• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derin nefes almak ve tam alamamak acil yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi EvKa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EvKa

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2012
52
48
288
İzmir
Herkese merhaba arkadaşlar. Öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Umarım aranızda benim sorunumun sebebini bilenler vardır. Çünkü çok beni boğuyor.
Şöyle anlatayım ortalama 3 4 haftadır, nefes alış verişlerimde bir problem olduğunu hissediyorum. Şöyle ki ara ara otururken bile yani hiç bir fiziki bir aktivite yapmadığım halde çok derinden bir nefes alıyorum ve duyuluyor etrafımca. Ardından bu böyle sürekli gün boyunda devam ediyor. Ve bir de bazen tam nefes alamıyorum ve zorla esneyerek nefes almaya çalışıyorum. Lütfen başına gelen biri bana yardımcı olsun. Eşim bile artık randevu alalım dedi. Bende salı gününe kardiyolojiye randevu aldım doğru yere mi aldım bilmiyorum. Bir de tansiyon riskim var benim genetik annemden dolayı. Bana bir yardımcı olan olursa çok memnun olacağım.

merhaba öncelikle geçmiş olsun umarım kötü bir şey yoktur. ama ya psikolojiktir, ya da kalple ilgili bir sorun gibi görünüyor, umarım sadece psikolojiktir.

Back