Derdime bir çare KK

O zaman sende bu taktıkleri uygula başarılı olma ihtimalin %99.9
başka türleri zaten aliyor.
kiloluyum bana kilo ver diyo... bi sürü şey...
ayrıca 1,5 yaşındaki kızıma çok düşkün.. daha akıl ermiyor.. aba aba diyo halasına. çok seviyo kucagindan hiç inmiyor. tabi ben kıskaniyorum annesi benim.. beni unutuyo onu görünce.. umarim yengeniz bunu yapmıştır.

sen annesiysen o da halası kıskançlığın yersiz olmuş

Trol ne yahu biri bana bunu açıklasın
Üniversite okumussunuz hiç mi duymadınız sosyalmedyada falan bence bilinçli yapıyorsunuz milleti tiye alıyorsunuz daha açıklayıcı olmak adına yani kafa buluyorsunuz. Kaç sayfadır konusuldu çok rahatsınız. Üşenmeyip herkese bayağı cevapta veriyorsunuz

Valla beni resmen hedef almışsınız
Ağzımla kuş tutsam yine yaranamam size
Evet çok duyuyorum ama merak edip bakmadım anlamına

Siz hatalısınız bence, bırakın abinizle yengeniz de rahat etsin biraz yahu, annenizle köye gitmmeyi sizin teklif etmeniz lazım zaten öncelikle

Kene gibi yapışmaktan ne anliyosunuz şu evlilerin yakasını rahat bırakın da karı koca olduklarını anlasınlar.

Bi de dert yazmış asıl sen onlara dertsin.Abin pişmansa sen haklı olduğun anlamına gelmiyo ukala şey seni.

Bir de bu zamana kadar zaten bunaltmışınız gelincağzı bırakın artık da bi gidişte toplu gidin.Yeme icme hep abingilde yatmaya evinizde oh mis.Zoruna mi gitti git başka hizmetçi bul kendine ya da evlen de kurtulsun millet senin bu gereksiz gıcık huylarindan.milletin işi gücü yok ay aman kardeşim tek kırılmasın da karicim yatakta ortamiza bile alırız desin.

Okudukça sinir ediyorsun insanı.O ne tripler öyle çocuğum ay aç mi bıraktılar da seni dışarda yemek zorunda kalmış tüh.Yengen nasıl bir caniymiş öyle önüne yemek getirmez kıçını toplamaz.bunları mi yazmamizi bekliyodun az ye de uşak tut kendine.Olması gerektiği gibi davrandıkları için eski düzene alışık olmanın rahatlığıyla bir anda boşluğa düştün tabi bize burda gelmiş mazlumu oynama. Hadi canım hadi ananın yanına git iki iş öğren yemek pisir mesela kendine

Anne baban nerdeyse sende oraya gitmek zorundasin.abin ve karisiyla mi yasayacaksin?
Yengen yine ıyimis hergun yatana kadar birlikte duruyor esinin ailesiyle.
Sen ister misin evlensen bu sekilde bir durum

Hayırdır sanaa bütün kinini kusmuşsunn

Anne baban nerdeyse sende oraya gitmek zorundasin.abin ve karisiyla mi yasayacaksin?
Yengen yine ıyimis hergun yatana kadar birlikte duruyor esinin ailesiyle.
Sen ister misin evlensen bu sekilde bir durum
Bir de görümce bakış açısıyla yorun yapın lütfen
Hep gelin yancısı yorumlar yapıyorsunuz

Hayırdır sanaa bütün kinini kusmuşsunn
Sen laf yetiştireceğine hayatın gerçeklerini öğren sen emeklerken yürüyenler var.Eline ayağına dolaşma koskoca evli barkli insanların.kimse hasta olmadığı sürece anasına babasına kardeslerine bakmakla yükümlü değil. Hele elin kızı senin gibi gorumceyi hiç çekmek zorunda degil

Bi dur bi sakin ol eline geçsem bi kaşık suda boğacak gibisin

Ama annemle babam yaza kadar burdalar ve aşağıya inmiyorum herkesten uzaklaştım diye yakınıyorlar bana yükleniyorlar sürekli
Sizce ne yapmalıyım?
Kısmına gelince.Senin kusmeye bile hakkın yok burda uslu uslu annenlerin sözünü dinle.Kac yasindasin Sen? Kendi ayakların üstünde duramaz mısın ne bu böyle birilerine bağlı yaşamak.Sen evlensen kendin gibi gorumceyle yaşamak ister misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…