- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
onda sıkıntı yok biz seni anlıyoruz da siz anlamıyorsunuz insanlarıKendimi ifade edebiliyorum gayet merak etmeyin
Gelin de birlik yaşamak istedi niye darılsınAlınganlık yapıyorsunuz Allah o geline de sabir versin . Ne işiniz var evli barkli insanların yanında yedi yirmi dört üzüldüm cidden hiç özel anları olmuyordur o gelinin abinin ve bence bu yüzden yalnız başbaşa kalmak istediği için bunu anneme bildirmiş abin yaşınız mı küçük anlamadım sizin. Bu da darilacak biri varsa o da gelindir bence
Anladığımı düşünüyorumonda sıkıntı yok biz seni anlıyoruz da siz anlamıyorsunuz insanları
Ya Allah aşkına kim kaynana kayınbaba görümce bir arada oturmak ister sen istermisin saçmalama yin lütfen hayır deseydi emin ol sizinle kötü olacağını bildiği için kabul etmek zorunda kalmıştır kocasının hatrinaGelin de birlik yaşamak istedi niye darılsın
Ya Allah aşkına kim kaynana kayınbaba görümce bir arada oturmak ister sen istermisin saçmalama yin lütfen hayır deseydi emin ol sizinle kötü olacağını bildiği için kabul etmek zorunda kalmıştır kocasının hatrina
Sırf heceleyerek konu açıyorum diye huyumu suyumu buna göre yargılayamazsınız
Gelin de birlik yaşamak istedi niye darılsın
Dalga mı geçiyosun?Gelin ayrı evde yaşamak istiyorsa eşiyle ayrı eve çıksaymış ne milletin evine yerleşmiş o ev gelinden çok konu sahibinin hakkı köye gitmek istemiyorsa gelinde onu istemiyorsa abisiyle gelin başka eve taşınsın.
Hem beleş eve yerleş hem görümcesini evinden yolla oldu
Annemlerin köye gitmesine 6 - 7 ay var onlar gittiğinde tabiki aşağıdan malzeme almam annem burdayken alayım mı diye soruyorum size aşağıdanGelin beraber yaşamayı kabul ettiğinde aile boyu eve çöküp yatmadan yatmaya gideceğinizi nereden bilebilirdi?
Çok çelişkili konuşuyorsunuz. Hem babanız sizin paranızı yemek istiyor hem de abinize bakıyor güya. Şimdi köye gittiklerinde nasıl geçinecek abiniz?
Hala "para biriktirmem lazım malzemeyi aşağıdan mı alsam" diyorsunuz. Aileniz gittikten sonra yine abinizden mi alacaksınız malzemeleri?
Benim abimin evi mantığı var sanırım ama yine de rahat olunmaz ki.....Hergün hergün gelinin evinde nasıl rahat ediliyor acaba?
Babam zamanında ev yapmış apartman dikmiş 2 daireye yerleştik yeme içme kese bir yatma yerleri ayrıYooo o evi babası ve annesi almamış mı ben mi yanlış anladım acaba
PEki şimdi ne yapmalıyım bundan sonra abimle muhatap olmak istemiyorumTamam o zaman sizi kimse yollayamaz ev sizin somuçta gelin beğenmiyorsa gitsin.hem beleşe yerleş hem evin sahibini yolla oldu.
Babam zamanında ev yapmış apartman dikmiş 2 daireye yerleştik yeme içme kese bir yatma yerleri ayrı
Ezelden beri düzen böyle
Sürekli bunu açıklamakatan cidden yoruldummm
Abisinin evi değil kendi evi ? Ne kadar kötü kalplisiniz abi eve gelin getirmiş kardeşini kovuyor gelini savunuyorsunuz?Benim abimin evi mantığı var sanırım ama yine de rahat olunmaz ki.....
Aile yapınızı bilmediğim için tam bir şey diyemem ama evde sizin de hakkınız olduğunu söyleyin bence, köyde yaşamak istemiyorum bana ayrı ev tutun o zaman diyin ailenize.abinize ev bırakıyorlarsa size de bir ev ayarlasınlarPEki şimdi ne yapmalıyım bundan sonra abimle muhatap olmak istemiyorum
Kesinlikle doğru yaşayış biçimimiz bu şekildeSanırım şöyle bir düzen oturmuş sizde, abiniz babanızdan geçiniyor maddi olarak, kira verilmiyor dolayısı ile ayrılıp bir yere gidemiyorlar. Yengen de size bakıyor, böyle bir alışveriş gibi olmuş sanki. Al gülüm ver gülüm :) Bizim ailede de var, keseler bir ama büyüklerin parası yeniliyor, gelin hizmet ediyor, karşılığında kira vermiyorlar ve maaş onlara harcanıyor. Doğru mu anladım?
beni anlayan birilerinin çıkması mutlu ettiAbisinin evi değil kendi evi ? Ne kadar kötü kalplisiniz abi eve gelin getirmiş kardeşini kovuyor gelini savunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?