- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
hele şükür ya cidden şuan ki durum tam anlattığınız gibi evi ayrı olsa zaten bişey diyemem demeye hakkım da yokBurda nasıl abi haklı oluyor anlamiyorum. Konu sahibini babasının evinden kovmuş resmen. Bir de "gelinin evi”, "abin iyi yapmış akıllı adammış" vs. denmiş.
Cidden çok akıllı adammış hem babanın evinde yasa yıllarca hem ilk firsatta kiz kardeşi postalamaya çalış. Çok akıllılık cidden.
kız zaten çalışıyorum şuan abimlede muhatap olmam irtibatımı kestimKöye gitmek istemiyorsan kendine bir iş bul. Üst kata mutfak yaptırıp kendi yemeğini kendin yap. Abinlere de haftada 1 gün çaya in. İnsanları varlığınla bunaltmazsan trip atmak zorunda kalmazsın
Bence yine hakkınız yok bilin istedimhele şükür ya cidden şuan ki durum tam anlattığınız gibi evi ayrı olsa zaten bişey diyemem demeye hakkım da yok
ya şekerim bizim yaşayız biçimimiz bu birlik yaşıyoruz yani 2 ayrı bir arada yaşıyor bu hep böyledi olayı sen yanlış anladın ayrı bi evi yok yani gelininCok enteresan neden bi yatmaya evinize gidiyorsnz kendi evinizde yemegi yiyin gelini cagirirn yaniniza neden hep ordasnz. Iyi niyeti suistimal etmektir bu . kadin size bi gun yok cekse gelin evden kovdy dersinz. Kmse kmseyi cekmek zornda degil . abartmissinz olayi biraz.
Benimde dikkatimi cekti. Alt tarafi ust katta oturuyor. Ailesi de kizimiz yukarda tek kaldi deyip hala dusmuyor yakasindan gelinin ya pes. Birde diger ablalari, misafirler falan geliyormus. Onlar bile geline yük. Zahmet edip kimsenin yukari ciktigi yok.herkesten uzaklaşıp herkesten uzaklaşıp neymiş bu uzaklık ya yawrum zindanda mısn? nasıl bir aile ilişkiniz var aile yahu bu kardeş abi??? kaç gün sürer küslük ?? ne büyüttünüz
ne dnir ki beni bi sen anladın sernde yanlış anladın beni tanıyanlar hep bana hak verdi amaBence yine hakkınız yok bilin istedim
Olayi suanda anladim evet. Lakin yasayis biciminiz de ileride sorunlara yol acacak sekilde. Yasayiz biciminizi degistirmedginiz surece cok fazla problem yasarsinz .ya şekerim bizim yaşayız biçimimiz bu birlik yaşıyoruz yani 2 ayrı bir arada yaşıyor bu hep böyledi olayı sen yanlış anladın ayrı bi evi yok yani gelinin
bende yaşayış biçimimizin doğru olduğunu savunmuyorum cehaletten kaynaklanıyo bence ev üstüne ev olmaz benim görüşüm bu yöndeOlayi suanda anladim evet. Lakin yasayis biciminiz de ileride sorunlara yol acacak sekilde. Yasayiz biciminizi degistirmedginiz surece cok fazla problem yasarsinz .
Simdiye kadar yasamis olabilirsinizEvet anne ve babamın ama sürekli birlik yaşadık şimdiye kadar
Eminim öyledirne dnir ki beni bi sen anladın sernde yanlış anladın beni tanıyanlar hep bana hak verdi ama
yaw he heEminim öyledir
şu at gözlüklerinizi çıkarıp olayı tekrar değerlendirin derimA-bin doğ-ru söy-le-miş, a-dam hak-lı.
Bak iste hersey duzgun de abin yanlis yapti degil. Zaten konu bastan hatali. Oyuzden abine cok seyapma biyerde insan dama diyor canicigeri de olsa cekilmiyor. Hata burda aile buyuklerinde birazbalik batmis yan gidiyo duzeltemezsin. Sen kendin dedin cehalet . bosver ne olrsa olsn bi abi bi yenge vr kmseyle dusman olma. Sen durumu kendi tarafindan duzeltmye calis. Snrada mesafeni koybende yaşayış biçimimizin doğru olduğunu savunmuyorum cehaletten kaynaklanıyo bence ev üstüne ev olmaz benim görüşüm bu yönde
ben zaten desteklemiyorum :)Ama anne-baba da uyanıklık yapmış :)
Mutfak olan tarafı geline vermiş, kendileri üst kata yatmadan yaymaya çıkıyor.
Kendilerine ait özel alanlarına bahane edip girilebilecek bir şey Yok...
He bencede en başta oturulmasın böyle...
Yengen istememistir emin olYengemde birlik olmayı istedi ama zorlayan olmadı ki birlik oturma için
Anasının babasının eviymiş annesi abisiyle yaşamadı gerektiğini düşünüyormuş hiç ayrı ev düşüncesi oluşmamış konu sahibinde de burda söylenenlere de kapalı abim bana bakmak zorunda kafasında galibaTamam o zaman en mantıklisi kiralık ev bulmak. Köye götürebildiklerine göre çalışmıyor sandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?