Derdime bir çare KK

Herkes konu sahibini suçlamış ama konuyu ben mi yanlış anladım.

Evlenip farklı bir eve çıkmak varken neden ailesinin evine yerleşti ?

Ev abinin olup konu sahibi ve ailesi yerleşse söylenen tüm sözler için çok haklısınız ama..

Abi bu şartlarda evlenmiş ve şimdi konu sahininden kurtulmaya bakıyor.
Belki iki katlı evleri vardır aile ikinci katı yaptıracak doğru düzgün parası olmamıştır bugüne kadar olamaz mı ?

Siz bulunduğunuz konumdan işinizi doğup büyüğünüz evi bırakıp gidermiydiniz ?

Abi ve yenge rahatsız olmuşlarsa bir zahmet başka ev tutup gidebilirlerdi.
Konu sahibinin yerinde olsam elime geçen parayla o üst katta nasıl tek başıma kalabilirim
onun için çareler arardım . Kimseden özür bekleme kendi ayaklarının üzerinde dur.

annemi ikna etmeye çalışırım köye gittiklerinde ama annemler burdaykende yukarda tek kalmaya devam m ı edeyim herkesten uzaklaşıp asıl derdim bu
Bence sen annenle şimdiden konuş ve mutfak işini halledin. Abin sonuçta küslük olmaz ama bu kadar içli dışlı olmanıza da gerek yok. Herkes kendi düzenini bilirse bir sorun çıkmaz. Anlamadığım annenle baban bu kız çalışıyor biz gidince tek başına kalacak ne yapacak diye hiç düşünmüyorlar mı? O da enteresan. Sen abinle konuşmuyorsun, onlar çözüm bulacaklarına hala gelinin yanındalar. Ablan bile gelip yanına çıkmıyor filan

Elinizi taşın altına koyacaksınız. Mutfağa destek olacaksınız, yemek yapacaksınız, yengenizi hoş tutacaksınız vs.
Madem sadece yatmaya kendi evinize gidiyorsunuz, yengeniz haklı.
Ya da rest çekip üst katta dışardan yemeye devam edeceksiniz.

abin haklı. yani tamam kardeşsin ama eşiylede özel hayatları olsun isteyebilirler. sen bekarsın anlayamayabilirsin. emin ol abin ve yengen için zor bir durum. abine alınma bence

Bende doğru olduğunu savunmuyorum zaten ama annem babam böyle ne yazık ki ama olan bana oluyor
Birak Allah askina. Senin de isine gelmis beles yemek beles is. Uni mezunuyum diyorsun bir de. Hic mi utanmiyorsun? Kazik kadar kizsin okumuşsun yahu okumuşsun cahil de degilsin. Demek isterdim ama ayni cahil ziyniyeti surduruyorsun. Abimlere yilda 1 kez anca giderim. Bazen daha uzun sure gitmedigim de oluyor. Ne isim var hergun evlerinde. Allah korusun. Benim de gorumcem var. 17 yasinda daha. Cok israr edersem ancak gelir evime. Gelince de birseyler yer icersek mutlaka bulasikda falan bana yardim eder. Ben sehir disina cikarsam gelip evimin temizligini yapar sagolsun. Ve daha 17 yasinda. O yasta bunlari akil edebiliyor o kizcagiz. Kafa yapisi olarak da her zaman ailesinden daha ileri gorusludur. Sen bu yasinda bunlari akil edemiyor musun, yoksa isine mi gelmiyor? Alismissiniz asalak gibi baskalarinin uzerinden yasamaya. Insallah trollsundur.

Şuanda da aşağıya inmiyorum ama annem babam hep aşağıda bütün işler yengeme bakıyo önceden yardım ediyodum ama küstükten sonra elimi eteğimi çektim müstahak onlara oh beeee
Gitmediğinize göre yapmamaniz normal değil mi ? Gitmediğiniz evin işini yapmanız mümkün görünmüyor çünkü. Bence hem gidiyorsunuz hem de yiyip içip hicbir şey yapmıyorsunuz .

Nasıl yani biraz açar mısın

şunu demek istedim; ailen köydeki ev bittiğinde taşınacaklar ve seni aslında götürmek istiyorlar ama muhtemelen senin buna karşı çıkacağını da biliyorlar, anne de sana diyor ki "abin alın götürün " dedi kızım "sen de bizimle geleceksin" demenin başka bir yöntemi. sen de abine küstün ama annen bunu hesap etmediği için şuan senin aşağı inmemene üzülüyor.istemeden de olsa çocukların arasını bozduğu için.

Niye geri adim atsin abiniz. Cokta guzel soylemis. Ne isiniz var evli abinizin evinde. Resmen dogurmadan cocuk sahibi olmus gibi gelin. Yazik valla. Ben olsam bende istemem. Herkes kendi evine.

mutfagi olmaz mi?
gelinin evinde yemek yemek rahatlik geliyor konu sahibye

Normalde gelinler kaynana evinde olur yatmadan yatmaya sizde durum tam tersi 10 senedir böyleyseniz o gelini öpüp baş üstünde taşıyım valla siz ne münasebet ya 7 24 abinin evindesiniz sonra da vay abim böyle dedi adam haklı tabi karısiyla yalnız kalmak istiyordur 10 yıl yanyana gecirmişsiniz ya hani o bakimdan

baştan sonuna kadar konu sahibiyi dinlersen anlarsin..:) evi ayri yatma ayri yemek birlik...

O günden beri aşağıya inmiyorum hep yukardayım acıktıgım zaman dışardan yiyorum
A-bin-ve-yen-gen-ra-hat-bir-ne-fes-al-mis-tir :) (düz yazınca anlamıyoruz çünkü)
yukarda mutfak faaliyette değil çünkü
genelde gelinler kayinvalidelere gider ve bu durumun olumsuzluklarindan yakınır .siz ailece hiç rahatsız olmuyor musunuz bu durumdan yada rahatsızlık verdiğinizi düşünmüyor musunuz ?
Abim gelip dediği laftan dolayı pişman olduğunu söylese affedebilirdim ama öyle bişeyde olmadı
Daha çok beklersin :)) onlar şimdi seviniyordur : bir eksik de bir eksiktir diye :)))
Valla daha çok alintilarim da alintilayacak yerlerimin işine gelmiyor :) birazcık yerini bilse keşke herkes ..yeni bir hayat kuran herkes gibi yalnız kalmayı istemek onların en büyük hakkı ..

Yengenin yerinde olsam kocamda dahil herkesi yollardim koye..
Bu ne ya! Sürekli kadının niye evindesiniz.
Koskocaman kızsın yap yemeğini annenle babanla evinizde yiyin.
Bir de yatmaya çıkmak nedir eve.
Valla yengende iyi sabır varmış..

Abin senin ayakların üstünde durabileceğine inansaydı zaten köye gitmeni istemezdi.
Sen evin varken orada yemek yiyorsan ve yatmaya eve çıkıyorsan adam haklı. Senle mi uğraşacaklar.
Bir de çocuk gibi triplenmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…