Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası DERİN BEBEĞİN bakıcı günlüğü...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
canım ALLAH yardımcın olsun bizimde bir bakıcımız var daha 22 yaşında ama 6 sendir çocuk bakıo ve memnunum çok şükür 2 aydır bakıor bi sorun çıkmadı daha tek sıkıntımız biraz alıngan olması keşke sende burada olsaydın çünkü bizim bakıcımızın ablasıda iş arıodu kendine oda çok tecrübeli sana tavsiye edebilirdim inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile birini bulabilrisin

çok teşekkürler dilekleriniz için kızlar desteğe ihtiyacım var çok zor günler geçiriyorum yaaaaa

hayatım heryere bakıyorum zamanda kısıtlı işi filan geçtim zatende başvuranların çoğunun deneyimi yok bebk bakımında sorun orda iş değil önmeli olan tecrübe yok

canım çok üzüldüm senin adına inşallah iyi bi bakıcı bulursun en kısa zamanda

bende üzüldüm gerçekten ilk işe başlarken bende yaşadım aynı sorunu çok ii anlayabiliyorum seni inşallah bulursun ama kendinede bukadar dert etme sanırım memursun rapor alamıyormusun yada senelik izin falan en azından arama süren çoğlalırdı

zaten yeni bitti 1 yıllık ücretsiz iznim 1 gün rapor aldım 3 gün y izin hepsini tükettik saatlik izin filan bu hafta böyle geçecek kızlar çok moralim bozul yaaaaaaa kimsesizlik ne zormuş

yinede moralini yüksek tutmaya çalış çünkü meleğinde hissedecektir senin huzursuz olduğunu oda huzursuzlanmasın sonra bebeklerin psikolojisini düzeltmek daha zor olur

canım inşallah en kısa sürede bulursun bebişine iyi birini.ne diyeyim başka çok zor.seni çok iyi anlıyorum şu an bende 5-6 görüşme yaptım ama hiçbiri içime sinmiyor.allahım meleklerimizi korusun...

ilan veriyoruz konuşuyoruz ya hiç deneyimi yok ya çocuğu yok yada hiç bişey yapamayıp çocuk bakmayı para için seçenler var...

ben mesleği bu iş olan çocuk konusunda deneyimi olan biri olsun istiyorum neticede bakacağı şey yetişmekte olan bir can onuda yalan yanlış yaptıktan sonra ne kıymeti var ki bu işin

Konunu okuyorumda yazmak istedim
bakici isi cidden cok zor
sen cok iyi niyetli bir insansin
kimse senin iyi niyetini düsünmez
40 milyona vitamin koymussun corbanin yarisi gitmis
bu bakici kisiye dokunmaz...

cocugun vitaminini devamli sen ver sabah giderken
aksam döndügünde mesela...

bakicilarinla yüz göz olma cok samimi olma
o ortam cok nadir durumlarda olusur...

ikinci bakicindanda ayrildin bebisin daha kücük
devamli bakici degistirirsen cocugun üzerinde eksi
etki birakicak zorlanirsin...

Anne kayinvalde gibi aileden bakan biride yoksa
güvendigin birilerini bulman gerekecek...

referanslari kuvvetli birini nerden bulabilirsin
bu sorun olabilir cevrende cocuk bakim evi ile
yada eve bakici gönderebilen yerler yokmu arama
yap belki yardimi olur...Allah kolaylik versin...

cevabınız için ve diğer destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum...bu bakıcı işi gerçekten çok zoooooooorrrr biriş ...anlaşmak anlamak anlaşılmak ve herşeyden önemlisi...bebeğin anlaşılması...sevilmesi bakılması...
aslında benim şefimin bir lafı vardır bana hep kızım sen işini doğru yaparsan sana kimse bişey söyleyemezde yapamazda der...

hakkını vererek dürüstçe bebek bakım işini iş olarak görüp yapsalar hiç bir sorun çıkmaz ama herkes bişeylerin fedakarlığını yapmadan para kazanmak ve hep rahat olmak istiyor...sorun buradan çıkıyor...
benim bakıcı valla çocuğumdan üstün tutyorum derini diyordu ...ya demekki yalanmış nasıl bırakıp yüzüstü gittin....işte öyle yalan konuşacağına az ama dürüst konuşsa helal derim...

