- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Tatlım demezsek...
Bir mutfak nasıl faaliyette olmaz cidden merak ettim. 2 ayrı daire mi bu tek daire mi? Mutfağın neyi var?
Elektrik mi verilmemiş su mu verilmemiş lavabo mu yok buzdolabı mı alınmamış nasıl oluyor valla dünden beri gözümde canlanmıyorMutfagin birseyi yok 25 yasinda kizimizin cani var gelinin yok.
Kendini akıllı gibi göstermeye çalışıyorsun da yemezler :) başedemeyince sıradaki gelsin tabi
Kayınvalidesiyle altlı üstlü oturan benim. Çekip gitme muhabbeti yapan sizsiniz. Ve kovan ben mi oluyorum bu durumda? :) İdrak problemi var da, benim tarafımda değil işte. :) Çok vicdanlısınız da ailesiyle oturan insana çekin gidin diyebiliyorsunuz. :) Herkese bulaşıyorsunuz, benden passaparola sıradakine geçin lütfen. :)
Üst dairedeki görümce kendi düzenini kursun kendi halinde yaşasın kimsenin sesi çıkmaz herhalde. Alt kattaki karı kocaya kene gibi yapışmasınKendini akıllı gibi göstermeye çalışıyorsun da yemezler :) başedemeyince sıradaki gelsin tabiya sen üst dairendeki görümceni ailesiyle ki kızın kendi mal varlığı olduğu halde sende onun anne babasının malı olan başka bir dairede oturduğun halde kızı alıştığı mahalleden yeriden yurdundan etmeye hakkın olduğunu düşünüyorsun ya işte senin aklının sınırı bu kadardır durumun tersi olsa siz zaten anayı babayı o binaya bile sokmazsınız senin gibi zihniyeti tahmin etmek çok zor değil kızın kendi dairesi istediği oturur abi de abiliğini yapacak yapmıyorsa karısını alıp köye o yerleşecek kız da belki evlenip o dairede yaşamak i,ster evlenmek sadece abilere olan bir hakmı yani :) artık bundan daha açıkcasıda deliye yazılır çok akıllısın kesin anlamışsındır sen :)))))))))
aynen öle o abi önce adam olsun kendine ev tutsun kızkardeşini göndermeye çalışana kadarBen bu özel hayatı anlamadım arkadaşlar ya madem abisi özel hayatı istiyor yukarı da mutfak olmayan bir eve neden yerleşti bir de babası kendi oturduğu evi abisine veriyor onlar yukarı çıkıyor
Bence abi hazır yemeye alışmış biri ve bunu normal görmek hiç doğru gelmedi 10 yıllık evli biri eğer özel hayatım diyorsa önce evine bakmayı öğrenmeli ya
Benim bir abim bile yok :) görümce adayı da değilim ama sizin gibi vicdansız cahil değilim çok şükür biriyle evlenince kocanızın kardeşini anasını babasını bir kenara atmaya çalışan sizin gibi kötü kalpli insanlardan Allah korusun herkesi kızın kimseye yapıştığı yok bunu burda uyduran sen ve senin gibiler çünkü siz olsanız kene gibi yapışırsınız insanlara egomun inmesine çıkmasına ihtiyacım yok benim çünkü mükemmel bir insanım ben :)))Üst dairedeki görümce kendi düzenini kursun kendi halinde yaşasın kimsenin sesi çıkmaz herhalde. Alt kattaki karı kocaya kene gibi yapışmasınEgonuz yükseklerden uçuyor, biraz indirin derim.
Anne baba gidince kızın hergün tepelerinde olacağını siz nerden biliyorsunuz peki bu düzeni kuran anne baba kızın da onlarla vakit geçirmekten hoşlanmadığı çok açık iki daireden biri kızın hakkı zaten istediğini yapar abi olarak üst katındaki kardeşini yoklamak korumak onun görevi bu kadarını yapabilir değil mi eşleriniz ? kendi kardeşlerine düşman olmalarınımı istiyorsunuz illa ?
Muhatap almıyorum, şikayet edildiniz.Benim bir abim bile yok :) görümce adayı da değilim ama sizin gibi vicdansız cahil değilim çok şükür biriryle evlenince kocanızın kardeşini anasını babasını bir kenara atmaya çalışan sizn gibi kötü kalpli insanlardan Allah korusun herkesi kızın kimseye yapıştığı yok bunu burda uyduran sen ve senin gibiler çünkü siz olsanız kene gibi yapışırsınız insanlara egom inmesine çıkmasına ihtiyacım yok benim çünkü mükemmel bir insanım ben :)))
Canım benim durum şöyle aslında yukarda ocak var fakat buzdolabı erzak vs yok çünkü yemek aşağıda yeniyo yukarda kimse olmuyoElektrik mi verilmemiş su mu verilmemiş lavabo mu yok buzdolabı mı alınmamış nasıl oluyor valla dünden beri gözümde canlanmıyor
Birçok kişi de sordu bunu ama bakalım şimdi verecek mi hanımefendi
Kimi şikayet ettiniz hanımefendiMuhatap almıyorum, şikayet edildiniz.
Valla keşke evlensemde sorun kökten çözülseBence kız evlensin ve bu kavgada bitsin
muhatap alamazsın zaten zekan yetmezMuhatap almıyorum, şikayet edildiniz.
Size sadece 1 (bir) kez mesaj yazdım ve bana hakaret etmeye başladınız direk :)muhatap alamazsın zaten zekan yetmezdoğruları söylediğim için ilk defa mabus damına düşmüyorum ben yine gelirim nasıl olsa ama siz hep ezik ve cahil kalacaksınız D hadi cnm ağla ben geri dönene kadar rahatla :) iki saat laf yetiştir başedemeyince de muhatap olmuyorum :) ahhahhahaaha
Canlarım tartışmayın yahu bi orta yol bulunur hakarete gerek yokSize sadece 1 (bir) kez mesaj yazdım ve bana hakaret etmeye başladınız direk :) Seviyeler belli :)
ben okuduğum konuda konu sahibinin ben burda kalayım gelin yine bana yemek yapsın diye dertlendiğini okumadım sadece abisi götürün dedi diye üzülmüş ayrıca mutfak tadilatta kız illa geline gideyim bana hizmet etsin yazmamış nerde yazmış bana da gösterin de bileyim gelin olduğunu için empati yeteneğiniz buraya kadar nerde diyor annem babam gitsin ben sürekli orda takılayım diye ya ben mi körüm görmüyorum25 yaşında bir insan pekala bu düzeni yanlış bulabilirdi ve tepkisini ortaya koyabilirdi. Kendi yemeğini de hazırlayabilir, ihtiyaclarini giderebilir. Yeme içme kendine hizmet ettirmeye gelince annem babam böyle uygun gördü gelin hizmetimi yapsın, abisi onu da götürün deyince 25 yaşında insanım ben cocuk muyum abim mi karar verecek nerede kalacağıma bla bla ikiyüzlülük değil mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?