Derdimin bir dermanı var mı ki?

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Uzun zamandır deliler gibi aşık olduğum çocukla nihayet kavuşmuştuk. Sevgili olduk. Öyle çok seviyorduk ki birbirimizi sarılmadığımız, el ele tutuşmadığımız an yoktu. Dün akşam dışarıda biraz fazla yakınlaştık, eve boynu mor bir şekilde gitti.
Annesi benim kim olduğumu bilmiyor. Ama kendisi üzerine, ölümü gör gibi bir yemin ettirmiş bir daha görüşmeyeceksin, konuşmayacaksın diye.
Sevgilimde ne yapacağını bilemiyor. Hayatındaki en önemli varlığı annesi. Ama bende ondan ayrı kalmaya dayanamam. Kalbim acıyor. Yalvarırım bir çıkar yol bulun?

Dışarda boynunu morartacak kadar ne yaptınız bilemiyorum orası sizi ilgilendirir sizin hayatınız . Ama sevgilinizin annesi bir kızın bunu yaptığını öğrendi ise eminim sizin icin ağza alınmayacak laflar da söylemiştir. Yoksa görüştümemek için yemin etmezdi. Her şeyi geçtim de erkek arkadaşınız yaparken yapıyor da; konu yaşadıklarına , sevdiği kadına sahip çıkmak olunca neden bunu beceremiyor. Annesine , anne biz isteyerek yaşıyoruz bir şeyler o benim sevdiğim kadın diye niye diyemiyor.

Devam edersiniz , etmezsiniz bilemem ama bir daha bu adamla bir şeyler yaşamayın. Her ne olursa olsun sizin yanınızda duracak bir tip değil. Bana kalırsa siz ayrılın.

Gerçi yaşlar kaç , şimdi 16 17 yaşında iseniz bu dediklerim geçerli değil, annesi karışır da haklı olarak . Olgun yaşlar için geçerli.

Annesine niye söylemiş ki? Arkaşla şakalaştık filan diyememiş mi? Keşke fark edince fondoten filan sürseydiniz.:KK8: Bir KK klasiği olarak; yaşlar kaç?

Sevgilin 16 yaşındaysa annesi haklı.

Sevgilin 20 yaşındaysa anne dışardaydım takıldım diyebilirdi "sevgilimden dolayı oldu" diyeceğine.

Gerçi yaşı kaç olursa olsun bu nasıl oldu sorusuna kız arkadaşım diyorsa hiç olgunlaşmamıştır kafası.

İnsan bu sebeple "deliler gibi aşık" olduğu kızı bırakabiliyorsa, ya 5 yaşındadır ya da cidden delidir, gitmesinde fayda var. Anne de ayrı manyakmış yalnız, ne demek ölümü gör görüşme filan. Ne kadar baskıcı, müdahaleci olduğu buradan anlaşılıyor. Yani ilişkiniz devam ederse, ilerde sizi nur topu gibi bir kayınvalide bekliyor.

Bunun çözümü annesine sizin kim olduğunuzu söylememek ve devam etmek ama şu kadarcık şeyden kurtulmak için yemin eden erkek de, bana pek sağlam pabuç görünmedi ya. Biraz düşünün bence.

Bende dini sitelere bile baktım. İnsan üzerine edilen yeminler, yemin dahi sayılmıyormuş. Tövbe et dua et dedim. Annem hayatımdaki tek kişi riske atamam diyor.
Hayır çocucğun beni sevdiğini de biliyorum. İkimizde 21 yaşındayız. Buluştuğumuzda sarılmadığımız an yok, sürekli el ele, çok mutluyuz. Dün de boynunu öpmüştüm ama acemilik bu ya..

Bende dini sitelere bile baktım. İnsan üzerine edilen yeminler, yemin dahi sayılmıyormuş. Tövbe et dua et dedim. Annem hayatımdaki tek kişi riske atamam diyor.
Hayır çocucğun beni sevdiğini de biliyorum. İkimizde 21 yaşındayız. Buluştuğumuzda sarılmadığımız an yok, sürekli el ele, çok mutluyuz. Dün de boynunu öpmüştüm ama acemilik bu ya..
Acaba yaşınız küçük de mi annesi karışıyor diye düşünmüştüm. Yaşınız küçük de olsa yemin edip gorusturmemek yerine , oğlunu karşısına alıp oğlum bak acele etmeyin diye güzelce anlatarak uyarması gerekirdi. Yaşınız da çok küçük değilmiş. Annesj her şeye karışacak bir kv adayı zaten .

Ama asıl sorun erkek arkadaşınız , o adam hiç bir zaman sizin yanınızda olabilecek biri değil, annesi ne derse o olacak biri. Bence ayrılın. İlerde üzülmemek için ayrılın.

21 yaşındaki adamın boynundaki lekeyi görüyor, koca adam da oturup annesine "Sevgilim yaptı." diyor."Sonra da ayrılmaniz gerektiğine karar verip yeminler ediliyor ve sizi çok seven kişi sizden ayrılıyor. Ya ben çok şeytanım ya da bu çok saçma bi bahane.

Anası sana gostermiş, sen de ona kırmızı kart göster. Adam tırt
Yaslar daha ufak da adamla evlenmeye kalksan kendini fasulyenin nimeti sanan bir hanimağa, her yaşadiginizi yetiştiren ,anasının ağzından cikmayan bir bebekoğlan arasında mahvolursun.
Ayrıca kaynana sizi ayırdı diyelim, ne zannediyor, oğlunun bir anda dünya nimetlerinden elini ayağını çekeceğini mi?
Sanki yeni sevgilisiyle birşey yaşamayacak.
Boşver konu sahibi, kendini azicik seviyorsan arama bile bu anasının kuzucuğunu.
O yaşlar insan aşkı çok abartır ama merak etme, hayat insanın karşına daha ne aşklar çıkartıyor

Annesine yuklenmektense erkek arkadaşınızın sırf bu yüzden aklının karışık olmasına şaşırdım. Bahane olmasın gibi birşey geldi aklıma nedense..

Uzun zamandır deliler gibi aşık olduğum çocukla nihayet kavuşmuştuk. Sevgili olduk. Öyle çok seviyorduk ki birbirimizi sarılmadığımız, el ele tutuşmadığımız an yoktu. Dün akşam dışarıda biraz fazla yakınlaştık, eve boynu mor bir şekilde gitti.
Annesi benim kim olduğumu bilmiyor. Ama kendisi üzerine, ölümü gör gibi bir yemin ettirmiş bir daha görüşmeyeceksin, konuşmayacaksın diye.
Sevgilimde ne yapacağını bilemiyor. Hayatındaki en önemli varlığı annesi. Ama bende ondan ayrı kalmaya dayanamam. Kalbim acıyor. Yalvarırım bir çıkar yol bulun?
Peki siz bunu düşünemeyecek kadar kendinizi nasıl kaybettiniz? Insan içine nasıl çıkacak bu çocuk.

X