Iyi akşamlar bayanlar,
Ben çok yalnizim,hiç arkadaşim yok .
Biraz ezik büyüdüğüm icin hiç kimseylede samimi olamiyordum ve başaramiyordum .Arkadaş olmak ne olduğunu bilmiyordum.Öyle böyle derken sozial fobi gelişti ve toplumdan,
insanlardan kaçiyorum ve kendimi çok geriyorum .Halen öyleyim,herkes beni cok resmi ,diplomatik ve soğuk bilir.
Nasilda isterim böyle olmamayi.
Neyse,herkes gibi evlendim ve eşimlede çok sorunlarim var.Benden baya küçük kiz kardeşim var.Ama o hayattan benden daha tercubeli.Uni dişarda okudu ve evden erken yaşta ayrildi .Hayati öğrendi.
Zaman zaman çok bunaldiğim ,çaresiz olduğum ve kendimi yalniz hissettiğimde
Onunla paylaşirdim.Daha doğrusu onunla görüştüğümde hep aile ve cocuk sorunlari konuşurdum .Oda beni dinler rahatlatmaya calişir ve öneride bulunurdu.
Fakat şimdi aramiza soğukluk girdi.Ben birsey anlattimi ,hemen gecistiriyordu.
Dinliyor biraz ,hiç yorum yapmayip ,
başka şeylere yöneliyordu.
Gecen eşim dediki yarin ablamim doğumgünü.bende ertesi gün carsiya cikip ufak bir hediye alayim diye düşündüm.Ben bir karar verememe sorunu yaşiyorum,hic karar vermesini sevmem ,bazen giderim ve eli boş gelirim.Onun için kardeşimi de cağirdim biraz yardimci olur diye.Bir taki alalim dedi bende eşimi aradim söyledim.Oda dediki taki alma ,deko falan olabilir.
Kardeşimde cok sıkılmiş ve laf sokar tarzinda"hem bir gün önce söylüyor hem hediye beğenmiyor"dedi.Rahatsiz oldum dedimki"o hediye al demedi sadece bildirdi "dedim.
Birde bana "ben artik bu aile birleşmelirinden rahatsiz oluyorum dedi
hersey mecburmuş gibi sadece bir görev gibi oluyor dedi.Bir gün annemgilde yengemizde ordaydi hep beraber kavalti hazirliyoruz ,birşeylere sinirlendi
bende uyardim ,biraz sonra kalkti. ben gidiyorum dedi, annem yengem dedi nereye daha kavalti yapmadik,oturda beraber yapalim dediler .yengem bana sordu noldu diye bende dedim onun birşeylere cani sıkılmiş bilmem dedim
Kardeşim bunu duymuş ve bana diyorki
"Kimse birşey demiyorda sen niye konuşuyorsun" susdum kaldim orda.
Şimdi iki haftadan beri hiç konuşmuyoruz,soğukluk girdi araya.
Kardeşimlede hayatimda olanlari ailemizle olanlari konuşmuyacaksam kimle paylaşirim.Kirildim soğudum resmen .
Beni kardeşim aramadi ama ben konuşmaya calişsam diyorum..