• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları derinin bademcıklerı ıltıhaplanmıs

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
158
İstanbul
bugun sabah sabah yıne canım sıkıldı.uyandıgımızda derının sol kulak altı ve cene kısmı sıstı.once annem farketmıs.kabakulakmı oldu acaba dıye dusunduk.doktora goturdum.kulak burun bogaza gıttım bu kez cocuk doktoruna degıl.doktor kabakulak olmadıgını bademcıklerının ıltıhaplanıp sıstıgını soyledı ve tam 8 tane ıgne verdı.sabah aksam yapılmak uzere.tabı benım moral coktu.kucucuk cocuk 8 ıgneyı nasıl vurdurcam ben.bakalım bu aksam ılkıne baslıcaz.allah hastalanan tum bebıslere acıl sıfalar versın

çok geçmiş olsun,umarım çabuk atlatırsınız.iğne zor olacak gerçekten ama daha etkili olup çabuk iyileşsin diye verdi sanırım doktor.iyileşecek annesi öyle düşün iğne olurken

çok geçmiş olsun,umarım çabuk atlatırsınız.iğne zor olacak gerçekten ama daha etkili olup çabuk iyileşsin diye verdi sanırım doktor.iyileşecek annesi öyle düşün iğne olurken

sagol tatlım ya.evet daha cabuk toparlasın dıye verdı sanırım ıgneyı.ama ınsan kıyamıyor ıste aglamasına

Canım benim çoook geçmiş olsun.Umarım Derin'cim daha iyidir.acil şifalar dilerim pıtırcığıma...

Çook geçmiş olsun. Ağlamaktan katılır gibi oluyorlar o sırada yüzüne üfle. Hemen nefes alıyorlar. Çınar katılıyordu iğne olurken. Çok üzüldüm..

Birde bol sıvı vermeni öneririm. Humana'nın karışık bitki çayı var. Doktormumuz Çınar'a onu içirebilirsin boğazlarını yumuşatır demişt bizde çok işe yaradı. Çok geçmiş olsun.

Birde bol sıvı vermeni öneririm. Humana'nın karışık bitki çayı var. Doktormumuz Çınar'a onu içirebilirsin boğazlarını yumuşatır demişt bizde çok işe yaradı. Çok geçmiş olsun.

tesekkur ederım,tam aksıne bu aralar su vermeye calıstıkca o reddedıyor.humanayı daha once bende kullanıstım ama bogaza ıyı geldıgını bılmıyordum.alıyım eczaneden.

canım çok geçmiş olsun......biran önce iyileşmesi dileğiyle....

Evet canım bende merak ettim büyük bir ihtimalle Derin artık iyidir ama açıkçası böyle olaylar anneyi çok üzüyor sanırım Keri yorulmuştur.

kızlar ılgınız ıcın sagolun.yıne burda baska bır topıkte anlattım.ıgnelerın bıttıgı gun ates ve kusma basladı.ılk geceyı acılde gecırdık.kusma kesıldı ama ates 3 gunun sonunda bugun azaldı.ınsallah tekrar cıkmaz.suan keyfı yerınde derının ama hıc yemek yemıyor nerdeyse,kac gundur sutle yasıyor

Back