Deride kırmızı küçük noktalar yardım

Zecmel

🩵🍁❄️🍂
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
5.202
10.204
Ramazan’da kolumda küçük bir egzama gibi bişi çıktı. Sonra iki kolumda da küçük iğne ucu kadar kırmızı kan noktaları çıktı. Yani belli belirsiz ama baya fazlalar. Cildiye ye gittim kan testi istedi daha önce evdeki kremden kullanmıştım egzamanın kuru olduğunu söyledi. Kan noktaları içinde önemsiz dedi. Kan tahlili akciğer fonksiyonları da temiz çıktı birde alerji kremi verdi. Beş gün olcak ama hala bir düzelme yok ve içim niyeyse hiç rahat değil. Sürekli düşük yapan biriyim iki hafta önce histereskopi oldum stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde olmadan sürekli stres yapıyorum. Başına gelen varmı geçermi bu kan noktaları

Tam dediğiniz zaman aralığında yaşadım bunu.Uzun süre lazer epilasyona gidiyordum acaba ondan mı oldu diye düşündüm.Ancak önceden hiç olmamıştı ve lazeri bıraktığım dönem olması saçma geldi.

Şimdi siz söyleyince hatırladım çok stresli olduğum bir dönemdi belki ondam çıktı bilmiyorum.Benimkiler fazla değildi.5-10 tane falan.

Şimdi baktım geçmiş.Doktora sorsaydınız keşke kese iyi gelir mi falan diye.Kafanıza takmayın geçer gider :)

Genelde kansızlıktan olduğunu söylerler ama bilemedim.geçmiş olsun allah şifa versin

Yani çok fazla benimkiler ama çok küçük kızarıklık değil kan ama minicikler

Bende var.
Eskiden çok az olurdu üst kollarımda, pandemi döneminde adeta vücudum örüldü.
Kollarım, omuzlarım, göğsüm falan doldu raştı o noktacıklarla.
Çok enteresan şekilde ilk çıkanlar birkaç zaman sonra kuruyup dökülüyor bir de, ya da tırnakla almaya kalksam pul gibi geliyor hemen.
Yeni olanlar çil gibi duruyor.
Cildiyeye gideceğim ben de.

Yani çok fazla benimkiler ama çok küçük kızarıklık değil kan ama minicikler
Bakın sizi rahatlatır mı bilmiyorum.Teyzem yaşadıklarınızın aynısını yaşadı.4 tane düşük yaptı.Sizden daha evhamlı kendisi emin olabilirsiniz :)

Sonra aman herkesin çocuğu olmak zorunda değil diye kafa yapısına büründüğü bir dönem tekrar hamile kaldı.Ama hamilelik boyunca çocuğuma bir şey olursa yaşayamam kafa yapısını yaşamadı diğerlerinden farklı olarak.

Kısmetinde varsa olur diye düşündü.Sonra çok sağlıklı bir doğum yaptı.Ben size çok dua edeceğim.Yaşımda genç.Bizde genç kızların duası kabul olur derler :)) Siz de hiç canınızı sıkmayın.Sivilce mi çıkmış amaaaaan çıkıversin ne olacak diye düşünün.Sizin güzelliğini değil sivilce hiçbir şeyler bozamaz.:)

Çok açık tenli insanlarda olabiliyor.
Ben de ise dezenfektan kullanımı ile birlikte oldu. Doktora gitmedim koronavirüs sebebiyle, ama daha önce verdiği alerji için ilaç ve kremlerim vardı onları kullandım.

Bende tırnakladım ama gitmiyo dezenfektan kullanmaktan olabilirmi diye düşündüm

Tam böyle kafam çok rahat dediğim dönemde oldu Teşekkür ederim yaa sağolun

Bu bahsettiginiz kan gibi benklerin adı anjiom diye adlandırıliyor.Eşimde cildiyeciye gitti geçen belli usg tahliller sonucu temiz çıktı.Doktor bu lekelerin geçmiyecegini isterseniz lazer uygularim ama kırmızıdan siyah renge dönüşür.Yani lekeler lazerlede olsa gitmiyotmuş.Belli bir müddet daha çıkıcak bu lekeler sonra durucak demiş.Eşimde 20 yıldir var yani anliycaginiz yaşlaninca duruyor sanirim.

Bilmiyorum sanırım stresle de bir ilgisi var ben kafaya taktıkça artıyorlar Bugün dayanamadım tekrar kan testi istedim temiz çıktı. Bide çok küçük minicikler o kadar korktum ki gerçekten

Bilmiyorum sanırım stresle de bir ilgisi var ben kafaya taktıkça artıyorlar Bugün dayanamadım tekrar kan testi istedim temiz çıktı. Bide çok küçük minicikler o kadar korktum ki gerçekten
Ben de 5 6 aydır çıkıyor kan testi kanama pıhtılaşmalara bakıldı dahiliye ve cildiyeye gittim hiçbir sonuç alamadım.Çok küçük iğne ucu gibi çoğu canımı çok sıkıyor.Sizin son durumunuz nasıl

Ben tekrarlayan gebelik kayıplarından dolayı pıhtılaşmaya çok önceden baktırmıştım öyle bir sorunum yok çok şükür. Ama yani çok uzun zaman oldu 1 seneyi geçti hala yaşıyom açıkçası takmıyorumda artık ilkten biraz korkmuştum sayı olarak artma yok aynı

Ay hatta aklıma gelmişken yazayım ben bunun üzerine korona da geçirdim çok hafif semptomlarla atlattım maşallah

İnşallah ben de sizin gibi rahatlarım maşallah size

İnşallah ben de sizin gibi rahatlarım maşallah size
Ya ilkten araştırdım bir sürü bişe çıkıyo kanser falan yazıyordu yaa neredeyse ölecek olduğun tarihi verecekler internette. doktora gidiyorum bişeyin yok diyo test yapıyo bisürü ama hala içim rahat değildi. Sonra dedim zecmel kendine gel sürekli bu şekilde bişe olacak korkusuyla nasıl başa çıkacan krizi fırsata çevirdim işe başladım çocuk yapma işini kafamda rahatlattım normalde tüp bebek yaptırmam lazımdı şimdiye ama bi üşeniyorumki sorma kollarıma bakmıyorum artık sadece biliyorum bi gün ölecem herkes gibi ben ne yaparsam yapayım tarihi zaten belli Allah tarafından, bir sorunla karşılaşırsam tedbirimi sonuna kadar alırım ne gerekiyorsa yaparım. Ama şuan gerçekten anı yaşamamız gerekiyor Yoksa bu şekilde hayat geçmiyor tıkanıyorsun başka sorunlara dönüşüyor ve gerçekten bu saçma takıntılarla kendimize yapılabilecek eeennn büyük haksızlığı kendimize biz yapıyoruz..

Ne güzel anlatmışsınız.Çok doğru söylüyorsunuz.Siz de kafanızı yormayın çocuk için rabbim ne zaman yazmışsa kaderini o zaman doğacak inşallah.Çevremde 15 yıl sonra 10 yıl sonra çocukları olan tanıdıklarım var tüp bebekle.Tüp bebekten sonra 3 tane normal yolla daha doğum yapan bile var.Yıllarca uğraş olmasın tüp bebekle çok meşakkatli olsunSonra istemeden nerdeyse her yıl bir çocuk

İnsulin degerinizi ölçtürdünüz mü ? İsmini hatırlayamadığım bir doktorun sayfasinda o kırmızı noktaların bağlantılı olduğunu okumuştum. Şu aralar aşırı tatlı ve karbonhidrat tüketiyorum şu aralar bende de cikmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…