- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Sen beni hiç anlayamamışsınBen genel tutumundan arkadaşlara hak veriyorum açıkçası çünkü 'yengem söyleseydi karşılığını zaten verirdim' falan hoş değil. Yengenle abin bir artık, bunu abin annene aktardıysa sende gidip sitemini ona yapabilirsin, annen yerine. Abinin bunu aktarma şeklinden rahatsızsın sanırım sen ama az çok abini bilirsin, üslubunu bilirsin. He normalde çok tatlı bi insandır, her şeyi güzellikle söyler filan sen bunu bana neden böyle söyledi diye kızabilirsin ama yine muhatabın abin olmalı. Ödemen yoksa kendi maaşınla mutfağında ne yapılacaksa ailene destek ol, kendi ayaklarının üzerinde tam anlamıyla dur. Yalnız kalmak istiyor olabilirler, maddi yönden başkasının evi çekip çeviriyor olması o çift için her şeyin güllük gülistanlık olduğunu göstermez, kanıtlamaz. sende bitiyor tamamiyle bu iş :)
Onu anneniz bilir. Alisverisinizi kendiniz yapin derim ben. Annenizden alirsaniz masrafa ortak olmak zorunda kalabilirsiniz.Bundan sonra birikim yapmaya başlayacağım borçlarım yeni bitti
Peki yiyecek malzemelerini aşağıdan alıp yukardan hazırlama fikri nasıl
Birikim yapmak istediğim için çok fazla harcama yapmak istemiyorum
Gr altın alacağım her ay
o zaman sen anladığım kısımları söyle :) ben gerisine tekrar yorum yapayım. Meseleleri detaylandırmıyorsun ve geçiştirici yanıtların var. Belki daha açık anlatabileceğin noktalar vardır, biz de sana hak verebilirizSen beni hiç anlayamamışsın
Bizde keseler birabinin evindeki masraflari baban mi karşılıyor yok artık...
koskoca adam evlenmiş çocuklu adam..
kendi evinin kendi karşılasin bence
bak bizde böle degil altlı üstlüyüm..
biz ayri ayri geçiniyoruz komşuluk gibi. öle olmali zaten.
Eve para vermemek için yiyeceği dişardan alayım öyle miOnu anneniz bilir. Alisverisinizi kendiniz yapin derim ben. Annenizden alirsaniz masrafa ortak olmak zorunda kalabilirsiniz.
o zaman sen anladığım kısımları söyle :) ben gerisine tekrar yorum yapayım. Meseleleri detaylandırmıyorsun ve geçiştirici yanıtların var. Belki daha açık anlatabileceğin noktalar vardır, biz de sana hak verebiliriz
Evet farkettim bazı noktaları atlamışım ama yorumlarımda açıkladım onları daYengenizin ayrı eve çıkma ihtimalinin olduğunu daha önce hiç söylemediniz annem oğlundan ayrılmak istemiyor bizde böyle dediniz
Şimdide abim ev geçindirmedi sorumluluk almadı diyorsunuz
Demezler mi adama fırsat mı verilmişte çevirememiş diye
Ayrıca evi çeviremeyecek adam sizden için alın götürün demezdi hazır para var diye düşünürdü
Anlatmadığınız çok ayrıntı var..
öyle olsa anneniz, abinizi sustururdu.kız çalışıyor,kendine bakabilir,derdi.Annemin beni köye götürmek gibi niyeti yok çalışan meslek sahibi biriyim
Abim yanında istemiyor
Aklın yolu biröyle olsa anneniz, abinizi sustururdu.kız çalışıyor,kendine bakabilir,derdi.
ama abinizin sizi istemediğini söyluyor,kendisi o evde yiyip içmeye devam ediyorum.
annenizin yeinde ben olsam o günden sonra ,dışardan mı yiyorum,küçük tüpte yemek mi pişiriyorum.ne yapar ederdim,ben de inmezdim.kızımı istemeyen, beni de istemez diye düşünmek çok zor olmasa gerek.
Evet aynen oyle. Birlikte yasayan yiyen icen kimse onlar ustlenir masrafi da is yukunu de. Siz ayri bir birey olarak kendi isinizi kendiniz halledersiniz. 3 yasinda degilsiniz ki beraber olma zorunlulugunuz olsunEve para vermemek için yiyeceği dişardan alayım öyle mi
Aynen mantıklıEvet aynen oyle. Birlikte yasayan yiyen icen kimse onlar ustlenir masrafi da is yukunu de. Siz ayri bir birey olarak kendi isinizi kendiniz halledersiniz. 3 yasinda degilsiniz ki beraber olma zorunlulugunuz olsun
bence anlatmadığı ayrıntıdan ziyade açığı bulunduğu zaman başka bir şey uyduruyor. ilk sayfalarda gayet de yazdı annem abimi hayatta bırakmaz tek oğlu olduğu için diye şimdi de kıvırıyor gelinin ayağına pranga mı taktık, istese çıkardı başka eve diye. allah'ım cidden korku filmi gibi bir hayat, böyle kayın aile düşman başına.Yengenizin ayrı eve çıkma ihtimalinin olduğunu daha önce hiç söylemediniz annem oğlundan ayrılmak istemiyor bizde böyle dediniz
Şimdide abim ev geçindirmedi sorumluluk almadı diyorsunuz
Demezler mi adama fırsat mı verilmişte çevirememiş diye
Ayrıca evi çeviremeyecek adam sizden için alın götürün demezdi hazır para var diye düşünürdü
Anlatmadığınız çok ayrıntı var..