gerçekten işini benimsese kişi zaten bu herşeyden anlaşılır ama sizin mağdur durumunuzdan faydalnıyor yada nasıl olsa bu bana mecbur benim istediğim şekilde olursa olur diyorsa bu iş ve insan ahlakından uzak bir olaya girer...bilmem yanlışmıyım kızlar

Son düzenleme:
yumy bunları okuyunca çok üzüldüm. benim en azından annem şimdilik bakıyor o yüzden rahatım. ama bakıcı işi gerçekten çok zor kızın artık daha da büyümüştür bence kreşe bırakmak daha mantıklı. bizim orada elma şekeri kreşi varmış belki biliyosundur bizim sitede biri kızını oraya gönderiyormuş 1,5 yaşında çocuk çok memnun olduğunu söylüyor. biliyorsun bende bakıcı kreş arıyırdum hatta yeşil portakala göndermeyi düşünüyordum ama elma şekerine de gidip bir bakıcam hem eve yakın olması açısından daha iyi olucak gibi geldi. ama siz taşınıcaksınız heralde eğer taşınma durumu yoksa bence bir bak derim. sevgiler...

valla kreşler hakkında diye forumda yazım var berbat bir yer orası çok mkalbalık gittim ben vermedim oraya beğenmedim

rabia hn benim iki oglumda elma şekerinde büyüdü diyebilirim kreş çok güzel her yönüyle güvenebilirsiniz. kreşe dışardan bakıp yorumlayanları dikkate almayın derim. neye dayanarak berbat deniyo onuda anlamak zor tabide. oranın sahibi leyla hn. var kendisi çok iyi bir insan gerçekten güvenebileceginiz bir kreş. bende çok ince eleyip sık dokuyan bir anneyim ve size kesinlikle öneririm elma şekerini. çocugunuz kreşe giderken mutlu çıkacak mutlu girecek insanın çocugunu böyle görmesi bile yetiyo zaten.

meraba denevst çocukların kaç yaşında başladı kreşe benim kızım 1 yaşında onun için tedirginim. yani bebekler için uygunmudur orası.

aşırı kalabalıktı 8 aylık bebeğe kocaman kaşıkla salçalı domates çorbası içiriyolardı ayağında tek çorabı var teki yoktu bu kimsen,n dikketi b,le çekmemişti ben söyleyene kadar kalabalıktan yerde yatanlar bile vardı gözümle gördüm.zaten ne söylesem birde annesi öyle istiyor diye papağan gibi dillerine dolamışlar
o sıcakta yumurtalar uyduruk bir dolabın üstünde balkon g,ibi biryerde duryordu makine dedikleri şey ev tipi o kadsr kalabalığa sanayi tipi şeyler almak gerekir...ama parayı sizden alıp kıyamayınca böyle oluyo herkesin anlayışıda faklı tabi mutlu olanlar gocunmasın yollamya devam etsin bunda bişey yokki saygı duyuyorum
ikinci kez gittiğimizde çalışanlar hemmen kameraları kapattı aralarında gizli bişeyler konuşup bize yerleri olmadığını söylediler yani bu kadar mükemmeldilerde niye 2. kez gezmemize müsade etmediler
çünkü herşey kandırmacadan ibaretti..

derinin yoğun bakım hemşiresinişn oğlu kreşe başlamıştı öğretmen çocuğu sınıfın dışında bırakıp cezalandırıyomuş çocuk 7 ay boyunca yemeden eve gelmiş hiç bakmamışlar bile kameradan izlemiş annesi sürekli çocuğu en son sıraya koyma lar ayrı yapmalar neler neler diyor...bu da devlet kreşi...

valla insanın çocuğuna kendisinin bakması lazımmış bunu anladım
rabia cım tel ver daha ayrıntılı görüşelim isteresen özelden sevgiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…