- 15 Ağustos 2016
- 3.020
- 4.121
- 133
- 34
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Tebrikler gelininize..ne diye kadinin basina eksiyorsunuz yatana kadar ya yarin bigun sizde bi evin hanimi olcaksinz.anasi babasi gecti bide gorumcesinimi cekicek tum gun.siz kötürümmüsünz niye kendi hayatinizi yasamiyorsunzda onlarin hayatina surekli ortak olma hakki gorusyorsnz.bide ozurdilerse affederim diyorsunz hayret bsiey ya.tum gun evimde kocam disinda 3. Kisiler....Allah sabir versin o geline.ins ozur mozur dilemez abinizde kizda kurtulur askinti hayatinizdan ...Merhaba KK nın birbirinden zeki hanımları,
Biz abimlerle altlı üstlü oturuyoruz abim evli gündüz abimlere iniyoruz hep yeme içme bir sadece yatmaya yukarı çıkıyoruz annem babam ve ben
Sorunum şu ki babamın emekliliğine az kaldı emekli olunca annemle babam köye yerleşecekler
Arada da köydeki evi tadilat yaptırmak için gidip geliyolar
Abim anneme 1 ay önce benim için burda kalamaz al onuda köye götür demiş bunu annem bana söyledi
Nasıl zoruma gitti anlatamam
O günden beri aşağıya inmiyorum hep yukardayım acıktıgım zaman dışardan yiyorum yukarda mutfak faaliyette değil çünkü
Anneme benim artık abim yok bundan sonra kesinlikle muhatap olmam alsın evi başlarına çalsınlar dedim yengem ve abim için
Aşağıya inmemem annemi çok üzüyor dert ediyor hep ama benim kararımdan cayma gibi bi niyetım yok
Abimede bişey demiyor benide ikna etmeye çalışıyor.
Abim gelip dediği laftan dolayı pişman olduğunu söylese affedebilirdim ama öyle bişeyde olmadı demek ki halinden memnun
Annem üzüldüğü için arada kaldım ama
Zaten bende annemler köye gittiğinde abimlerle yaşamaya yanaşmıyorum yukarda yemegimi yapıp yerim olur biter herkesin özel hayatı var sonucta
Ama annemle babam yaza kadar burdalar ve aşağıya inmiyorum herkesten uzaklaştım diye yakınıyorlar bana yükleniyorlar sürekli
Sizce ne yapmalıyım?
Abisi kendi yasadigi alan icin bizde kalmasin diyor yukardada bir ev var.anne babasinin evinde oturyor diye maaile herkesi agirlamak zorundami hergunEv anne babanizin ise abiniz sizi nasil kovabiliyor
Sayenizde tabi...adamlara oyle bi hak vermemissinz.bi ev vermis ananlar diye yillarca hayatlarini sabote etmissinz.bari birakinda 10 yildan sonra bi rahat etsinler.buralara yzabildgnze gor einternetten bakip kendi yemeginizide kendiniz yapbilirsnz bilmiyorsananz...Ya anlamiyo musunuz yoksa anlamak mı istiyosunuz abim 10 senedir evli ve evlendiğinden beri hep birlik oturduk sadece yatma yerleri ayrıydı o yuzden onların ayrı bi evi yok aslında
Bu yorumu yazacaktımAnnenler köye gidince annenlerin evinde tek başına kalacaksan abin buna karişamaz haklısın. Ama abinlere yerleşeceksen abin haklı. Kimse seni evlatlık gibi yanına almak zorunda değil.
yengeme göre güllük gülistanlık fatura geçim derdi yok babam çalışıyo onlar yiyiyo anlayacagın
Eski kafalı bir gelenek-görenek meselesi daha çok bence.Cimrilikten herhalde .2 eve yemek yapilsa mazallah ac acikta kalirlar
Öyle hakkaetenEski kafalı bir gelenek-görenek meselesi daha çok bence.
sizin gibi gelinler düşman başınaKonu sahibi senin amacın annenler gidince yukarda tek başına bir hayat kurmak değil ki. Bir diyorsun yalnız yaşayabilirim çocuk değilim. Bir diyorsun mutfak faaliyette değil dışardan yerim. "Abimin oturduğu evi babam verdi, borçlarını ödedi nokta" diye atarlanıyorsun. Annen geline yardım etmiyormuş, bu da demek oluyor ki yiyip içip oturuyorsunuz. Yengemin fatura derdi yok falan diyorsun. Senin amacın annenler gidince de aynı düzene devam etmek. Abin de artık annenler de gidiyorken fırsat bulup özel hayatını yaşamak istiyor. Eğer evinde kalıp yalnız yaşamayı düşünmüyorsan hiç yük olma artık insanlara. Evinde yaşamak istiyorsan da al anneni babanı karşına "zaten çalışıyorum ben yukarda kalmak istiyorum. Yaşım küçük değil tek başıma yaşayabilirim" diye konuş. Bir buzdolabı alır koyarsın mutfağa ne olacak.
sizin gibi gelinler düşman başına
beni sadece bekar ve görümceler anlayabilir
Canım Allah senin gibi görümceyi de düşman başına bile vermesin. Ayrıca benim görümce olmadığımı nerden biliyorsun?sizin gibi gelinler düşman başına
Bekar ve gorumceyim. Burada yorum yazan bir suru gorumcede oldu ama seni hakli goren yorum yapmadigimiz icin dikkate alinmiyoruz.sizin gibi gelinler düşman başına
Siz benim gibi görümceye kurban olunnsenin gibi görümcede düşman başına
Canım anlamadım şimdi yorumuna cevap vermedim diye kırıldın mıBekar ve gorumceyim. Burada yorum yazan bir suru gorumcede oldu ama seni hakli goren yorum yapmadigimiz icin dikkate alinmiyoruz.
Canım sende benim gibi popülersin sanırım burda bunu farkettim şimdi
Canım sende benim gibi popülersin sanırım burda bunu farkettim şimdi
Ay isim yok ona mi kirilacagim. Deyip duruyorsun ya burda herkes gelin diye. Senin statunde biri olarak yorum yapanlar da var onu bil yani. Benim yorumuma cevap vermesende olur. Sadece 70 kusur sayfa insan seni haksiz bulduysa sapkani cikart, onune koy, biryerde demek hatam var de diye soyluyorum.Canım anlamadım şimdi yorumuna cevap vermedim diye kırıldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?