• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deri nakli..

vildanberen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014
2
0
86
Bursa
merhaba.. kızım 6 yaşında.. koşubandının altına kolunu sokmuş.. bandı durdurana kadar bi 5-6 tur yapmış bant.. bileğinden dirsekiğine kadar derin bir yara var özellikle içbilek de sinirlere kadar girmiş.. üç hafta önce oldu olay.. üst taraflarda biraz kapanma var fakat bilek kısmı çok derin olduğu için kapanmıyor yara.. kapansa bile deri toplanırken elde kalıcı hasar bırakabilirmiş.. yani deri nakli şart dedi doktorumuz..kasıktan bir parça alıp bileğe yama yapılacakmış.. sizce ne yapmalıyım bu süreç çok ağrılı olurmu kızım için..

merhba çok geçmiş olsun. öncelikle

belki ben yardımcı olabilirim.arkadaşım trafik kazasında ayak parmağında doku kaybı var yama yapılmalı demişlerdi bende memeprotezi oldum doktor ibrahim akşar beye sordum bakalım gelsin dedi. gerek kalmadan verdiği ilaç ve takiple toplandı bence bir görüşün araştırın derim. bazen doktorlarda değişik önerişde oluyo. :emir_bebek:

çok tşk ederim.. olay ilk olduğunda dört doktora götürmüştük hepside plastik ve el cerrahıydı hepsi aynı şeyi söylemişlerdi en son dr aydan ay beyde karar kılmıştık üç hafta boyunca seyrine baktı haftada üç pansumanla bu hafta artık mecburuz dedi .. tabiki ben anne olarak tıbbı değilde umutla bakıyorum :) yarın son bir doktora daha götüreceğiz bakalım o da aynı şeyi söylerse mecburen olacak.. benim en çok merak ettiğim kızım için çokmu ağrılı geçer.. onunla konuştuk neler olacağını ama yinede çok üzgün sonuçta 1 saat kalacak ameliyathanede .. birde doktor dedi ki ameliyattan sonra daha hızlanır iyileşme süreci.. gerçekten öylemidir?

ayyy hayırlısı inşallah ama anestezi doktoruda önemli tabiki ağrılı bir durumdur arkadaşım a gerek kalmadı belki bir umut istanbuldaysanız eğer bence doç.dr. ibrahim aşkar bey arkadaşıma çok destek oldu ve pansuman la topladı valla allah yarıdmcınız olsun.bide ona gösterin hemen ameliayat olmasın küçük daha üzüldüm yaaa:((

merhaba.. kızım 6 yaşında.. koşubandının altına kolunu sokmuş.. bandı durdurana kadar bi 5-6 tur yapmış bant.. bileğinden dirsekiğine kadar derin bir yara var özellikle içbilek de sinirlere kadar girmiş.. üç hafta önce oldu olay.. üst taraflarda biraz kapanma var fakat bilek kısmı çok derin olduğu için kapanmıyor yara.. kapansa bile deri toplanırken elde kalıcı hasar bırakabilirmiş.. yani deri nakli şart dedi doktorumuz..kasıktan bir parça alıp bileğe yama yapılacakmış.. sizce ne yapmalıyım bu süreç çok ağrılı olurmu kızım için..
Çok geçmiş olsun , Benimde bir akrabamın çocuğunun koluna çaydanlık devrilmiş kolu hemen buruşmuş miniktide daha annesi cesaret edemedi acır diye , pişman olunacağına ileride şimdi kesinlikle yap ama bildiğin bir yerde yaptır.

Back