deri çamaşır sepetleri ve deri banyo aksesuarları

deri çamaşır sepeti gecn annemle pazardaydık eve çamaşır sepeti bakarken kadın deri olanları var deri getireyim dedi sen bi sor canım pazarda bile varmış demekki pazarda varsa heryerde vardır bulabilirsin canım benimde çok hoşuma gitti

bende mayıs haziran gibi evleniyorum dün bu talkımlardan baktım,banyom kahverengi tonlarında bende altın sarısı yada koyu kahve alabilrim karar veremedim

benimde çok hoşuma gidior çeyizime alsammı die düşünüyorum ama seneye daha güzel bi model çıkarsa die tereddütteyim bakalım 2011 e kadar beklicem:ecrin_bebek:

arkadaşlar geçen yine sordum 160 tl civarında çok güzeller taşlı ve tüylü olanlarıda var ama benim hoşuma krem ve üzerinde çarpı şeklinde pembe pul işlemeleri olanı hoşuma gitti onu almayı düşünüyorum aldığım zaman eklyeceğim inşş...

Kesinlikle tavsiye etmem, annem için almıştık.
ilk mesajın ilk resmindeki modelden ekstradan birde deterjan kutusu vardı.
Sabunluk, diş fırçalık ve fırçasını hiç tavsiye etmem, fırçası kötü olunca çöp kutusu da anlamını yitiriyor.
* Diş fırçalık tek tek gözlü olduğundan macun koymak sorun ve o kadar dar yapıyorlarki her diş fırçası girmiyor.
* Sıvı sabunluk ne kadar dikkatli kullanırsanız kullanın pas yapıyor ve eğer deri beyazsa paslı duruyor.
* Tuvalet fırçası yine ıslak olduğundan pas yapıyor.
* Deterjanlığın içine plastik kova koymuşlar o nedenle temizliğide kullanımıda kolay.
* Çamaşır sepetini biz banyoda kullanmadığımızdan ondan da bir şikayetimiz yok.

Yalnız metal kısımlar işçilikte kötü gördüğüm hemen bütün modellerde dikkatimi çekti.
Elinizi kolunuzu kesebilirsiniz. özellikle diş fırçalık ve tuvalet fırçasında.
Onun yerine yapı marketlerde çok şık ve kullanışlı olanları var.

Kesinlikle tavsiye etmem, annem için almıştık.
ilk mesajın ilk resmindeki modelden ekstradan birde deterjan kutusu vardı.
Sabunluk, diş fırçalık ve fırçasını hiç tavsiye etmem, fırçası kötü olunca çöp kutusu da anlamını yitiriyor.
* Diş fırçalık tek tek gözlü olduğundan macun koymak sorun ve o kadar dar yapıyorlarki her diş fırçası girmiyor.
* Sıvı sabunluk ne kadar dikkatli kullanırsanız kullanın pas yapıyor ve eğer deri beyazsa paslı duruyor.
* Tuvalet fırçası yine ıslak olduğundan pas yapıyor.
* Deterjanlığın içine plastik kova koymuşlar o nedenle temizliğide kullanımıda kolay.
* Çamaşır sepetini biz banyoda kullanmadığımızdan ondan da bir şikayetimiz yok.

Yalnız metal kısımlar işçilikte kötü gördüğüm hemen bütün modellerde dikkatimi çekti.
Elinizi kolunuzu kesebilirsiniz. özellikle diş fırçalık ve tuvalet fırçasında.
Onun yerine yapı marketlerde çok şık ve kullanışlı olanları var.
Canım bende aldım gelmesini bekliyorum ama aldığım takım için çok kullanışlı ve kesinlikle sorun olmaz dediler nasıl kullanmam gerektiği ve özelliklerinide gösterdiler 260 tl ye aldım sanırım kalite olarakta iyi bir takım geldiği zaman ekleyeceğim daha önce belirtmiştim krem bir takım alacağım diye ama vaz geçtim 100 tl daha fazla ödeyerek iyisini aldım inşAllah iyi olur ben çok beğendim ama..hayırlısı artık :31:teşekkür ederim sana bilgi verdiğin için..:)

Canım bende aldım gelmesini bekliyorum ama aldığım takım için çok kullanışlı ve kesinlikle sorun olmaz dediler nasıl kullanmam gerektiği ve özelliklerinide gösterdiler 260 tl ye aldım sanırım kalite olarakta iyi bir takım geldiği zaman ekleyeceğim daha önce belirtmiştim krem bir takım alacağım diye ama vaz geçtim 100 tl daha fazla ödeyerek iyisini aldım inşAllah iyi olur ben çok beğendim ama..hayırlısı artık :31:teşekkür ederim sana bilgi verdiğin için..:)

Canım bizde 1,5 yıl kadar önce 220,00 TL ye aldık ve gerçekten sözüne güvenilir bir çeyiz mağazasıydı.
Ben hasırdan kumaştan şaşmam, umarım sen memnun kalırsın.

Back
X