deri çamaşır sepetleri ve deri banyo aksesuarları

limongirl

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
360
0
316
İstanbul
arkadaşlar deri modası pek bir yaygın ne düşünüyorsunuz çamaşır sepeti ve banyo takımı almak istiyorum deriler çok hoşuma gidiyor sizce nasıl olur?..varsa değişik deri kaplamalı modeller ekleyebilirmisiniz veya nasıl önerirsiniz..?boshayallersmile bir kaçtane ekliyorum bende görünüyormu?..acaba..?bilmiyorumkismile

Eklentiler

• $404.webp
    $404.webp
    5 KB · Görüntüleme: 8.701
  • $405.webp
    $405.webp
    5 KB · Görüntüleme: 1.704
  • $568_buyuk.webp
    $568_buyuk.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 4.033
  • $581.webp
    $581.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 1.230
  • $582.webp
    $582.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 1.167
devamı.

Eklentiler

• $2133_buyuk.webp
    $2133_buyuk.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 2.278
  • $26556211g0m.webp
    $26556211g0m.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 1.272
  • $dsc017.webp
    $dsc017.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 1.148
  • $dsc023.webp
    $dsc023.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 1.124
  • $Sik-6-039-li-Deri-Banyo-Seti-Aksesuari-Takimi__21691670_0.webp
    $Sik-6-039-li-Deri-Banyo-Seti-Aksesuari-Takimi__21691670_0.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 1.842
büyük züccaciye dükkanlarında var internet üzerinden almak istersen gittigidiyor.com da var arkadaşım koçtaşa bakmanıda öneririm senin hoşuna gittimi nasıllar?..yerimseniben

ben takımını 165 tl'ye aldım. Ama şimdi daha gösterişli modelleri gelmiş, altın sarısı deri kaplama yapmışlar, hoş ama normal bir banyo için fazla abartılı geldi bana.

ben takımını 165 tl'ye aldım. Ama şimdi daha gösterişli modelleri gelmiş, altın sarısı deri kaplama yapmışlar, hoş ama normal bir banyo için fazla abartılı geldi bana.

olsun canım ya yeni evlenenler ve yeni gelin evleri içinde olsun o kadar değişik ama görenlerin hoşuna gideceğinden eminimkaydirigubbakcemile3

aa biraz geç gördüm ama yorum yapayım bende 2 yıllık evliyim amam dekorasyona çok mereklıyım sürekli yenilik yapıyorum evde baştaki krem renklinin takımının kırmızısı var bende komple seti 280 taksitle almıştım bonya fayans stikrlarımda kırmızı gören bayılıyor burde resim şekelim diyenler aaa burası oturma odanızmı diyenler çok fazla inan bana pişman olmazsın hem temizlemeside kolay ben aylardır temizlemedim ama ee çünki kirlenmiyo

ben de çok beğendim bu takımı.50 tl dediler peşinde..çok uygunuma gelmişti benim..evlenince almayı düşünüyorum inş.

aa biraz geç gördüm ama yorum yapayım bende 2 yıllık evliyim amam dekorasyona çok mereklıyım sürekli yenilik yapıyorum evde baştaki krem renklinin takımının kırmızısı var bende komple seti 280 taksitle almıştım bonya fayans stikrlarımda kırmızı gören bayılıyor burde resim şekelim diyenler aaa burası oturma odanızmı diyenler çok fazla inan bana pişman olmazsın hem temizlemeside kolay ben aylardır temizlemedim ama ee çünki kirlenmiyo

canım peki derisi kabarıyormu banyoda malum buhar falan..bilmiyorumkismile

Bayanlar,ceyizciler.com adresinde istediğiniz türde,çeşit çeşit,farklı boylarda çamaşır sepetleri bulunmaktadır.Uygun fiyatlarda,taksit seçenekleriyle, kapıda ödeme imkanlarıyla kapınıza kadar gönderiyoruz.Aklınıza takılan olursa yardımcı olurum..

bence bu deri takımlar ıslanırsa koku yapabilir
yıkamak istesen yıkayamazsın
toz olunca sadece silebilirsin
ayrıca bana banyo için abartılı geliyor

abartılı değil bence çok şık duruyorlar, yeni evlenen arkadaşımın çeyizinde gördüm ilk, 1 yıl önce,koyu yeşildi onunki.

Valla ben ıstanbulun esenler semtınde oturuyorum cok guzel ceyızlerın oldugu bır magaza var ordan sordum 150 dedı takımına bayılıyorum bende seneye moda olursa bende almayı dusunuyorum yanı..........

Back
X