Bende koton marka var. Siyah. Bu modele çok benziyor,önü düz. Yanımda olmadıgı icin resim atamıyorum.
Eki Görüntüle 1630404
fermuarı düz.Yandan fermuarli mi acaba
beğenmedin mi:)
fiyat ne düşünüyorsun eger kesimi aynı böyleyseBende koton marka var. Siyah. Bu modele çok benziyor,önü düz. Yanımda olmadıgı icin resim atamıyorum.
Eki Görüntüle 1630404
Konuma bakabilirsiniz ceketin resimlerini ekledim. Begenirseniz konusalim ayirntilifiyat ne düşünüyorsun eger kesimi aynı böyleyse
Canim istedigin modelde bir montum var ama kol kismi yun orgu beden kismi deri,cok tarz durusu da cok hos kol kisminda hafif tuylenme oldugu icin satisa koymamistim sorun olmaz dersen aksam resim yuklerimCanim siyah istiyorum
Canim istedigin modelde bir montum var ama kol kismi yun orgu beden kismi deri,cok tarz durusu da cok hos kol kisminda hafif tuylenme oldugu icin satisa koymamistim sorun olmaz dersen aksam resim yuklerim
Defacto m beden var cnm istermisinCanim small giyiyorum ben medium da olur ama modeli begenirsem large da olur bol durmasi icin
Bende var cnm defacto istedigin tarzda atabilirimBayanlar malumunuz ogeenciyim begendigim ceketler 150 liradan basliyor motorcu tarzi siyah deri ceket ariyorum duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?