Derdime bir çare KK

Yok bi de ablalar , misafirler de o evde ağırlanıyor .. ablası geliyormuş yüzünü göremiyormuş , ee abla 2 dakika yukarı çıksın .. bir de bu kadar uzaklaşamıyorlar , bir üst kata çıkamıyorlar ama köye yerleşeceklermiş nasıl olacaksa ?

Dag daga küsmüş dağın haberi olmamış.
Hem haksizsiniz hem güçlü. Senin küsüp asagi inmemen abini enterese etmiyorsa bir bikkinlik var demekki. Belkide yemege, bulasiga, haftasonu ev islerine ,cocuklara yardim gibi durumlarda yengene yardım etmiyorsan bu lafi hak etmissindir. Parazit gibi yaşam sizinki bi nevi abin onu kabul etmemiştir büyük ihtimal.

Siz abinizle mi yasamak istiyorsunuz
Mutfagi olmayan evde kalinmaz sonuçta

Ama gelinde sürekli birlikte yasamak zorunda değil.
Her gun yemege ona inmek ne kadr adil peki?
Bir süre idare ediyor diye sürekli bu sekilde gitmez.
geline mutfağı olan katı kaktırmışlar.. anne baba mutfaksız kata yerleşmiş... valla bravo, çok uyanık gördüm aileyi

o benimde dikkatimi çekti. abla 2 dk yukarı neden çıkmıyor enteresan.
kadın ev bitsinde köye yerleşsinler diye gün saymıyorsa ne olayım:))
çökmüşler ailecek kadının üstüne..

Abiniz gayet haklı. Ne işiniz var. Bi düşün yakalarından da ayrı aile olduklarının farkında olsunlar. Ha kendi maaşınız varsa, kendi evinizde yalnız yaşayabiliyorsanız, ağabeyinize ve yengenize kene gibi yapışmayacaksanız zaten kimse size karışamaz.

o benimde dikkatimi çekti. abla 2 dk yukarı neden çıkmıyor enteresan.
kadın ev bitsinde köye yerleşsinler diye gün saymıyorsa be olayım:))
çökmüşler ailecek kadının üstüne..
Hı hı tabi gelin bi melek size göre ama bana göre sinsi O da istemiyosa çeksin gitsin tek yaşasınlar aaa

Annem istemiyo peki onu ne yapacağız

Annem bu duruma yanaşmıyor ki abim tek oğlan olduğu için ayrılmak istemiyor
annen herşeyi geline yaptırıyo demek peki sen yengene ev işlere felan yardim ediyormusun?
anne ben artık büyüdüm herşeyi ben yapabilirim sen hiç merak etme diyebilirsin.. bunu sölemek zor mu?

Konunuzda eksikler var, mesela eviniz dubleks mi yoksa iki farklı dairemi ve sizin yaşadığınız kattaki mutfak bu kadar yıl geçmesine rağmen neden aktif değil? Annenler hergün sabah kahvaltıya alt kata inip gece yatma saatleri gelinceye kadar hep aşağıda mı oturuyorlar? Mutfağınız aktif olmadığına göre gelen misafirleri de alt katta ağırlıyorsunuz anlaşılan.

Ayrıca ben tek oğlum var diyip yıllarca dizinin dibinden ayrılmasına müsade etmeyen, oğlunun ayrı bir ailesi olduğunu idrak edemeyen anneniz yerden göğe kadar hatalı. Kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…