• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdini yaz,herp birlikte derman bulalım(derdini söylemeyen derman bulamaz)

Jumblante

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.437
987
363
aşkla ilgili derdinizi yazın bizde dermanını bulalım kendinizi yalnız hissetmeyin burda koskoca kadınlar kulübü var:enbuyukkk:

yoo ben o kadar da mutlu değilim... bugün sevgilimle beraberdik ablasının arkadasının düğününe gittik hep beraber çok yakısıklı olmuştu çok kıskandım mafoldumben gömlek giymişti bi gömlek bu kadar mı yakısır bir insana yaaaa... o deil harbiden psikopata bağladım ben uçan kuştan kıskanıyorum geceleri gözüme uyku girmiyo. ha bu da dert mi deli etme bizi diceksiniz diyin hatta mümkünse toplanıp beni bi güzel dövün yaa ben kaldıramıyorum bu kadar aşkı... çok aşiğim yaa... ne gereği var şimdi bu kadar yoğun sevmenin ha ? işime gücüme bakmak istiyorum ama yok gece gündüz onu düşünüyorum... sanki ömrü billah erkek görmemişim gibi deli divane oluyorum... sesine gülüşüne duruşuna bakışına ölüyorum... sanki herkes ona benim baktiğim gibi bakıyor sanki her an elimden alacaklar onu.. ben kendine güvenen güçlü bi kızdım neler neler yaşadım 3 senelik nişanlımı böyle deli sevmedim bu adam beni öldürüyor ama yaaaa bi insanı her saniye özlemek normal mi bir insanın geçmişindeki kadınları kıskanmak onları düşünüp paranoyak düşler kurmak normal mi ? ben aşık değil hasta oldum bu kadar sevmek de neyin nesi ? hiç kimseye eyvallahı olmayan ben 3 senelik nişanlımı düğün arifesi bi kalemde silip atan ben daha sonra aşik olduğum adamı bi gecede gururumda boğan ben şimdi lal olmuşum karsısında.. ne derse desin kızamıyorum bir bakısıyla eriyorum... hersey güzel iyi adam beni ailesinin içine sokuyor bu kız benim evleneceğim kız diyor ama ben mutlu değilim... çünkü çook yoğun seviyorum herseyin fazlası zarar ve bu aşk bana zarar veriyor.. az önce bıraktılar beni eve ve ben şimdiden aylardır görmemişim gibi özlüyorum... ne yapsam boş ona hiç doymuyorum.. birini böyle çok sevmek bana acı veriyor... kaybedersem nasıl kaldıracam yüreğimi ayağa ? şebnem ferah mı demişti bu aşk fazla bana.. evet benim de derdim bu bu aşk çok ama çok fazla bana.. bünyem kaldırmıyor içim dışım onun aşkıyla dolu bu nasıl bi sevgidir anlamıyorum...

valla benimde derdim var kendim derman olamiyorum eger yardim ederseniz cok sevinirim gercekten zaten daha once yazdiklarimda genelde hep erkek arkadasim ile ilgili buraya gelis amacim bile sizlerden yardim almak icin 3,5 yillik bir iliskim varcok cok seviyorum onunda beni cok sevdigini biliyorum 23 yasindayiz buarada ikimizde ama artik durumlarin icinden cikamaz oldum hastaydim ve gayet ciddi bir serydi ama ben ilgiyi cok seven biriyim sabah kalktigimda onun mesajlariyla uyanmak istiorum hatta hastaysam cicekler yollasin beni mutlu etsin istiorum oda konuyu acmamak icin susuyor buarada biz ikimizde yurtdisindayiz o suanda turkiyede tatilde ben donemedim parasal konulardan dolayi ve yazliklarinda devamli telefonu duymuyor bide sitede sabah 6 ya kadar arkads grubu ile oturuyorlar sonra oglen 3-4 gibi uyaniyor ve arayan hep ben oluyorum hasataligimda guzel gelismeler oldu ameliyat olmama gerek kalmadi ama nasilsin diye hic sormuyor ki ben neden hastaligimla ilgilenmiyorsun dedigimm halde bile 1-2 kere dedigimin ertesi gunleri sordu o kadar dogumgunlerimi unutuyor 3 senemizde aksam disari ciktik ki oda kiz kardesi gelicekti yanina gununde degil 2 gun oncesinde kutlayalim dedik tabiki ben dedim onuda ve yemek yerken surati asik noldu dedim skldm dior bole bi aksamda bile her zaman ne yazikki bole napicagimi bilemiyorum dun ucuza bilet buldum git gel 80 euro turkiyeye gidicem gidince aslinda ayrilmak istiorum gece disardayim diye yalanla soluyorum naptn diye bile sormuyor sizcede bitmis cok iliski degilmi ayrilmam gerek

