arkadaşlar herkese merhaba; 4 senedir evli 3 yıldır cocuk yapma peşinde bir aileyiz. 2 defa zeynep kamilde aşılama ve bir defa tüp bebek denemek istedik ama canlı embriyo oluşmadığı için transferden geri döndük. gonal f ile benden 18 (2 si çöp) yumurta toplandı ama canlı embriyo 0 ... yaşadığım hayal kırıklarının asla ve asla kelimelerle ifade edemiyorum. hastaneden mi kaynaklandı,benden mi ,eşimden mi artık düşünmekten çok yoruldum. bu ay başı hayırlısı ile dr aret kamar ile tüp bebek sürecine gireceğiz.
bunun dışında eşimin abisi de ilk bebeği tüp ve varikosel ameliyat geçmişi var, geçen hafta elle muayeneden şüphelenen dr bizden renkli dopler istedi. 18 eylülde onu yaptıracağız. (3 YIL ONCE YAPILDI VE SONUÇ YOK DENDİ AMA YİNEDE İÇİM RAHAT DEĞİL)
sürekli sperm testleri yaptırıyoruz. 10 ay proxeed plus kullandı eşim ama son gelinen durum ekte olduğu gibi. benim için bu işlerden anlayan biri yorumlarsa çok memnun olurum. durum gerçekten cok mu vahim. sperm için bize zeucit yazdı ürolog, kullanıp sonuç alan var mı ?
aret hoca için sitede güzel yorumlar okudum. lüfen beni cevapsız bırakmayın.
sevgiler.
bunun dışında eşimin abisi de ilk bebeği tüp ve varikosel ameliyat geçmişi var, geçen hafta elle muayeneden şüphelenen dr bizden renkli dopler istedi. 18 eylülde onu yaptıracağız. (3 YIL ONCE YAPILDI VE SONUÇ YOK DENDİ AMA YİNEDE İÇİM RAHAT DEĞİL)
sürekli sperm testleri yaptırıyoruz. 10 ay proxeed plus kullandı eşim ama son gelinen durum ekte olduğu gibi. benim için bu işlerden anlayan biri yorumlarsa çok memnun olurum. durum gerçekten cok mu vahim. sperm için bize zeucit yazdı ürolog, kullanıp sonuç alan var mı ?
aret hoca için sitede güzel yorumlar okudum. lüfen beni cevapsız bırakmayın.
sevgiler.