Derdime yardımcı olanın Allah ne muradı varsa versin

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.309
323
123
Kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum memur olarak atandım bir kuruma ve şuan güvenlik soruşturma sürecindeyim ama bir problemim var ve atandığıma sevinemiyorum bile hergün stres olmaktan cok yıprandım sorunum şu daha önceden erkek arkadaşımla aramda geçen özel şeyler görüntüler sesler bunlarda araştırılırmı yanı cep telefonu yazışmaları skyap yazışmaları falan emniyet bu bilgileri görebilir mi? Güvenlik soruşturması yönetmeliğinde ahlaki durum diye bir madde var bu yüzden soruşturmam olumsuz gelir mi fikirlerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim

yüzde doksan hayır. güvenlik soruşturması resmi olarak bulunduğunuz yerleri, çalıştığınız kurumları, üyesi olduğunuz parti ve örgütleri, sicil kaydınızı vs içerir. ben de memurum ve yanlış anlamayın altı üstü memur, şirkete ceo alacak gibi incik cıncık araştırmazlar. zaten sosyal ağlar sizin gizliliğinizi korumakla yükümlüdürler. maksimum mülakat sırasında herkese açık facebook profilinize bakarlar, bölücü terör örgütü vs içerikli bi şey görmezlerse sorun olmaz.
Lakin sosyal mecralardaki hiçbir yazışmanın görüşmenin tamamen silinemeyeceğini unutmayın. yani yarın bir gün iyi bir hacker size şantaj yapabilir veya büyük bir adam olacak olursanız kariyeriniz kesilebilir.
devlet memurluğunda ise bunlara tenezzül edilmez

İçin rahat olsunnn hiç bişe olmaz. Onlar terör örgütleriyle ilgili şeyleri depolarlar.

Allah razı olsun içime su serptiniz bu konu yüzünden tüm hayatım altüst oldu mutluluğumu yaşayamıyorum hasta oldum stresten bir daha asla ama asla böle bşy yapmam!!!!! Bir anlık gaflet

Umuma yayınlamadın ki özel çerçevede sonuçta sorun olmaz , olmamalı yani

Bende öyle düşünüyorum ama işte insan tedirgin oluyo özel hayatın gizliliği diye bir durum var yine fikirleri merak ettim içim rahatlasın diye yada işin aslını belki bilen vardır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…