canım hemen ayrılma yüzyüze uzun uzun konuş.. elinden geleni yap tamam mı.. bitti lafı senden çıkmasın daha da pişman olursun. en iyisi yüzyüze konusmak. bi bakarsın hersey yoluna girer mesafeden dolayı soğukluk girebiliyor yüzyüze daha farklı oluyor. sana olan duyguları gercekse yüzyüzeyken bunu daha iyi anlayacaktır... bu arada çok geçmiş olsun umarım iyisindir şimdi

sagol canim evet daha iyiyim cok sukur, yuzyuze konusucam tabi ama ben cok sevdigim icin zaten bunca senedir ayrilamadim karar veremiyorum bana benim istedigim gibi ilgi gosteren birini bulmak mi dogru yoksa elimdeki ilgiyle yetinip sorun cikarmamak mi sonucta 3 senedir ilgi istedigimi soyluyorum bilmioruum herkes icin dogumgunleri cok onemli degil ama ben benim icin bisiler yapsin isterim zaten bunun icinden gelmesi gerekir diye dusunuyorum cunku benim icimden ona karsi geliyor ama o ben soledigim halde yapmiyor bi takim sebeblerden dolayi bilmiyorum gece gece icinizi skmiyim sizinde daha fazla eminim gene beni tutmayacagi sozleriyle kandiracaktir

canım bazı erkeklerin yapısı böyle.. sadece sana karsı deil yapısı gereği ilgisini sevgisini belli edemiyo olabilir.. zaten bitirmek istese seni sevmese 3 senede bitirirdi.. bizim ilgiye ihtiyacımız var hele de hastalıkta zor günlerde bunu bari esirgemesinler diyoruz ama nerdeeeee.... yüzyüze konuş canım artık yeter bıktım bu şekilde yürümüyor yoruldum hep ben mücadele etmekten diyosan da eminim karsına ilgi ve sefkat dolu bir sürü erkek çıkacaktır.. hakkında hayırlısı olsun...bu arada hep mi böyleydi yoksa son zamanlarda mi değişti

ne yazikki hep boyleydi ben hep ilgi isteyen oda hic bi zaman bu ilgiyi gostermyen taraf oldu ilk sevgililer gununu bile ertesi gun elinde cicekle gelerek kutladi
dedigin gibi insallah hayirlisi olur sagol canim mesajlarin icin birisiyle konusmak biraz olsun rahatlatiyor

sen bu ilişki için elinden geleni yaptıysan için rahat olsun canım benim... diğer yazılarını da okudum ben de depresyon tedavisi gördüm ve seni inan çoook iyi anlıyorum benzer dönemlerden ben de geçtim çünkü... insanın ilgiye şefkate en ihtiyaç duyduğu anda yalnız kalması ilgisiz kalması çok ama çok kötü... unutma sen önce kendin için ayakta durmalısın.. yüzyüze konuş canım uzun uzun konuş... sana varliğini hissettirsin yok hissettirmicekse sana hak ettiğin değeri verecek bi çok insan var unutma.. değer kıymet bilmeyen, insanı hasta halinde yalnız bırakan bir sevgili artık ne kadar can yakabilir ki..seni daha fazla üzmesine izin verme...

elimden geleni yaptigima inaniyorum zaten ve yavas yavas toparladigim icin bazi seyleri daha iyi anliyorum sanirim eskiden ona muhtac oldugumu dusunuyordum neden bilmiyorum ama simdi daha iyi hissediyorum kendimi umarim hersey beni mutlu edicek sekilde sonuclanir cok cok tesekkur ederim cok sagol canim

Back
X