Derdime bir çare KK

Tebrikler gelininize..ne diye kadinin basina eksiyorsunuz yatana kadar ya yarin bigun sizde bi evin hanimi olcaksinz.anasi babasi gecti bide gorumcesinimi cekicek tum gun.siz kötürümmüsünz niye kendi hayatinizi yasamiyorsunzda onlarin hayatina surekli ortak olma hakki gorusyorsnz.bide ozurdilerse affederim diyorsunz hayret bsiey ya.tum gun evimde kocam disinda 3. Kisiler....Allah sabir versin o geline.ins ozur mozur dilemez abinizde kizda kurtulur askinti hayatinizdan ...

Bu konu da görümce düsmani olmaya gerek yok. Su an icin annen, baban basinda sadece yatmayada olsa baska bi evin var.
Annen baban gidince tum sorumlulugun abine kalicak manevi olarak. Basiniza bisey gelse abisi bakamadi olur. Sanirim abiniz bundan cekiniyor.
Ev konusunda da sanki siz alt kata yerlesip, ust kat kiraya verilir gibi dusunce varsa bu rahatsizlik vermis olabilir. Insanin kendi duzeni varsa sonradan kendi anne babalariyla bile yasiyamiyorlar. Bigun kendinize ait eviniz olunca yatili misafir geldiginde anlarsiniz ne demek istedigimizi :)

Ya anlamiyo musunuz yoksa anlamak mı istiyosunuz abim 10 senedir evli ve evlendiğinden beri hep birlik oturduk sadece yatma yerleri ayrıydı o yuzden onların ayrı bi evi yok aslında
Sayenizde tabi...adamlara oyle bi hak vermemissinz.bi ev vermis ananlar diye yillarca hayatlarini sabote etmissinz.bari birakinda 10 yildan sonra bi rahat etsinler.buralara yzabildgnze gor einternetten bakip kendi yemeginizide kendiniz yapbilirsnz bilmiyorsananz...

Annenler köye gidince annenlerin evinde tek başına kalacaksan abin buna karişamaz haklısın. Ama abinlere yerleşeceksen abin haklı. Kimse seni evlatlık gibi yanına almak zorunda değil.
Bu yorumu yazacaktım
Kendi başına evde kalacaksa bana karışan abi ve yengeyi yirtarim ama onlarda kalacaksa istememek haklari

yengeme göre güllük gülistanlık fatura geçim derdi yok babam çalışıyo onlar yiyiyo anlayacagın

Siz kazandığınızı napıyorsunuz?
Babanızın çalıştığının harici mi alıyorsunuz yediğinizi, içtiğinizi, deterjanınızı?
Elektrik-su-doğalgaz-faturaya katkıda bulunuyor musunuz?
Yada ailenize yaşadığınız ev icin kira veriyor musunuz?
Bir kadının eve verdiği emeği küçümsemek kolay tabi :) güllük gülistanlıkmış.
Kendiniz yazmışsınız annem yapamaz diye.
Anneniz yapamıyorsa, gelin de olmasa ne yapacaksınız?

Umarım bir an önce evlenirsiniz, kendiniz gibi de bir görümceniz olur.

Konu sahibi umutsuz vaka oldugunuz cumlelerinizden ve daha onceki konulardan belli.Siz hakli olsaniz bile ekmek elden su gölden tabiri nedir ya.Ona gore hizmetini yapiyor yengeniz yoksa alirdi abinizdi siz kalirdiniz butun isler size bakardi.Anneniz de yasliymis valla sukredin yenge hanima.

Konu sahibi senin amacın annenler gidince yukarda tek başına bir hayat kurmak değil ki. Bir diyorsun yalnız yaşayabilirim çocuk değilim. Bir diyorsun mutfak faaliyette değil dışardan yerim. "Abimin oturduğu evi babam verdi, borçlarını ödedi nokta" diye atarlanıyorsun. Annen geline yardım etmiyormuş, bu da demek oluyor ki yiyip içip oturuyorsunuz. Yengemin fatura derdi yok falan diyorsun. Senin amacın annenler gidince de aynı düzene devam etmek. Abin de artık annenler de gidiyorken fırsat bulup özel hayatını yaşamak istiyor. Eğer evinde kalıp yalnız yaşamayı düşünmüyorsan hiç yük olma artık insanlara. Evinde yaşamak istiyorsan da al anneni babanı karşına "zaten çalışıyorum ben yukarda kalmak istiyorum. Yaşım küçük değil tek başıma yaşayabilirim" diye konuş. Bir buzdolabı alır koyarsın mutfağa ne olacak.

sizin gibi gelinler düşman başına
beni sadece bekar ve görümceler anlayabilir

sizin gibi gelinler düşman başına
beni sadece bekar ve görümceler anlayabilir
Canım Allah senin gibi görümceyi de düşman başına bile vermesin. Ayrıca benim görümce olmadığımı nerden biliyorsun?
He eşimin ailesi de gayet nemnun benden demekki iyi gelinim

Canım anlamadım şimdi yorumuna cevap vermedim diye kırıldın mı
Ay isim yok ona mi kirilacagim. Deyip duruyorsun ya burda herkes gelin diye. Senin statunde biri olarak yorum yapanlar da var onu bil yani. Benim yorumuma cevap vermesende olur. Sadece 70 kusur sayfa insan seni haksiz bulduysa sapkani cikart, onune koy, biryerde demek hatam var de diye soyluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…