Derli Toplu Ev *Az yap ama devamlı yap:)

Unicorn_s

Kac kiloyum yazmaya gerek var mi ruhum 21 gram
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
12.026
24.201
348
38
Selam hanımlar:halay:

Evi biraz derinlemesine temizlerken baktım da haftada 1 temizlik yapmak beni daha çok yoruyor ve bütün hafta boyunca da içim rahat etmiyor.
Madem öyle bende hergun az az ama devamlı temizlik yaparız hem birden çok yüklenmiş olmayız hem evimiz her zaman tertemiz mis gibi olur diye düşündüm
Kimler bana katılır?
Günlük ufak hedefler belirler aksam tamamladığımızda dair rapor veririz burda.
Katılacak arkadaşları bekliyorum:halay::halay:

Ben katılıyorum . Ama gunumun yarısı mutfakta geçiyor ee çamaşırlar da var...
Hava buz ..
Çamaşırlar kurumuyor..
Sık sık yıkanamıyor kuruması için bekliyorum
Asması..
Katlaması
Yerleştirmesi..

Temizliğe çok gücüm yada vaktim olmuyor
Zaten basıma migren çıktı
Yapamıyorum
Sana kolay gelsın

Ben katılıyorum . Ama gunumun yarısı mutfakta geçiyor ee çamaşırlar da var...
Hava buz ..
Çamaşırlar kurumuyor..
Sık sık yıkanamıyor kuruması için bekliyorum
Asması..
Katlaması
Yerleştirmesi..

Temizliğe çok gücüm yada vaktim olmuyor
Zaten basıma migren çıktı
Yapamıyorum
Sana kolay gelsın

Maddi gücüm yeterli olmadığından ben kurutma makinası alamıyorum ama imkanınız varsa tavsiye ederim kullananlardan biliyorum büyük nimet. Özellikle çocuklu evlerde kışın çok kurtarıcı oluyor.

Maddi gücüm yeterli olmadığından ben kurutma makinası alamıyorum ama imkanınız varsa tavsiye ederim kullananlardan biliyorum büyük nimet. Özellikle çocuklu evlerde kışın çok kurtarıcı oluyor.
Malesef o da yok . Mecburen bir boş odamı sırf çamaşır kurutmak için ayırdım
Temizliğe gelince misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşacağına önceden yapmak daha iyi ama hava çok soguk sağlık sorunum da var Allah yardımcımız olsun

Selam
bugünün planları bütün gün yayılmaca :KK48:
Başka isim var mı diye düşünüyorum bulamıyorum. Hiç alışkın değilim bir pazartesi gününde ne temizlik ne ütü birşey olmamasına:rapci:
Dün misafirim vardı ikramları önceki aksamdan hazirladigim için dün iki oğlumla birlikte misafir gelene kadar dip köşe her yeri temizledik.. akşam da çamaşır ve ütüyü hallettim.
Bugüne yinede iş bulmak lazim klasik cümleyi tekrar edeyim "ev hanımlarının işi biter mi hiç?" :))
1- balkonu kiler gibi kullanıyorum bugün düzenlenecek
2-derin dondurucu için yeşil mercimek,nohut,kuru fasulye haslanacak
3- yemek hazırlanacak

Bunun dışında dışardaki işlerimi halledip biraz dinleneceğim çünkü dün cokkk yoruldum

Back
X