- 11 Ocak 2018
- 2.765
- 4.875
- 83
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Siz kendi yorumlariniz farkindamisiniz? Sizin yazdiginiz yorumlar uzere cevap veriyoruz. Size basta ne dedim? İnin asagida yeyin sonra mutfak yaptirin.Hala neyin israrindasiniz anlamis degilimAnnaemin babamın hatasını bana yükleyemezsiniz
Espirimi? Ben populerim diye espirimi gecilir ciddi konuda? Benim isim gucum bitti de size iftirami atacam?Ordaki espriyi ciddiye almışsınız
Pardon da burdaki populerlikle elime ne geçecek Allah aşkına biraz mantıklı olun
İftira atıyosun demedim yanlış anlamışsın belli kiEspirimi? Ben populerim diye espirimi gecilir ciddi konuda? Benim isim gucum bitti de size iftirami atacam?
Kafam karıştı iyice nasıl hareket etmem gerektiği konusunda ne yapayımSiz kendi yorumlariniz farkindamisiniz? Sizin yazdiginiz yorumlar uzere cevap veriyoruz. Size basta ne dedim? İnin asagida yeyin sonra mutfak yaptirin.Hala neyin israrindasiniz anlamis degilim
Valla bu düzeni böyle ben kurmuşum gibi bana yükleniyo sevgili KK üyeleriBana göre bu konunun hee yeri problem de nasıl güzellikle çözüme ulaşılır ben oradayım ben konu sahibine aşağıya in yemeğini ye çık demiyorum ki insin yardım etsin tek kişiye yüklenmek haksızlık sonuna kdr zaten üstteki yorumum da var zaten
Bana göre de saçma ama anneme kaç kere dedim ev üstüne ev olmaz diye ama dinletemedimYa oda ayrı bir konu 10 sene boyunca eve in çık hiç mi anan baban sıkılmadı benim 70 yaşında dedem vardı alt katta yalnız yaşardı yengem çağırır biz çağırırdık adama ekmeğini alır gelir kuskus yapar getirir eli boş gelmez hatta derdi hep sizinle mi yi em benm evin yok mu derdi yani adamı zorla getirirdik
Kışları fazla ödemeyelim diye yengeme geçerdi ben gider sobamı yakarım derdi o da zaten akşamları giderdi zorla gündüz evine geçerdi
Annem ağır hastaydı benm evimde kalmadı rahatsız etmemek için kocamı ki eşim rahat etsin diye yatakodasına gider orda takılırdı
Kavga kıyamet beni evime götürün diye tartıştı bizimle
Yani bana bu 10 sene de saçma geldi
97 sayfa yorum yapilmis. Ben de isimi gucumu atip sizin konuya bir suru yorum yaptim. Size basta ne dedim? Sizinle dalga gectim mi? Agir konustum mu? Size dedim simdilik asagidan yeyin, sonradan mutfak yaptirir kendi evinizde yapar yersiniz. Bunu size cok kisi soyledi. Ama siz israrla ayni seyi soyledikce ve yorumlari umursamadikca milletin gozunde troll gibi gorunuyosunuz. Artik yorum yapanlar size gicik olmaya basliyorlar. Kimsenin fikri umurunuzda olmaya bilir ama kendinizi kotu biri gibi tanitiyorsunuz.İftira atıyosun demedim yanlış anlamışsın belli ki
Bak dalga gecer gibi hala ayni seyi soyluyorsunuz. Sorunuzun cevabi zaten yazdigim yorumda.Kafam karıştı iyice nasıl hareket etmem gerektiği konusunda ne yapayım
Fikirleriniz benim için çok mühim97 sayfa yorum yapilmis. Ben de isimi gucumu atip sizin habere bir suru yorum yaptim. Size basta ne dedim? Sizinle dalga gectim mi? Agir konustum mu? Size dedim simdilik asagidan yeyin, sonradan mutfak yaptirir kendi evinizde yapar yersiniz. Bunu size cok kisi soyledi. Ama siz israrla ayni seyi soyledikce ve yorumlari umursamadikca milletin gozunde troll gibi gorunuyosunuz. Artik yorum yapanlar size gicik olmaya basliyorlar. Kimsenin fikri umurunuzda olmaya bilir ama kendinizi kotu biri gibi tanitiyorsunuz.
Bu da guzel fikir. Zaten evlenmeyi dusunuyorsunuz. Guzel yemekler yapma zamani. Evde borek corek de yapmaya başlayin. Babaniz gittikden sonra da kendi mutfak malzemenizi kendiniz alir yaparsiniz. Tek olcaksiniz, mutfak masrafi cok para tutmayacak.Fikirleriniz benim için çok mühim
Bana zaman ayırdıgınız için teşekkür ederim ayrıca
Öyle olmasa burda derdimi açmazdım size
Aşağıda yemek istemiyorum abimle aynı sofraya oturmak yani
O yüzden aşağıdan malzeme alıp yukarda yapıp yiyeyim diyorum
Aynen mantıklıBu da guzel fikir. Zaten evlenmeyi dusunuyorsunuz. Guzel yemekler yapma zamani. Evde borek corek de yapmaya başlayin. Babaniz gittikden sonra da kendi mutfak malzemenizi kendiniz alir yaparsiniz. Tek olcaksiniz, mutfak masrafi cok para tutmayacak.
Fikirleriniz benim için çok mühim
SAdece emin olmak için soruyorum aşağıdan mı alayımAynen artık aslında akonunu kapattırabilirsin aslında sorunun cevabını aldın
Annen baban gidene kdr yemeğini ye birlikte daha sonra kendi evine geç bu kdr basit çözüm aslından kafanı karıştırma
Bu düzeni sen kurmamış olabilirsin ama babadan oğula geçen padişahlık gibi , annemler gidince aynı düzene devam etme niyetindesin ..Valla bu düzeni böyle ben kurmuşum gibi bana yükleniyo sevgili KK üyeleri
Konuyu tekrar oku bakalım niyetim öyle miymişBu düzeni sen kurmamış olabilirsin ama babadan oğula geçen padişahlık gibi , annemler gidince aynı düzene devam etme niyetindesin ..
Hiç aklıma gelmemişti yaa çok sağol
Yapmadım mı sanıyosun
Daha olay tazeyken gittim anahtarcıya anahtar cıkarttım
Sonra aradan bi hafta geçti annem anahtarı sakladı vermiyo
Daha dün dedim sakladığın anahtarı ver diye geldiginden gittiginden de mi haberim olmayacak yine cıkartırsan onu da saklarım dedi
düzen kuran ananız ama devam etse şikayetçi olmayan da siz. konuyu açış sebebiniz bu düzen değil hatırlayın. Düzeni devam ettirmenizi engelleyen abinize kızgınlığınız mevzu.Valla bu düzeni böyle ben kurmuşum gibi bana yükleniyo sevgili KK üyeleri
Neden aşağıdan alıyorsun malzemeyi ?Fikirleriniz benim için çok mühim
Merak etme öyle yapacam bendeNeden aşağıdan alıyorsun malzemeyi ?
Zaten çalışıyormuşsun kendin al kendin yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?