• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdime bir çare KK

Bekarım ve görümceyim de aynı zamanda. Ama asla sizin gibi davranmam. Lütfen herkesi kendiniz gibi sanmayı bırakıp hatanızı anlayın önce. Yaşıt sayılırız da hem. Küçükte değilsiniz yani. Bir sürü insan size hatanızı söylemiş hala daha ev bizim diyebilme cesaretini gösteriyorsunuz. Ev sizin diye insanların özel hayatını , o kadar yıldan sonra çekirdek aile olabilme haklarını da satın alacak değilsiniz. Şu gereksiz geleneksel kafadan aileniz kurtulamamış onu anlarım da siz de kurtulamamışsınız belli ki. Ama kendi başınıza gelse eve almayı bırakın bir bardak su vermeye erinirsiniz, konu açarsınız eminim.
Umarım konu sahibi yengesine yaşattıklarının aynını yaşar da o zaman görürüz nasıl konu açıyo eşimin ailesi hergün bizde diye

Hemfikiriz bu konuda zaten ayrı yaşayacağım abimlerden ama şuan ki durumda ne yapabilirim aklım orda karışıyor
Annem ve babam burda yaza kadar ama ben abime küs olduğum için aşağıya hiç inmiyorum annemle babamda aşağıda olduğu için hep yüzlerini çok az görüyorum bu duruma annem üzülüyor şuan ki durumda ne yapmalıyım derdim o
Şuan ki durumda Anana ve babana biz yıllardır yanlış yapıyoruz hadi artık evimizde yaşayalım de.

Umarım konu sahibi yengesine yaşattıklarının aynını yaşar da o zaman görürüz nasıl konu açıyo eşimin ailesi hergün bizde diye
Genel de öyle olur biliyor musunuz. Kendi yapmak istemediklerini başkasından beklerler. Geleneksel bir aile belli ki bunu da anlarım , değişmek o yaşta ki insanlar için hadi zor diyelim de insan genç iken nasıl böyle düşünür ? Kendisi ailesine yol göstermeli, bu durumun artık yanlış olduğunu söylemeliyken üstüne daha "ev babamın nokta " diyor. İki ayrı ev var bir evde oturup kimse kimseyi dışarı da atmamış. Hasta , bakıma muhtaç birileri sokağa atılmamış ya da "annen baban evime gelmesin" diyecek kadar saygısız davranan bir abi eşi de yok orta da anladığım kadarıyla. Abisinin eşi iyi midir kötü müdür bilinmez tabi ama bu konuda allah sabır versin. Evin 25 yaşında ki genci bile böyle düşünüyorsa kadının işi zor.

Ben öğrenciyken ablamda teyzemde kaldım mahçup olmayayım diye harçlığımla eve bişeyler alıp gittim her işlerine yardım ettim yeri geldi tenefüste yaptım ödevi zaman kalsın diye ama içime sinmedi hergün dünya yol parası verip gidip geldim köyden karda kışta arabadan inip yürüdüm hiç kimseye yük olmak istemedim çağırdılar annemi özlüyorum dedim
Gelin olduğumuz için değil ki insanlık için eleştiriyoruz ki yengesi hergün onlarda yiyip içip iniyo olsa onu da eleştirirdik az yide bi uşak tut diye
Ben konu sahibini eleştirmek için yazdım, "Genelde forumda herkes gelin, beni anlamıyorsunuz." tarzında yazdığı bir mesajına ithafen. Sizin yaptığınız ne güzel, ben rahatım deyip kurulmamışsınız. Ama konu sahibi maşallah kendine hak görüyor herşeyi.

Mutfakta sadece buzdolabı ve erzak (!!!!) yok diye mi kullanılmıyor ????

Valla bence sizin için hayat güllük gülistanlık , anne zaten yaşından dolayı iş yapamıyormuş , ee sende çalışıyorum diyorsun bütün gün yoksun , bir de mutfak kullanılamıyor (!) .. acaba kimin hayatı süper bu durumda ?

