sevgili duyguege ve yena arkadaşlarım güzel ve zarif düşünceleriniz için teşekkürediyor dileklerinize tüm anneler içinde yürekten katılıyorum... opuyorumnanaktan
bu haftamız öyle çabucak geçti...genellikle bebeğim bana yapışık halde yaşadı songünlerde... bakıcımızda eve alışma amacıyla ufaktefek evişleriyle uğraştı...sanırım henüz hem benden ayrılmaya hem de bir başkasının onunla ilgilenmesi olayına sıcak bakmıyor derin bebek...
çoğu zaman anlatılan biz anneler için olmaması gereken fakat bakıcılar için normal şeyler olan davranışlara bende şahit oldum...hep birlikte yemek yerken kendi çatalından derin in ağzına bişey uzatması gi,bi...kesinlikle kötü bir niyet olduğunu düşünmedim ben bunun altında ancak ona sakince doğal bir dille "bebeğe çatalla vermeyelim ağzına batar" gibi telkinlerde bulundum...onun açısındanda olaya bakarak olayları değerlendirmeye çaılıyorum...belki kendini ona karşı çok samimi hissettiği yada onun kültürnde böyle şeyler normal olduğu için bu davranışı göstermişti...zamanla tekrar bu ve benzeri telkinlerde bulunacağım tabi ama dha ilk günden tek yönlü bilet kesmenin hiç kimseye bir yararı oplacağını sanmıyorum...
bende endişeler hala var tabiki bebeğin herşeyiyle halen ben iligileniyorum...galiba onu bir başkasıyla paylaşma fikrine henüz hazır değilim...güven oluşması için yeterli süreye hem benim hem de bebeğimin çok ihtiyacı var...dualarınızı ve iyi dileklerinizi bekliyorum...zira CANIM eninde sonunda bir başkasına emanet olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?