- 11 Ocak 2018
- 2.765
- 4.875
- 83
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Biri yorumlarda bana sert bisey yazdiginda aylarla girmiyorum siteye )))Gunlerle kendime gelemiyorum. Duygusal omu benmi anlamadim )))Bana da bunları düşündüren o,bana söylense belki oturur ağlarım ama kız "ayyhh şekerim"le başlayan bir cevap veriyor mesela.
Bir yandan çok duygusal olduğunu anlatırken bir yandan bu kadar iplemez oluşu
O piremses,onunla yarışamazsın lütfeenn :).Biri yorumlarda bana sert bisey yazdiginda aylarla girmiyorum siteye )))Gunlerle kendime gelemiyorum. Duygusal omu benmi anlamadim )))
Kararından cayma niyetin yokmu,yapma etmeMerhaba KK nın birbirinden zeki hanımları,
Biz abimlerle altlı üstlü oturuyoruz abim evli gündüz abimlere iniyoruz hep yeme içme bir sadece yatmaya yukarı çıkıyoruz annem babam ve ben
Sorunum şu ki babamın emekliliğine az kaldı emekli olunca annemle babam köye yerleşecekler
Arada da köydeki evi tadilat yaptırmak için gidip geliyolar
Abim anneme 1 ay önce benim için burda kalamaz al onuda köye götür demiş bunu annem bana söyledi
Nasıl zoruma gitti anlatamam
O günden beri aşağıya inmiyorum hep yukardayım acıktıgım zaman dışardan yiyorum yukarda mutfak faaliyette değil çünkü
Anneme benim artık abim yok bundan sonra kesinlikle muhatap olmam alsın evi başlarına çalsınlar dedim yengem ve abim için
Aşağıya inmemem annemi çok üzüyor dert ediyor hep ama benim kararımdan cayma gibi bi niyetım yok
Abimede bişey demiyor benide ikna etmeye çalışıyor.
Abim gelip dediği laftan dolayı pişman olduğunu söylese affedebilirdim ama öyle bişeyde olmadı demek ki halinden memnun
Annem üzüldüğü için arada kaldım ama
Zaten bende annemler köye gittiğinde abimlerle yaşamaya yanaşmıyorum yukarda yemegimi yapıp yerim olur biter herkesin özel hayatı var sonucta
Ama annemle babam yaza kadar burdalar ve aşağıya inmiyorum herkesten uzaklaştım diye yakınıyorlar bana yükleniyorlar sürekli
Sizce ne yapmalıyım?
bi de diyo gelin bi yerlerine kina yaksin))) İnsan 10 yil ona ve ailesine hizmet edem birine nasil oyle bisey diye bilir. Kesin piremsesdir )))O piremses,onunla yarışamazsın lütfeenn :).
Acıların kadını kendisi :)
4 kayın 2 görümce sahibi olaraktan eğer eşimin ailesi asalak parazit gibi benim yanımda yaşayıp benden faydalansaydı,aylık maaş+sigorta bağlatırdım sanırım.bi de diyo gelin bi yerlerine kina yaksin))) İnsan 10 yil ona ve ailesine hizmet edem birine nasil oyle bisey diye bilir. Kesin piremsesdir )))
bi de diyo gelin bi yerlerine kina yaksin))) İnsan 10 yil ona ve ailesine hizmet edem birine nasil oyle bisey diye bilir. Kesin piremsesdir )))
Ben 1,5 yil kv-ye baktim. Omrumden 40 yil gitti. Keske ben de maas+sigorta baglatsaydim )))4 kayın 2 görümce sahibi olaraktan eğer eşimin ailesi asalak parazit gibi benim yanımda yaşayıp benden faydalansaydı,aylık maaş+sigorta bağlatırdım sanırım.
Bu hanımefendi sanki bakmak zorundaymış gibi konuşuyor.
Disardan yemek soylemiyor. Kapidan gelinin yemeyini alip yukarda yiyo)))Yok o gelinin cezasini veriyor disardan yemek soyluyor gelin de yazik kahrindan mahvolmustur:)))
Bu yorumu yazacaktım
Kendi başına evde kalacaksa bana karışan abi ve yengeyi yirtarim ama onlarda kalacaksa istememek haklari
Ütopik kafalar,ütopik hayatlarBen 1,5 yil kv-ye baktim. Omrumden 40 yil gitti. Keske ben de maas+sigorta baglatsaydim )))
Konu sahibi diyo ki, evin giderlerini babam oduyo, evi babam aldi. Gelinin borcudur bize bakmak)))
ALLAH bize de, geline de sabr versin )))Ütopik kafalar,ütopik hayatlar
Mutfak yapılı ocak falan varmış.Sanırım konu sahibi çöreklenme peşinde, mutfağı yaptır kendin yaşa yorumlarına cevap vermiyor. Bir yorumda da ailem izin vermez tek başıma demişti.
Baya baya yamanma peşinde.
Amin.. :)ALLAH bize de, geline de sabr versin )))
Disardan yemek soylemiyor. Kapidan gelinin yemeyini alip yukarda yiyo)))
78 sayfa her kes onu suclu buldu, o da bizi )))Babasinin ve abisinin evi tabi ki yapacak gelin insan degil gelin kim ki ama gelin birsey dese zaten cevabini verirmis. Insanda biraz utanma olur ama nerdeee
Ne munasebetEv babamın ama abim ve yengem kaliyor normal şartlarda abimlerle birlikte kalmam gerekiyo yani anneme göre
Ahhhhah umutsuz vakasın yeminle,nickin cuk oturmuş:))yengeme göre güllük gülistanlık fatura geçim derdi yok babam çalışıyo onlar yiyiyo anlayacagın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?