pis biyik seklinde simsiyah lekem var, kremlere dunya para doktum, peeling yaptirdim, meyva asitleri denedim yok yok care yok... bulaniniz varsa lutfen yardim edin

Bu konu ,2010 Mart Ayında açılmış ve beş yıldır lekelere çözüm bulan olmamış ne yazık ki ,lekeler Geçmiyor ,bitmiyor üzgünüm,sanırım tek Seçenek lekeler ile yaşamaya alışmak

X