Derdime bir çare KK

İnsanlar yakın oturup hatta altlı üstlü oturup ayrı hayatlar kurmayı başarabilirler,örneğin biz evlerimizin arasında üç dakika var kayınvalidemle ama haftada bir ancak yemek yeriz birlikte haftaiçi de bahçede karşılaşırsak konuşuruz,ekonomik olarak olsun sosyal olarak olsun kesinlikle bi arada değiliz,ve biz de eşimin babasının evinde oturuyoruz onların evinde oturuyoruz diye 24 saat onlarla mı geçirmek zorundayız. Konusahibi daha önce de dilemiştim en az senin gibi trol bi görümce ve dibinden ayrılmayan kv ve kp diliyorum sana.

Normal olan sizin yaşagınız şekil zaten insanları eve oturttuk diye kimsenin kimsenin hayatina mudahil olma yada herseyi beraber yapma hakki yok bence .boyle görümceye kendisi gibi görumce ,k.v ve k.p lazim o zaman anlar anca

Normal olan sizin yaşagınız şekil zaten insanları eve oturttuk diye kimsenin kimsenin hayatina mudahil olma yada herseyi beraber yapma hakki yok bence .boyle görümceye kendisi gibi görumce ,k.v ve k.p lazim o zaman anlar anca
bu gelinlerden cektiğimiz nedir yahu

Gelin çok fena asıl Allah bize sabır versin

O zaman babamın evinden gidip ayrı yaşasınlar
Orası sedece senin babanın evi değil onunda babası sen babanın evinde kalabiliyorsan oda kalabilir bu senin asalak gibi insanlara kendini bakrırma hakkını vermez hala acaba erzakları onlardan mı alsam diye basit planlar yapacak kadarda yüzsüzsün kusura bakma

bu gelinlerden cektiğimiz nedir yahu

Gelin çok fena asıl Allah bize sabır versin

Abimi o dolduruşa getiriyo bence beni kıskanıyo

Konu yılan hikayesi adeta napalım işin içinden çıkamıyorum

Bu konuyu yeni gördüm. Tam bam telinden vuracak cümleler kuruyorsun. Bence kafa buluyorsun milletle, polemik yaratıp banlattırmak istiyor gibisin.

ne alakası var sadece ben derdime çözüm için uğraşıyorum banlanmak gibi bi isteğim yok olamazda

Üyeleri banlatmaktan bahsediyorum.
Derdinin çözümünü de söylemişler zaten; yaşamak istemediğin şeyi yaşatmayacaksın. Bekarmışsın, nasıl bir görümcen olsun istiyorsan sen de öyle ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…