• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası DERİN BEBEĞİN bakıcı günlüğü...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
yumy sen ne istiyosun kocaman kreşi senin çocuguna mı tahsis edecekler yada bütün bakıcılar kötü kreşler kötü birtek senmi mükemmelsin. ben de bir anneyim ve o kreşe çocuklarımı gönderiyorum böyle kayla bile alınmayacak gördüğün şeylerle kocaman bir kurumu kötü hatta berbat diye adlandıramazsın. kötü olsa bende anneyim çocuklarımı sokakta bulmadım kötü derdim ama sen ne aradığını bilmiyosun kusura bakma ara ara konularınıda okuyorum.
ü

valla ben gördüklerimi söyledim..demekki sizin takmadığınız bişeyi ben takabiliyorum saygı duymak lazım

birde beğenmedinizde niye 2.kez gittiniz almadılar sizi şimdi burada karalama yapıyosunuz

kusura bakmayın size saygı duyamıyorum malum yazdıklarınızda birtek siz haklısınız ne bakıcılar ne kreşler hepsi berbat birtek siz mükemmelsiniz

kurum 5 katlı olabilir ama gereğinden fazla kalabalık vardı tüm katları gezdim...bebek guruplarıda öyle yemek yerken akşam üstüydü biz gittğimizde hiç mutlu görünmüyorlardı...mama sandalyesinde oturan bir çocuğun burnunda sümük kurumuştu...filan zaten leyla hanımda öyle dedi siz şimdi kakası altında oln abebek görseniz bunu niye değiştirmediniz diye sorarsınız demişti
kızlar siz sormaz mıydınız?

yoo mükemmellik değilki sorun anlayış meselesi 2 kez acaba yanlış bir izlenim mi edindik diye tekara bakalım dedik belki bu sefer farklı olur filan diye yada bexz yanlış görmüşümdür diye ..sebep bu objektif bakıyorum ben olaylara sizin gibi fevri değil...karalam değil bu izlenim dir..

ben leyla hn 4 yıldır tanıyorum size asla öyle bir soru sormaz. çünkü kadın kurumundan ve kendinden her zaman emin konuşur. neyse siz kendinizle önce bir barışık olun daha sonra bakıcı yada kreş araştırın. böyle giderse ankara da size dar gelecek. şehir değiştireceksiniz

yoo mükemmellik değilki sorun anlayış meselesi 2 kez acaba yanlış bir izlenim mi edindik diye tekara bakalım dedik belki bu sefer farklı olur filan diye yada bexz yanlış görmüşümdür diye ..sebep bu objektif bakıyorum ben olaylara sizin gibi fevri değil...karalam değil bu izlenim dir..

o nasıl oluyor yanlış izlenim bir olayı ya görürsünüz ya görmezsiniz sizin gibilerini kabul etmiyor o kreş. sadece kendini mükemmel sananları.

Arkadaşlar çocuğunuzu başkalarına emanet ediyorsanız mükemmellik beklemeyeceksiniz. Çünkü bakan kişi annesi değildir. Nasıl sizin gibi bakabilirki, mümkün değil. gerek bakıcı olsun, gerekse kreş bebek bakımevleri, hiçbiri annenin yerini tutmaz.

Çocuklarınızı başkalarına emanet ediyorsanız bazı şeyleri görmezden geleceksiniz.Ama bu bahsettiğim, çocuk bakımındaki temel şeyler olmamalı elbetteki. Bebeklerin beslenmesinde, giyiminde kuşamında, çiş durumunda, uykusunda bir aksaklık varsa o zaman tavrınızı koymalısınız. Ama çorabının biri çıkmış kimse ilgilenmemiş, sümüğü kurumuş filan, bunlar görmezden gelinebilir.

Kalabalık sınıflar benimde tahammül edemeyeceğim birşeydir. Heleki eğitmenlerin çocukları azarlamaları, sınıf dışına atmaları ileride çocukta tahribat yaratabilir.

İşin özü şu ki, bir bebeğe anne dışında hiçkimse bir anne gibi itinalı, şefkatli, ilgli bakamaz. Gerisi boşsengözlerimebaksanab

Arkadaşlar çocuğunuzu başkalarına emanet ediyorsanız mükemmellik beklemeyeceksiniz. Çünkü bakan kişi annesi değildir. Nasıl sizin gibi bakabilirki, mümkün değil. gerek bakıcı olsun, gerekse kreş bebek bakımevleri, hiçbiri annenin yerini tutmaz.

Çocuklarınızı başkalarına emanet ediyorsanız bazı şeyleri görmezden geleceksiniz.Ama bu bahsettiğim, çocuk bakımındaki temel şeyler olmamalı elbetteki. Bebeklerin beslenmesinde, giyiminde kuşamında, çiş durumunda, uykusunda bir aksaklık varsa o zaman tavrınızı koymalısınız. Ama çorabının biri çıkmış kimse ilgilenmemiş, sümüğü kurumuş filan, bunlar görmezden gelinebilir.

Kalabalık sınıflar benimde tahammül edemeyeceğim birşeydir. Heleki eğitmenlerin çocukları azarlamaları, sınıf dışına atmaları ileride çocukta tahribat yaratabilir.

İşin özü şu ki, bir bebeğe anne dışında hiçkimse bir anne gibi itinalı, şefkatli, ilgli bakamaz. Gerisi boşsengözlerimebaksanab

size katılıyorum annesi gibi bir çocuga anneanne babaanne bile bakamıyor. bahsettiğimiz kreş herşeyiyle kaliteli birkreş en azından ankaranın sayılı iyi kreşlerinden biri. bende bu kreşe çocuklarımı çok araştırarak verdim. referanslarla verdim.bahsedildiği gibi kalabalık deil her sınıfta en fazla 8-10 çocuk 2 ögretmen var.kreşten bahsediyoruz tabiki 2 kişi olamaz bir ögretmen birde çocuk böyle istenince kreşi o çocuga tahsis etmek lazım.

Back