• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdime bir çare KK

Görümcen evlenmiş çocuk yapmış hem çocuklarına hem size bakabilen bi kadın. Senin gibi kendine bakmaktan aciz birini kıskanmaz bence. Zaten muhtemelen trollsün. İnsanlarla dalga geçiyorsun burada. Zihinsel engelli biri bile 120 sayfa sonunda hatasını anlardı. Normalde böyle konuşmam ama çok sinirlendirdin beni. Ayrıca gelin de değilim görümce de değilim tamamen objektif bakıyorum. İnsanı açıdan çok eksiksin ne yazık ki.

güzelliğimi işimi çekemiyo olabilir bi ortamda biri beni övse mesela hemen kötülemeye çalışır

ahaha kendi karnını doyurmaktan aciz birini kim neden kıskansın yahu...
üstelik sabit fikirlisin 100 sayfa akıl verilmiş hala işin içinden nasıl çıkıcam diyorsun. çünkü amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek..

İnşallah banlanırsın sübhaneke dinimiz aminnn :halay::halay::halay::halay:[/QUOastalığnı kendi seçmiyor. Akıl fukarası olmak senin suçu değil ki. Allah tez zaman da şifanı versin .Gerçekten üzüldüm senin adına.
Hastalık Allah'tan. Kimse hastalığını seçemiyor. Akil fukarası olmak senin suçun değil. Rabbim tez zamanda kalıcı şifalar versin. Çok üzüldüm senin adına.

Kusura bakmayın ama abiniz haklı.Tamam aile olmak herşeyi paylaşmak güzel ama evli bir çift hatta evli olmasam bile her insanın özel bir hayatı var.Şahsen ben evli olsam hergün evime görümcemin gelmesini istemem kusura bakmayın yani belki evde uzanmak istiyorum kendime vakit ayırmak istiyorum neden bunları düşünmüyorsunuz? Herkes herzaman sizin doğrultunuzda mı yaşamalı? Ayrıca tek bir genç kız olarak abiniz sizin sorumluluğunuzu almak istemiyor da olabilir.Gerçekten gelininiz yerinde olmak istemem.:KK12:

Abinle gelin iyi alıştırmış sizi yedi yirmidört saat besleyip hizmet yapmaya.Bide evlerinde mi kalacaksın bi rahat bırakın yahu şu evlileri.Ananın babanın evi var ne işin var abinin yanında Allah allah.Böyle anlayışsız insanlara cidden tahammül edemiyorum :sinirli::sinirli:

Abinle gelin iyi alıştırmış sizi yedi yirmidört saat besleyip hizmet yapmaya.Bide evlerinde mi kalacaksın bi rahat bırakın yahu şu evlileri.Ananın babanın evi var ne işin var abinin yanında Allah allah.Böyle anlayışsız insanlara cidden tahammül edemiyorum :sinirli::sinirli:
Konuyu niye yanlış anlıyosunuz

Back