- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Üniversite mezunuyum çalışıyorum 25 yaşındayımKonu sahibi kaç yaşındasınız ?
Çalışıyor musunuz ?
Bende bu durumu düşünüyorum işte annemin arada kalması bu durumda ne yapabilirimabin üzülecek ya da pişman olacak olsa öyle bir söz söylemezdi. kardeş bu ya nasıl bu şekilde düşünceye sahip olunur. ama senin yaptığın sonucunda olan annene olmuş o arada kalıyor. Abine tepkini göstermenin başka bir yolunu bul bence annen ne seni kırabilir ne de abini arada kalıyordur.
Kendini anlatamıyor olabilir misinçığlık atacam yani şimdi neden kimse beni anlamıyo yaa
Yu-kar-da-ki mut-fa-ğı bir an ön-ce faa-li-ye-te ge-çi-rin.yukarda mutfak faaliyette değil çünkü
Tamam yasin küçük değil. Üst katta kal kendi düzenini kur.Üniversite mezunuyum çalışıyorum 25 yaşındayım
Çok hoş olmuşYu-kar-da-ki mut-fa-ğı bir an ön-ce faa-li-ye-te ge-çi-rin.
yemin ederim beynim yandıYa ayı ev gibi farzedinn birlik oturuyoruz daire farklı ama birlikkkkk
Ya anlamiyo musunuz yoksa anlamak mı istiyosunuz abim 10 senedir evli ve evlendiğinden beri hep birlik oturduk sadece yatma yerleri ayrıydı o yuzden onların ayrı bi evi yok aslında
ya abinle muhatap olma zaten hiç mi demiyorlar bu kız neden aşağı inmiyor hiç diye annene babana ,hiç mi konusu geçmiyor ,hayırdır noldu diye ,demekki herkes halinden memnun ,annen de numara çekiyo,sanıyor ki sen böyle küsünce köye onlarla gideceksin ,hiç mi anlamıyorsunBeni anlayan biri çıktı çok süşür müteşekkirim valla size bende öyle yapıcam böyle abi olmaz olsun
yahu zaten ben annemler koye gıttıgınde yukarda tek yaşayacam onların yanında rahatsız olurum ama şuan ki duruma göre değerlendirme yapın lütfen annem ve babam şuan burda ve ben hepsinden uzaklaştım yukarda tek takılıyorum bunun doğru olup olmadıgından bahsediyorum
güldürdüçok doğru bir hareket yavrucum keşke annen ve babanda küsse abine de inmese aşağıya bir müddet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?