• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi derin dondurucudan çıkan sütlerin akibeti

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
derin dondurucuda henüz 3 ayı geçmemiş sütlerim vardı kullanayım dedim oğlum içmedi hiç beğenmedi zaten tadına baktım resmen iğrençti berbat bi tat.taze sağdığım sütle alakası yok.resmen kokmuş ekşimis attım gitti bence derin dondurucuya giren sütten ümidi kesmek lazım.şoklayan arkadaşlar sizde nasıl durum

derin dondurucun eksi kac derece canim o önemli..yanilmiyorsam -25 derecede saklanmasi gerek..abimin esi o sekilde sakliyor ve kullaniyor..ayni zamanda kuzenim sakladigi sütlerle buyuttu kizini birseyde olmadi..

Son düzenleme:
Her cocugun damak tadi farklidir canim bende ilk dogum yaptigimda buzluga atmistim sutlerimi 6 ay birsey olmadan kalabiliyor ama benim bebis icmedi begenmedi baktim kokmuyorda ama sagdigim zamandaki tat seker orani ihtiyaclari farkli oldugu icin daha degisik tadi olurmus sutun her ay lezzetinde degisiklikler olurmus hakinaten benimkide begenmedi icmedi bende cici bebe kattim oyle kasik mamasi yaptim yedirdim.Toz kasik mamalarini kendi sutumle verdimki zebil olmasin diye

bende kızım küvezdeyken 10 gün sütümü sağdım.buzlıukta sakladım.ısıtıp biberonda verdim.hepsini içti.soğukmu verdiniz acaba:26:

benimde bebeğim içmemişti,zaten 2 küçük kap koymuştum,bi gün çok ağlayınca doymuyormu deyip çıkarıp benmari ısıtmıştım ama içmedi..sonrada ihtiyacım olmadı şükür hala sadece emiyor,dondurmuyorum artık..:nazar:

Back