Derdime bir çare KK

hele şükür ya cidden şuan ki durum tam anlattığınız gibi evi ayrı olsa zaten bişey diyemem demeye hakkım da yok

Cok enteresan neden bi yatmaya evinize gidiyorsnz kendi evinizde yemegi yiyin gelini cagirirn yaniniza neden hep ordasnz. Iyi niyeti suistimal etmektir bu . kadin size bi gun yok cekse gelin evden kovdy dersinz. Kmse kmseyi cekmek zornda degil . abartmissinz olayi biraz.

ya şekerim bizim yaşayız biçimimiz bu birlik yaşıyoruz yani 2 ayrı bir arada yaşıyor bu hep böyledi olayı sen yanlış anladın ayrı bi evi yok yani gelinin

herkesten uzaklaşıp herkesten uzaklaşıp neymiş bu uzaklık ya yawrum zindanda mısn? nasıl bir aile ilişkiniz var aile yahu bu kardeş abi??? kaç gün sürer küslük ?? ne büyüttünüz
Benimde dikkatimi cekti. Alt tarafi ust katta oturuyor. Ailesi de kizimiz yukarda tek kaldi deyip hala dusmuyor yakasindan gelinin ya pes. Birde diger ablalari, misafirler falan geliyormus. Onlar bile geline yük. Zahmet edip kimsenin yukari ciktigi yok.

Son düzenleme:
ya şekerim bizim yaşayız biçimimiz bu birlik yaşıyoruz yani 2 ayrı bir arada yaşıyor bu hep böyledi olayı sen yanlış anladın ayrı bi evi yok yani gelinin
Olayi suanda anladim evet. Lakin yasayis biciminiz de ileride sorunlara yol acacak sekilde. Yasayiz biciminizi degistirmedginiz surece cok fazla problem yasarsinz .

Olayi suanda anladim evet. Lakin yasayis biciminiz de ileride sorunlara yol acacak sekilde. Yasayiz biciminizi degistirmedginiz surece cok fazla problem yasarsinz .
bende yaşayış biçimimizin doğru olduğunu savunmuyorum cehaletten kaynaklanıyo bence ev üstüne ev olmaz benim görüşüm bu yönde

Evet anne ve babamın ama sürekli birlik yaşadık şimdiye kadar
Simdiye kadar yasamis olabilirsiniz
Gelininiz omrunu sizle gecirmek zorunda mi?
Iyi dayanmis simdiye kadar birlik olmaya.

Insanlari kendinizden biktirmadan kendi hayatiniza yol cizin.
Kimse sizi sirtinda tasimak zorunda degil.

Benim bundan sonra abim yok.demen de cok komik
Senin sorumlulugun anne ve babanda
Abin dogurmadi seni

Anladığım kadarıyla 2 daire var, birini konu sahibi ve ailesi kullanıyor. Onların kullandığında mutfak yok ve bu yüzden gelinle yeme ve içme birlikte..

Aile köye ev yaptırıyor ve anne,baba gidecek konu sahibi kendine bir hayat kurmuş, çalışıyor gelmek istemiyor. (olabilir)
Konu sahibi sen ailenle kaldığın dairede mi kalmak istiyorsun mutfağı yaptırıp? Eğer abin bunu istemiyorsa olay tamamen uğraşmamak seninle, kaldı ki böyle bir şeye hakkı yok bunun kararını o veremez eğer tek başına yaşayabilecek durumdaysan hayatın hakkında kimseye söz hakkı verme. Peki sende köye gitsen diyelim boşalan daire ne olacak? Kiraya verme söz konusu olabilecek bir yapı da mı? Belki abi kiraya veririm diye düşünüyor olabilir?

Ama eğer abin ve yengene güveniyorsan kusura bakma bende istemem ki, benimde görümcem var ve aynı zamanda bende görümce adayıyım. İnsan kendi çocuğundan bunalıyor yeri geldiğinde, bir yaşamaya gelince tamamen aile olarak haksızsınız. İnsanın baştan isteyip sonradan pişman olduğu, katlanmakta zorlandığı o kadar çok şey oluyorken ''yengemde istedi, kabul etti'' demeyin o yüzden, insanlar hata yapabilirler. Anneniz tam bir kaynanaymış (tek oğlan ayrılmam) bunu da eklemeden geçemeyeceğim..

Allah gelininize yardım etsin..

bende yaşayış biçimimizin doğru olduğunu savunmuyorum cehaletten kaynaklanıyo bence ev üstüne ev olmaz benim görüşüm bu yönde
Bak iste hersey duzgun de abin yanlis yapti degil. Zaten konu bastan hatali. Oyuzden abine cok seyapma biyerde insan dama diyor canicigeri de olsa cekilmiyor. Hata burda aile buyuklerinde birazbalik batmis yan gidiyo duzeltemezsin. Sen kendin dedin cehalet . bosver ne olrsa olsn bi abi bi yenge vr kmseyle dusman olma. Sen durumu kendi tarafindan duzeltmye calis. Snrada mesafeni koy

ben zaten desteklemiyorum :)

Yengemde birlik olmayı istedi ama zorlayan olmadı ki birlik oturma için
Yengen istememistir emin ol
Abin bir sekilde kandirmistir evlenirken
Birkac sene idare et sonra ayriliriz demistir
Tabii ayrilma olmaz genelde boyle durumlarda
Birlik yasamaya mecbur edilir gelin bir sekilde

Tamam o zaman en mantıklisi kiralık ev bulmak. Köye götürebildiklerine göre çalışmıyor sandım.
Anasının babasının eviymiş annesi abisiyle yaşamadı gerektiğini düşünüyormuş hiç ayrı ev düşüncesi oluşmamış konu sahibinde de burda söylenenlere de kapalı abim bana bakmak zorunda kafasında galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…