Derdime bir çare KK

Bana da bunları düşündüren o,bana söylense belki oturur ağlarım ama kız "ayyhh şekerim"le başlayan bir cevap veriyor mesela.
Bir yandan çok duygusal olduğunu anlatırken bir yandan bu kadar iplemez oluşu
Biri yorumlarda bana sert bisey yazdiginda aylarla girmiyorum siteye )))Gunlerle kendime gelemiyorum. Duygusal omu benmi anlamadim )))

Kararından cayma niyetin yokmu,yapma etme
Yengen de yollarına kırmızı halı sermiş seni bekliyordurNe de olsa kendine karnını doyuracak 2 lokma yapamayan görümcesine hizmete bayılıyordur
Sen onu müebbete mahkum et,yüzüne hasret kalsın görsün gününü,hayatına küser eminim

bi de diyo gelin bi yerlerine kina yaksin))) İnsan 10 yil ona ve ailesine hizmet edem birine nasil oyle bisey diye bilir. Kesin piremsesdir )))
4 kayın 2 görümce sahibi olaraktan eğer eşimin ailesi asalak parazit gibi benim yanımda yaşayıp benden faydalansaydı,aylık maaş+sigorta bağlatırdım sanırım.
Bu hanımefendi sanki bakmak zorundaymış gibi konuşuyor.

bi de diyo gelin bi yerlerine kina yaksin))) İnsan 10 yil ona ve ailesine hizmet edem birine nasil oyle bisey diye bilir. Kesin piremsesdir )))

Yok o gelinin cezasini veriyor disardan yemek soyluyor gelin de yazik kahrindan mahvolmustur:)))

Ben 1,5 yil kv-ye baktim. Omrumden 40 yil gitti. Keske ben de maas+sigorta baglatsaydim )))
Konu sahibi diyo ki, evin giderlerini babam oduyo, evi babam aldi. Gelinin borcudur bize bakmak)))

Bu yorumu yazacaktım
Kendi başına evde kalacaksa bana karışan abi ve yengeyi yirtarim ama onlarda kalacaksa istememek haklari

Sanırım konu sahibi çöreklenme peşinde, mutfağı yaptır kendin yaşa yorumlarına cevap vermiyor. Bir yorumda da ailem izin vermez tek başıma demişti.
Baya baya yamanma peşinde.

Disardan yemek soylemiyor. Kapidan gelinin yemeyini alip yukarda yiyo)))

Babasinin ve abisinin evi tabi ki yapacak gelin insan degil gelin kim ki ama gelin birsey dese zaten cevabini verirmis. Insanda biraz utanma olur ama nerdeee

yengeme göre güllük gülistanlık fatura geçim derdi yok babam çalışıyo onlar yiyiyo anlayacagın
Ahhhhah umutsuz vakasın yeminle,nickin cuk oturmuş:))
Kadın gülistanda olurdu da istenmeyen otlar basmasaydı,onları temizlemek öyle zor ki bilemezsin

Yaşınız kac bilmiyorum ama devir kötü ve kimse kimsenin sorumlulugunu almak zorunda degil. Anneniz ve Babanizla donun kóyűnűze. Abiniz hakli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…