• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deri altında böcek dolaşıyor hissi

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.002
133
41
Arkadaşlar bu hissi yaşayan var mı , bi yandan sanki deri altımda bişey dolaşıyor bi yandan kaşındırıyor bi yandan sızlama ve kaşınma , yanma hissi veriyor bi kaç gündür artan şekilde ,geçer diye bekliyorum strestedr diyorum ama sanki yayılıyor her bi yanıma bu his yüzümden ayak parmaklarıma anlık anlık ama seri halde ? Bu tarz bi durumla karşılaşan duyan var mı ?

Farklı bitki çayı
Ya da ilaç kullandın mı?

Dahiliye randevu al yakın zamana

evet karıncalanma diye bir his derler, kılcal damarlarla alakalı olduğunu düşünüyorum, stress kaynaklı olabir. ben gerilirsem stresee girersem başlıyor ardından da sivilce gibi küçük kabarıcıklar başlıyor tek tük

Ayy aklıma direk mumya filmi geldi :/
O böcekler giriyodu ya derinin içine amann Allahımm .

Doktora git bnce bir baksınlar

Soğan suyu kürü yaptım bugün 10. Gün acaba ondan mı diyorum ? Bilemedim hangi bölüme gitsem

Arkadaşlar bu hissi yaşayan var mı , bi yandan sanki deri altımda bişey dolaşıyor bi yandan kaşındırıyor bi yandan sızlama ve kaşınma , yanma hissi veriyor bi kaç gündür artan şekilde ,geçer diye bekliyorum strestedr diyorum ama sanki yayılıyor her bi yanıma bu his yüzümden ayak parmaklarıma anlık anlık ama seri halde ? Bu tarz bi durumla karşılaşan duyan var mı ?
nedenini bulabildiniz mi? aynısını şuan yaşıyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum

ilk defa 2 yıl önce olmuştu. dönem dönem tekrar ediyor. stresle ilgili olabilir tabi. alerji ya da romatizmadır diyorum, içimi ferah tutmaya çalışıyorum. pandemi var diye hastaneye gitmeyi erteliyoruz
Geçer inşallah
Daha önce de olsuysa cidd bir hastalık olduğunu sanmıyorum
Öyle olsa artarak devam eder

Back
X