Genel de öyle olur biliyor musunuz. Kendi yapmak istemediklerini başkasından beklerler. Geleneksel bir aile belli ki bunu da anlarım , değişmek o yaşta ki insanlar için hadi zor diyelim de insan genç iken nasıl böyle düşünür ? Kendisi ailesine yol göstermeli, bu durumun artık yanlış olduğunu söylemeliyken üstüne daha "ev babamın nokta " diyor. İki ayrı ev var bir evde oturup kimse kimseyi dışarı da atmamış. Hasta , bakıma muhtaç birileri sokağa atılmamış ya da "annen baban evime gelmesin" diyecek kadar saygısız davranan bir abi eşi de yok orta da anladığım kadarıyla. Abisinin eşi iyi midir kötü müdür bilinmez tabi ama bu konuda allah sabır versin. Evin 25 yaşında ki genci bile böyle düşünüyorsa kadının işi zor.
Aynen çok haklısın canım

Ben konu sahibini eleştirmek için yazdım, "Genelde forumda herkes gelin, beni anlamıyorsunuz." tarzında yazdığı bir mesajına ithafen. Sizin yaptığınız ne güzel, ben rahatım deyip kurulmamışsınız. Ama konu sahibi maşallah kendine hak görüyor herşeyi.
O yaşta ağrına gitmiyo mu bilmiyorum
Ben veya çevremdwki kızlar veya bayanlar gittiğimiz yerde otırup önümüze hazır gelsin diye beklemiyoruz kalkıp yardım ediyoruz günlerde bile öyleyiz 6 ve 4 yaşında 2 kızım var sofra hazırlayıp toplamama yardım ederler ben demeden

İnsanlar 10 senedir sevişme zamanını bile sizin uyku vaktinize göre belirlemiş. Abiniz kim bilir ne zamandır eşini "ayrı eve çıkıp düzenimizi bozmayalım. bak nasılsa annemler köye gidecek, biz de rahat ederiz" vs diye oyalıyordur. Sizi yollamak istemesine neden şaşırdınız?
Bi salın insanları artık. Kaç yaşında yetişkin kadınsınız, yaptırın mutfağı oturun evinizde. Kendi işinizi kendiniz görün. Gelin de bir huzura ersin artık. 10 senedir belki ilk defa totosunu devirip de televizyon izlesin kocasıyla beraber. 10 senelik çileyi ben çekmiş kadar oldum yani burada.

Ben de gorumceyim. Abim 2 yil annemlerle ayni evde kaldi. Su, elektrik, dogalgaz, market, pazar alisverisini hep annemler yapiyordu. Cocuklara kiyafeto bile annemler aliyordu. Annem calisan bir bayan olmasina ragmen geline ev islerinde ve cocuklarda yardim eder, asla bir bardak cay istemezdi. Bir kere bile bizim ev demediler. 2 yil sonra kredi cekip abimlere 2 katli ev yaptilar. Hala kredisini oduyolar. Bir kere bile biz sizincin ev yaptik demediler. Annem de haftada 1 kere gider, 1 saat oturur, torunlarini sever gelir. Biz yaptik bizim evimizdir demez.
Demem o ki, her kes sizin gibi degil. Burda yorum yazanlar da cocuk degil sizi anlamasinlar. MasALLAH hepsi akilli, zeki kadinlar !!!

Absnxhsnsnnsjana
Ciddiyetimi koruyamıyorum ajdjsjjdjd.
Başlıklarını bile dikkat çekmek için heceleyerek yazan bir tipin çevresinde çok sevildiğini sanmıyorum + diğer konusunda içime çok kapanıyım fazla sessizim yazmıştı.
Zaten konularinda evlenemediyinden bahs ediyo. İlk bulusmadan sonra erkeklerin kaybolmasindan bahs ediyo. İsin tuhaf tarafi da konular ayni, erkekler farkli ama konular 2 gun araliklarla paylasiliyo. Bi kere denildi basliklari heceleme, yine inatla heceliyo. Agir yorumlari umursamiyo bile. Bence de troll

Zaten konularinda evlenemediyinden bahs ediyo. İlk bulusmadan sonra erkeklerin kaybolmasindan bahs ediyo. İsin tuhaf tarafi da konular ayni, erkekler farkli ama konular 2 gun araliklarla paylasiliyo. Bi kere denildi basliklari heceleme, yine inatla heceliyo. Agir yorumlari umursamiyo bile. Bence de troll
Bana da bunları düşündüren o,bana söylense belki oturur ağlarım ama kız "ayyhh şekerim"le başlayan bir cevap veriyor mesela.
Bir yandan çok duygusal olduğunu anlatırken bir yandan bu kadar iplemez oluşu :deli:

Back