Derdime bir çare KK

Sen beni hiç anlayamamışsın

Onu anneniz bilir. Alisverisinizi kendiniz yapin derim ben. Annenizden alirsaniz masrafa ortak olmak zorunda kalabilirsiniz.

Evet farkettim bazı noktaları atlamışım ama yorumlarımda açıkladım onları da

Annemin beni köye götürmek gibi niyeti yok çalışan meslek sahibi biriyim
Abim yanında istemiyor
öyle olsa anneniz, abinizi sustururdu.kız çalışıyor,kendine bakabilir,derdi.
ama abinizin sizi istemediğini söyluyor,kendisi o evde yiyip içmeye devam ediyorum.

annenizin yeinde ben olsam o günden sonra ,dışardan mı yiyorum,küçük tüpte yemek mi pişiriyorum.ne yapar ederdim,ben de inmezdim.kızımı istemeyen, beni de istemez diye düşünmek çok zor olmasa gerek.

Aklın yolu bir
Abime 2 gün küs kalmış sonra abim gönlünü almış bi şekilde ogluna toz kondurmuyo bide gelip senden özür mü dileyecek abin diyor

Abinizle altli ustu otursaniz bile nicin surekli birliktesinz niye hergun beraber yiyorsunuz ust evin mutfagi faaliyette bile degil diyorsunz. Bence anne baba ve sizin kendinize has abinin ve esininde kendine has bir hayati olmali eger birlikte yasamak icin cok onemli bir zorunlulugunuz yoksa.sık sık bir araya gelmek olabilir tabiki guzel ama hergun bir arada surekli yberaber yasiyor gibi olmamali bence sonra boyle istememeler birbirinden bikmalar cikiyor ortaya iste.

Eve para vermemek için yiyeceği dişardan alayım öyle mi
Evet aynen oyle. Birlikte yasayan yiyen icen kimse onlar ustlenir masrafi da is yukunu de. Siz ayri bir birey olarak kendi isinizi kendiniz halledersiniz. 3 yasinda degilsiniz ki beraber olma zorunlulugunuz olsun

bence anlatmadığı ayrıntıdan ziyade açığı bulunduğu zaman başka bir şey uyduruyor. ilk sayfalarda gayet de yazdı annem abimi hayatta bırakmaz tek oğlu olduğu için diye şimdi de kıvırıyor gelinin ayağına pranga mı taktık, istese çıkardı başka eve diye. allah'ım cidden korku filmi gibi bir hayat, böyle kayın aile düşman başına.

Hırsızın hiç mi suçu yok?
Nasrettin hocanın fıkrası daha anlamlı geldi bu yorumdan sonra

Hırsızın hiç mi suçu yok?
Nasrettin hocanın fıkrası daha anlamlı geldi bu yorumdan sonra
hırsızlık, suçluk bi durum yok ki ortada. bir söylediğin bir söylediğini tutmuyor, ben de ona açıklık getirdim.

Düz mantık olmayın lütfen
Ben sadece benzetme yaptım duruma
Tabiki ortada hırsızlıkla ilgili bi durum yok

bence ciddi anlamda iletişim probleminiz var öncelikle kurs mu olur doktor mu olur bi gözükün bunu eleştri olarak algılamayın çünkü hiç birşeyi doğru dürüst anlamıyorsunuz konularınızda da hep evlenemiyorum görüştüğüm kişiler sonlanıyor falan yazıyorsunuz yani burda bir sürü kadını zıvanadan çıkardınız görüştüğünüz erkeklere de tutarlı olamıyorsanız adamlar bırakıp kaçıyorlardır az kendinizi düzeltmeye bakın 26 yaşındaki adama laf anlatmak hakkatten zormuş huhhh

Düz mantık olmayın lütfen
Ben sadece benzetme yaptım duruma
Tabiki ortada hırsızlıkla ilgili bi durum yok
cidden benzetme mi yaptınız? hadi yaa, ben bunu nasıl anlamadım yahu :)
vallahi de billahi de sizin 25 yaşında olduğunuza inanasım gelmiyor benim.

Kendimi ifade edebiliyorum gayet merak etmeyin

Alınganlık yapıyorsunuz Allah o geline de sabir versin . Ne işiniz var evli barkli insanların yanında yedi yirmi dört üzüldüm cidden hiç özel anları olmuyordur o gelinin abinin ve bence bu yüzden yalnız başbaşa kalmak istediği için bunu anneme bildirmiş abin yaşınız mı küçük anlamadım sizin. Bu da darilacak biri varsa o da gelindir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…