Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun AblasıDERİN BEBEĞİN bakıcı günlüğü...
Aman allahım düşünmesi bile ürkütücü...Eminim ben de sizin yaşadıklarınızın aynısını yaşayacağım..insanın kendisi gibi olur mu hiç bakıcı...yedi mi uyudu mu yere mi düştü temiz mi altı ne bileyim bir sürü acayip düşünce sarar insanın içini..güvenlir birini bulmak zor...
umarım derin mutlu olur sizin yokluğunuzda...anneler her zaman bebekleri için en iyisini düşünmek zorunda ..siz de çok iyi bir annesiniz..her şey iyi gider inşallah..
çok teşekkür ederim güzel düşünce ve temennileriniz için umarım herşey tüm anneler için düşündüğümüz ve düşlediğimiz gibi olur...şimdilik güvenilir gözüküyor sanmıyorum bazı konularda sorun çıkacağını çünkü ben biraz titiz ve sert biriyim bu özelliğim nedeniyle bazı şeyleri yapmaktan hatta yapmmaktan korkacaktır bakıcımız...tabiiki anne gibi olamaz size katılıyorum sevgiler
okudukca kalbim sıkıştı sıkıştı....
nefes alamaz oldum..
şuan aynı şeyleri yaşıyorum kızım 9aylık ve iki hafta sonra işe başlıycam.bakıcı bulamadım.bir kaç kişi vardı ama olmadı
800-900tl versem bakıcı çok ama malesef okadar vericekde gücüm yok.okadar canım yanıyoki.
mecbur işyerimizde kreş var oraya getirmek zorundayım.kızım sabah 7:30da bizimle birlikde kalkıcak.uykusu bozulucak.zaten iştahsız bir bebek.kreşde kim ilgilencek nasıl yedircekler? beynim patlamak üzere.geceleri uyuyamıyorum.
bunları düşünmekden kızımın büyümesinin keyfine varamaz oldum.o şirinlikler yapdıkca ben senden nasıl ayrılıcam diye aglamaya başlıyorum.
allah çalışan bütğün annelerin yardımcısı olsun.
gerçekten çok acı bir durum.
artık işteyim bebeğimde bensiz...pek bir durağan yada daha doğrusu olağan görünüyor sanırım içinde çok ciddi fırtınalar kopuyorda onu gizlemek istiyor gibi...bebeğimmmmmmmmm annesinin kuzusu miniği...kendi dünyasında yaşıyor pekçok şeyi...üstesinden gelmeye çalışıyor...onun küçücük dünyasında enginlere sığmaz ama anlatamadığı o kadar çok şey var ki bunu tüm yüreğim ve ruhumla hissediyorum....allah seni korusun bebeğim
Canım hissettiklerini, düşündüklerini anlamaya çalışıyorum çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Bu geçiş dönemini Derinciğim inşallah rahat atlatabilir. Sadece bakıcıyla kalmaya alışması tabi ki zor olacak ama elden birşey gelmiyor. Çalışan anne olmak zor gerçekten. Bu dönemde sen kendini sorgulamamaya çalış canım. Kendini yıpratma. Derinciği öpüyorum. Sevgiler...
Sevgili yumy sıkıntılarını ta yürekten hissettim. Çalıştığım dönemde ikizlerim bebekken mecburiyetten dolayı görümcemim kızı bakmak zorunda kaldı. çok sıkıntılar çekti yavrularım. Daha sonra 1,5 yılda 3 bakıcı değiştirdik. ılkönce para cazip geliyor bakmak istiyorlar ama daha sonra sıkılıyorlardı. ışten 5 dakika geç çıksam bakıcımın kızı bir bakıyordum çocukları almış yola düşmüş bana getiriyor çocuklarım çok sıkıntı çekti o zaman belki anlamazlar dedik ama sıkıntısını şimdi çekiyoruz. Umarım senin bakıcınla bebeğin iyi anlaşırlar.
bana destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum...sanırım ileri ki yıllarda bazı etkilerini uzun vadede göreceğiz gibi geliyor tabii ki inşallah olmaz ama onun minik yüreğinde yaşananları hangimiz anlayabiliriz ki...
