sizin adınıza üzüldüğümü söylemekle kalacağım çünkü sandığınız kadar cahil ve sadist biri değil bakıcımız tabiki beğenmediğim çok yönü var fakat bu şekilde şikayetlerim olacağını sanmıyorum zaten ben derin in tepkilerinden anlarım yinede uyarılarınız içöin teşekkür ederimyummyciğiim
uzatmadan gönder bence.....Ben yazdıklarını okudum olsam çok da sabırlıyımdır ama olmayacak derdim yollardım demeden bir şey yapmıyor biraz hımbılş sen yokken dergi okumadan kalkmaz o yeriden ...DOst acı söyler derin e bakmaz ooo...ESKİDEN bakıcı bulan biri olarak tavsiyem derin edaha deren diyorrr Heralde okumamış fazla..CAHİL kadına da emanet edemem çocuğumu açıkcası...Benim aşağıda vardı bayan bakıcı aldı 3 yaşına kadar 2 ay alıştırma süresi yaşadılar ..Çocuk gece gündüüüzz ağladııı..Alışamadı bakıcıya...Derin kaç yaşında merak ettim???Yol yakınken dön yoldan tavsiyem...Yoksa o acıkınca ayakparmağını verir çocuğun ağzına emsin diye oda dergi okur ...Benim arkadaşım öyle yakaladı...Ben de büyük kızımı bir an tesadüfen giittim vermiş eline çürük elmayı o yemeye çalışıyor oda hızlı hızlı sallıyor arada da uyyuuu diye bağırıyor şap şap da vurma sesi geliyorduuu..Yine aklıma geldii tüylrim diken diken oldu..Hemen aldım kucağıma tam iki kase çorba içti o kadar acıkmış kii??Daha 8 aylıktı...mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?