Hırsızın hiç mi suçu yok?bence anlatmadığı ayrıntıdan ziyade açığı bulunduğu zaman başka bir şey uyduruyor. ilk sayfalarda gayet de yazdı annem abimi hayatta bırakmaz tek oğlu olduğu için diye şimdi de kıvırıyor gelinin ayağına pranga mı taktık, istese çıkardı başka eve diye. allah'ım cidden korku filmi gibi bir hayat, böyle kayın aile düşman başına.
hırsızlık, suçluk bi durum yok ki ortada. bir söylediğin bir söylediğini tutmuyor, ben de ona açıklık getirdim.Hırsızın hiç mi suçu yok?
Nasrettin hocanın fıkrası daha anlamlı geldi bu yorumdan sonra
Düz mantık olmayın lütfenhırsızlık, suçluk bi durum yok ki ortada. bir söylediğin bir söylediğini tutmuyor, ben de ona açıklık getirdim.
Düz mantık olmayın lütfen
Ben sadece benzetme yaptım duruma
Tabiki ortada hırsızlıkla ilgili bi durum yok
cidden benzetme mi yaptınız? hadi yaa, ben bunu nasıl anlamadım yahu :)Düz mantık olmayın lütfen
Ben sadece benzetme yaptım duruma
Tabiki ortada hırsızlıkla ilgili bi durum yok
Kendimi ifade edebiliyorum gayet merak etmeyinbence ciddi anlamda iletişim probleminiz var öncelikle kurs mu olur doktor mu olur bi gözükün bunu eleştri olarak algılamayın çünkü hiç birşeyi doğru dürüst anlamıyorsunuz konularınızda da hep evlenemiyorum görüştüğüm kişiler sonlanıyor falan yazıyorsunuz yani burda bir sürü kadını zıvanadan çıkardınız görüştüğünüz erkeklere de tutarlı olamıyorsanız adamlar bırakıp kaçıyorlardır az kendinizi düzeltmeye bakın 26 yaşındaki adama laf anlatmak hakkatten zormuş huhhh
Yanlış anlaşılma olmuşcidden benzetme mi yaptınız? hadi yaa, ben bunu nasıl anlamadım yahu :)
vallahi de billahi de sizin 25 yaşında olduğunuza inanasım gelmiyor benim.
Alınganlık yapıyorsunuz Allah o geline de sabir versin . Ne işiniz var evli barkli insanların yanında yedi yirmi dört üzüldüm cidden hiç özel anları olmuyordur o gelinin abinin ve bence bu yüzden yalnız başbaşa kalmak istediği için bunu anneme bildirmiş abin yaşınız mı küçük anlamadım sizin. Bu da darilacak biri varsa o da gelindir benceMerhaba KK nın birbirinden zeki hanımları,
Biz abimlerle altlı üstlü oturuyoruz abim evli gündüz abimlere iniyoruz hep yeme içme bir sadece yatmaya yukarı çıkıyoruz annem babam ve ben
Sorunum şu ki babamın emekliliğine az kaldı emekli olunca annemle babam köye yerleşecekler
Arada da köydeki evi tadilat yaptırmak için gidip geliyolar
Abim anneme 1 ay önce benim için burda kalamaz al onuda köye götür demiş bunu annem bana söyledi
Nasıl zoruma gitti anlatamam
O günden beri aşağıya inmiyorum hep yukardayım acıktıgım zaman dışardan yiyorum yukarda mutfak faaliyette değil çünkü
Anneme benim artık abim yok bundan sonra kesinlikle muhatap olmam alsın evi başlarına çalsınlar dedim yengem ve abim için
Aşağıya inmemem annemi çok üzüyor dert ediyor hep ama benim kararımdan cayma gibi bi niyetım yok
Abimede bişey demiyor benide ikna etmeye çalışıyor.
Abim gelip dediği laftan dolayı pişman olduğunu söylese affedebilirdim ama öyle bişeyde olmadı demek ki halinden memnun
Annem üzüldüğü için arada kaldım ama
Zaten bende annemler köye gittiğinde abimlerle yaşamaya yanaşmıyorum yukarda yemegimi yapıp yerim olur biter herkesin özel hayatı var sonucta
Ama annemle babam yaza kadar burdalar ve aşağıya inmiyorum herkesten uzaklaştım diye yakınıyorlar bana yükleniyorlar sürekli
Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?