- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.008
- 73
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Yok bi de ablalar , misafirler de o evde ağırlanıyor .. ablası geliyormuş yüzünü göremiyormuş , ee abla 2 dakika yukarı çıksın .. bir de bu kadar uzaklaşamıyorlar , bir üst kata çıkamıyorlar ama köye yerleşeceklermiş nasıl olacaksa ?10 sene dile kolay..
artık nefes almak istemiş insanlar.
yemeği yedikten sonrada yukarı çıkmıyorlar sanırım konu sahibesinin annesi yüzünü göremiyor diye üzülüyormuş.. demek yemek çay çorba..
gelini düşünemiyorum peygamber sabrı var maşallah..
nerden biliyorsun birlik olmayı istediğini belki abinin zoruyla mecbur kabul etmiş olamaz mi? suçunu yengeye atmayin lütfen.Yengemde birlik olmayı istedi ama zorlayan olmadı ki birlik oturma için
geline mutfağı olan katı kaktırmışlar.. anne baba mutfaksız kata yerleşmiş... valla bravo, çok uyanık gördüm aileyiSiz abinizle mi yasamak istiyorsunuz
Mutfagi olmayan evde kalinmaz sonuçta
Ama gelinde sürekli birlikte yasamak zorunda değil.
Her gun yemege ona inmek ne kadr adil peki?
Bir süre idare ediyor diye sürekli bu sekilde gitmez.
Evet üniversite mezunuyum çalışıyorumCalısmıyormusunuz her dk evde ne yapıyorsunuz
Yok bi de ablalar , misafirler de o evde ağırlanıyor .. ablası geliyormuş yüzünü göremiyormuş , ee abla 2 dakika yukarı çıksın .. bir de bu kadar uzaklaşamıyorlar , bir üst kata çıkamıyorlar ama köye yerleşeceklermiş nasıl olacaksa ?
Abiniz gayet haklı. Ne işiniz var. Bi düşün yakalarından da ayrı aile olduklarının farkında olsunlar. Ha kendi maaşınız varsa, kendi evinizde yalnız yaşayabiliyorsanız, ağabeyinize ve yengenize kene gibi yapışmayacaksanız zaten kimse size karışamaz.Merhaba KK nın birbirinden zeki hanımları,
Biz abimlerle altlı üstlü oturuyoruz abim evli gündüz abimlere iniyoruz hep yeme içme bir sadece yatmaya yukarı çıkıyoruz annem babam ve ben
Sorunum şu ki babamın emekliliğine az kaldı emekli olunca annemle babam köye yerleşecekler
Arada da köydeki evi tadilat yaptırmak için gidip geliyolar
Abim anneme 1 ay önce benim için burda kalamaz al onuda köye götür demiş bunu annem bana söyledi
Nasıl zoruma gitti anlatamam
O günden beri aşağıya inmiyorum hep yukardayım acıktıgım zaman dışardan yiyorum yukarda mutfak faaliyette değil çünkü
Anneme benim artık abim yok bundan sonra kesinlikle muhatap olmam alsın evi başlarına çalsınlar dedim yengem ve abim için
Aşağıya inmemem annemi çok üzüyor dert ediyor hep ama benim kararımdan cayma gibi bi niyetım yok
Abimede bişey demiyor benide ikna etmeye çalışıyor.
Abim gelip dediği laftan dolayı pişman olduğunu söylese affedebilirdim ama öyle bişeyde olmadı demek ki halinden memnun
Annem üzüldüğü için arada kaldım ama
Zaten bende annemler köye gittiğinde abimlerle yaşamaya yanaşmıyorum yukarda yemegimi yapıp yerim olur biter herkesin özel hayatı var sonucta
Ama annemle babam yaza kadar burdalar ve aşağıya inmiyorum herkesten uzaklaştım diye yakınıyorlar bana yükleniyorlar sürekli
Sizce ne yapmalıyım?
Hı hı tabi gelin bi melek size göre ama bana göre sinsi O da istemiyosa çeksin gitsin tek yaşasınlar aaao benimde dikkatimi çekti. abla 2 dk yukarı neden çıkmıyor enteresan.
kadın ev bitsinde köye yerleşsinler diye gün saymıyorsa be olayım:))
çökmüşler ailecek kadının üstüne..
abin o laf sölemeseydi gidicen yani birlikte yemeye...Zaten bende abimlerde kalma taraftarı değilim ama o lafı dile getirmesi zoruma gitti
çığlık atacam yani şimdi neden kimse beni anlamıyo yaaabin o laf sölemeseydi gidicen yani birlikte yemeye...
sen yengeni anliyormusun peki??Kimse beni anlamıyor
Hı hı tabi gelin bi melek size göre ama bana göre sinsi O da istemiyosa çeksin gitsin tek yaşasınlar aaa
E aksamdan aksama eve giriyorsun o zaman veya haftasonu vsEvet üniversite mezunuyum çalışıyorum
Annem istemiyo peki onu ne yapacağızAbiniz gayet haklı. Ne işiniz var. Bi düşün yakalarından da ayrı aile olduklarının farkında olsunlar. Ha kendi maaşınız varsa, kendi evinizde yalnız yaşayabiliyorsanız, ağabeyinize ve yengenize kene gibi yapışmayacaksanız zaten kimse size karışamaz.
çığlık atacam yani şimdi neden kimse beni anlamıyo yaa
Ya ayı ev gibi farzedinn birlik oturuyoruz daire farklı ama birlikkkkkiyide evi ayrı neden çeksin gitsin?
aynı evde oturuyor olsanız haklısınız.
kapısı ayrı.
bizimkilerin yapısı böyle napayım şimdi eski gelenekleri yaşatıyorlarhaksızsınız çünkü ailecek..
annen herşeyi geline yaptırıyo demek peki sen yengene ev işlere felan yardim ediyormusun?Annem bu duruma yanaşmıyor ki abim tek oğlan olduğu için ayrılmak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?