girişe mantomu asmıştım bakıcı sen gittikten sonra mantonu kokluyor kız deyince hem çok üzüldüm hemde işin çok daha karmaşık olduğunu anladım...umarım bebeğim bundan en az yarayla kurtulur...sonuçta onun geleceği için çalışıyorum
şu andaki durum masumum arkadşın dediği gibi oldu önce para cazip geldi şimdi sıkıldı herşey için kavga çıkıyor çünkü asıl neden benim 4 aydır zaten onun yapması gereken işleri yaparken işe başladıktan sonra ona bırakmam...zaten bebeğin yemeğini yapıyorum yağı vitamini tabağı kaşığı hazır sadece hazırlanmış cezveyi ısıtıp ağzına beslicek...valla birde küstah çıktı inanamadık iş yerindeki arkadaşlarla ....çalışmak zor geldi sıktı diyemeyince işi çingeneliğe vurdu....yok günaydın demedin yok şöyle demedim yok böyle demedin sabahın 4 de kalkıp yemek hazırlıyorum kahvaltısını yaptırıp altını değiştirip giydirip öyle bırakıyorum hala senin kahrını çekemiyorum diye bağrırıyor bana birde valla tabbiki sorgulayıp kurallar koyucam işine gelirde...tembel ve 2 yüzlü olması beni çok soğuttu o yüzden suartına bakasım gelmedi birden herhalde kim olsa koşup boynuna atlamzdı böyle bir durunda
canım ya hayatta en korktuğum şeyi yaşamışsın, bakıcıyla yüzgöz olmuşsun ( Allah yardımcın olsun inşaallah en kısa zamanda gönlüne göre bir bakıcı bulabilirsin canım.. çocuk bakmak para kazanmaktan öte bir şey sevgi işi çünkü parayı çocuktan önde tutan birisinin ne kendine hayrı dokunur ne de bakacağı çocuğa....
Ah yumy ne hale gelmişsiniz böyle. Bu kadar yüz göz olduysanız işler daha da kötüleşecektir. Sakın böyle birine bebeğini emanet etme gerekirse rapor alıp bir süre yeni bir bakıcı araştırıp bul. Ama asla böyle birine bebeğini emanet etme canım. Yaşadıklarına çok üzüldüm gerçekten. Bizim gibi evlatlarını ne zorluklarla hayata getirmiş insanların bunlara dayanması çok çok güç.
yummy yazdıklarını bir bir okudum.o süreci bende eylül döneminde yaşıyacağım...şimdi ne alemdesin çok merak ettim.aynı bakıcıya devam ediyomusun?kızın nasıl,?
ne yazıkki ikinci bakıcıda işten çıktı 1gün rapor 3 gün izin aldım işten çok zor durumdayım şu an kayınvalidemi çığrdık başka şehirden o da kapris yapıyor diğer oğlunun evine gelsinmiş bebek.. eee o da olacak bişey değil...acil yardıma ihtiyacım var kızlar
ikinci bakıcıda kızım sadece çorba içiyor onuda mız mızlanınca döktüm yarısnın diyordu iyi de çorbanın içinde 40 milyonluk viyamin var hadi parayı da geötimde ben onu büyüsün diye veriyorum dedim...kız yatınca o da yattım uyudum filan diyordu akşam daha 6 olmadan kapının öünde bekliyordu kız beşikte mızmız bir elimi bile yıkayamıyordum
bir kaç gün önce üst kata gündüz hırsız girdi herzaman söylüyorum kapıyı kimseye açma diye geçen gün kredi kartı için gelen birini telefon etsin eşime diye salona kadar al delirdim yaa..adam bunları sapık olup orda boğazlasa ne yaparız bir hesap edin salak yok ev sahibi de yada telsiz telefonu ara kilitten uzat konuşsun çokmu lazım yani kızlar haksızmıyım
her sabah 4 de kalkıp çorbasını yapıyorum vitamini yağını kaşığını hazırlayıp bırakıyorum ısıtıp yedricek sabah kahvaltısını sütünü veriyorum akşam zaten 6 da gidiyor 1 portalkal suyunuda içiremiyosa zaten gittiği iyi oldu diyorum...
geçen gün kapıdan girdim kucaklayınca kaka koktu çocuk kapının önünde hiç demiyor yani sen bir soyunda elini yıka ben altını değiştiriyim filan herkesten önce yola koyuldu 3 apat.ilerde oturyo bide insafsız