• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deri sandalyemi Süet sandalyemi

PLNLTF

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
136
6
643
İstanbul
koltuk takımlarımla uyumlu olsun diye sandalyelerimi süet kumaşla kaplatmayı düşünüyordum ancak süet kumaşın lekeyi göstermesi beni rahatsız etti
aynı renklerde deri bulunca açıkcası kafamda soru isareti oldu
o sebeple sizlere danışmak istedim
kullanış açısından deri sandalyeyimi yoksa süet sandalyeyimi tercih ederdiniz???
(koltuk takımlarımla masa takımım aynı odada degil ve koltuk takımım rengi bej )

fikirleriniz için simdiden tesekkürler

Bende deri sandalye kullanıyorum 2 sene olacak çok ta memnunum tavsiye ederim
temizliği kolay hiç değiklse...

Derinin temizliği kolay ama birşey takılıp yırtılabilir. Özellikle oturulan yerler deforme olabilir.
Süet için birşey diyemem.
Biz sandalyeleri kumaş seçtik deri istemedik.
Bu da benim fikrim :9:

koltuk takımlarımla uyumlu olsun diye sandalyelerimi süet kumaşla kaplatmayı düşünüyordum ancak süet kumaşın lekeyi göstermesi beni rahatsız etti
aynı renklerde deri bulunca açıkcası kafamda soru isareti oldu
o sebeple sizlere danışmak istedim
kullanış açısından deri sandalyeyimi yoksa süet sandalyeyimi tercih ederdiniz???
(koltuk takımlarımla masa takımım aynı odada degil ve koltuk takımım rengi bej )

fikirleriniz için simdiden tesekkürler

benimde deri (koltuklarimda sandalyelerimde).. kesinlikle deri diyorum, temizlik acisindanda, hergün eline bez alip silersin iki dakkada ama öbür türlü düsünemiyorum yani :1:

Back
X